A murit Michael Jackson!!!!

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Alexia super cantecul! L-am descoperit si eu acum vreun an cand tot cautam Michael.
Marturisesc ca si mie mi-a placut mult Freddie, e preferatul meu in rock si Queen in trupe, mi se pare deosebit de sexy ca barbat, iar vocea...pfuaaaaaa e cevaaa, indescriptibil.
Desigur, am regretat enorm cand s-a dus...am simtit un gol...dar macar acum, comparand cu ceea ce simt ca s-a dus Michael, acum este un gol imens. Ca si cum am pierdut un prieten drag si deosebit.
In gandirea mea de om simplist, simt asa: macar Freddie a trait din abundenta (am citit biografii despre el si stilul lui de viata), a avut o viata in mare fericita, stia ca e iubit si a simtit-o, fara a i se face mizerii.
Dar Michael? Ce viata a avut el? Ca a castigat foarte foarte mult odata? Pai asta se stie, nu te face fericit. Poate la inceput, dar apoi... ce ramine? Ramin prietenii - care? Ramine familia - hmmm! Ramin iubirile - pffff! Deci un mare semn de intrebare. Mi-e mila de el pentru viata pe care a avut-o. Simt un fel de compasiune imensa fata de un om care a dat din plin fara a primi prea mult in schimb. Asta inafara de admiratia si iubirea pe care le-am simtit din prima clipa fata de el.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Inca una:

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Amindoi erau nascuti in Fecioara Freddie pe 5 Sept, iar Michael pe 29 August. Acum s-au intalnit din nou.

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mie mi-a placut fffffffff mult si melodia asta! Numai vecinii stiu cat o puneam la maxim in liceu Si eu tot cu Michael am crescut, am 40 de ani

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Danat, stii ce ii aseamana? Adica dincolo de geniul lor: singuratatea.
Amandoi au fost incredibil de singuri. Am citit o biografie a lui Freddie, si, desi nu a spus-o ca Michael direct (probabil pentru ca nimeni nu l-a intrebat): "sunt un om incredibil de singur!"....cand am inchis cartea, asta a fost singurul lucru retinut: singuratatea.
Amandoi au trait singuri si amandoi au murit singuri.

Mergi la inceput

Freddie despre Michael:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu azi am ascultat numai Will you be there..imi place cum suna vocea lui in melodia aia..mie mi-a dat o stare de liniste si de bine azi..aaa, si ma intreaba al meu : "dar tu numai michael asculti acum?" si i-am zis ca daaaaa...sa ma lase sa-mi retraiesc copilaria

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Alexiaaa mi se sfasie inima cand aud si vocea desavarsita a lui Freddie... ai mila!!!!

Chiar daca suna pesimist, eu nu cred ca vor mai exista titani ca acestia din deceniile trecute.

Hobby

Mergi la inceput

Danat, cum crezi ca sunt eu acum?! Amandoua iubirile mele sunt duse...in vesnicie! Am cred ca mai mult de 200 de wiskey la bord...nici nu simt! As vrea sa uit tot, sa ma trezesc maine si sa nu gasesc subiectul asta, sa aflu ca Michael isi tine concertele, ca mai am o data sansa sa il vad, ca va mai scrie si va mai canta si va mai dansa pentru lumea asta ingrata! As vrea...cat as vrea...

Mergi la inceput

Alexia, eu nici macar....mi-as dori doar sa stiu ca mai e pe-aici, pe undeva si ca e bine. Nu mai imi trebuie nici cantat, nici nimic, ajung muzicile lui de pina acum, doar sa mai fie in viata....

Hobby

Mergi la inceput