A murit Michael Jackson!!!!
Raspunsuri - Pagina 44
hannen spune:
Mai fetelor ,eu am crezut ca sunt singura ciudata care pe zi ce trece se afunda si mai mult in tristete si lacrimi.Ma bucur ca nu sunt singura(nu-i un moment de bucurie,dar ma bucur ca sunt oameni care ma inteleg).
Oare cind o sa treaca starea asta??
Eu regret ,pling si sufar pt. tot ce a fost el ,artist dar si OM.Cel mai tare ma doare ca a suferit mult(inca din copilarie),a fost singur,a fost acuzat de multe mizerii (care din pacate nu vor inceta sa apara nici dupa moartea lui),ma doare ca ceea ce a iubit mai mult ,copiii,i-au /i-a adus cea mai mare durere.
Eu sunt obsedata de cintecul "Morphine" si de faptul ca ajunsese sa ceara orice numai sa "knock me out!"Sa-i fie supravegheat somnul...dar el sa doarma si sa nu stie!!Atita durere avea in inima lui,in sufletul lui.
Doar gindul asta sa ma ajute sa-mi revin in timp.Acum doarme asa cum si-a dorit,e "out" ,departe de raul acestei lumi.
OOff,iar s-au razgindit cu inmormintarea/comemorarea sau ce-or vrea sa ne arate si noua?
eu as vrea sa-l vad dar sigur nu sunt sanse ,nu o sa-l vedem si mai mult ca sigur ca nu o sa stim unde va fi inmormintat.(ca s-ar gasi destui nebuni care sa-l ia acasa)
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Criss75 spune:
Si pe mine ma incearca o senzatie ciudata. Parca nu poate fi adevarat ca a murit. Ascult obsesiv melodia "You are not alone". Desi a fost atat de iubit, mereu s-a simtit singur si a fost un singuratic.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
hannen spune:
eu acum alimentez focul ... cu gaz,citesc interviul cu Oprah...
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Annie80 spune:
aseara la noi a fost "moonwalker" cu el, Doamne ce zambet angelic
Eu una asa vreau sa mi-l amintesc, vesel, zambind, plin de viata
offf! pacat, mare pacat ca s-a stins atat de devreme!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
iarina spune:
Nici eu nu stiu ce am, ca parca nu-mi revin. Parca as avea 16 ani. Pe mine m-au sensibilizat mai multe morti saptamana trecuta, inclusiv cativa oameni de cultura.
Revin ca sa va pun niste link-uri dragute. Cei de la Dilema Veche nu m-au scos din sarite asa cum ma asteptam dimineata, au fost articole frumoase despre el si unele decente. Ma asteptam sa fie mai elitisti si carcotasi.
crisiacob spune:
Am ajuns la serviciu in dimineata asta cu ochii umflati de plans. Colegii se uitau cam stramb la mine cand le-am spus ca am bocit aseara in timpul concertului si ca televizorul a vazut pentru prima oara in viata lui sonorul la nivel 80. Dar m-am lamurit repede ca nu au cum sa simta ca mine eu avand 36 de ani iar media lor de varsta fiind 26-28.
Doamne, cata bucurie ne-a adus omul asta! Imi aduc aminte prin anii 80 ca aveam melodiile lui pe benzi de magnetofon si impreuna cu cea mai buna prietena dadeam sonorul la maxim pe "Thriller", luam geaca de blugi a tatei, ii ridicam gulerul, puneam o sapca in cap (palarie nu aveam...) si deschideam usa incet (in ritmul scartaitului de la inceputul melodiei) pasind pe ritm...Nu va mai zic ce dans se incingea dupa aceea!
Mi-e dor de el si de anii adolescentei!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Amina_Marina spune:
Eu c-o prietena de-a mea, bocim amandoua la telefon de zici ce nea- fost sot. As vrea sa nu fie asa, ci sa -si fi facut operatie estetica , si sa fi fugit undeva sa nu mai stim de el.Dar cel putin sa traiasca .
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
hannen spune:
Crisia,super faza cu geaca de blugi si sapca!!!
Ai zis despre colegii tai ca sunt mai tineri si nu inteleg "Michael Mania" si pt. prima data mi-a trecut prin cap ca-i bine sa fii "batrin"!
a fost ziua mea pe 30 si eu eram intr-o stare jalnica,cind l-am vazut pe al meu cu flori si cu biletelul "te yu bisc ,all time" m-a busit un plins ...vorba aia,risu plinsu.Nu stiam de sunt fericita sau trista ,am izbucnit de tot ce adunasem ...
Alexia27 spune:
Offff Amina, asta e ca si visul meu de zi noapte..wishful thinking
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
crisiacob spune:
Offf tare va iubesc pe toti. Mi-as dori sa ne putem intalni si sa depanam amintiri ascultand fiecare melodie a lui Michael...
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!