Explicatii
Raspunsuri - Pagina 2
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus blue eyes, sfaturile pretioase-s pe bani! Doar glumele-s moca... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
dc ma uit la cate pagini de sfaturi GRATIS a primit, de ex, noideea...de la...femei evident, constat ca rufus are raspunsul la intrebarea, de ce barbatii nu dau sfaturi. pt ca ei le vand. nu-s moka. moka doar glumele, ieftine de cele mai multe ori, pardon, gratis de-a dreptul. glume gratis pe care de cele mai multe ori ne obliga sa le si ascultam.
tocmai pentru acest materialism salbatic si nerecunoscut al barbatilor, sfatuiesc toate fetele sa se "VANDA" bine unui barbat care vrea ceva de la ele, ca vedeti, la ei nici sfatul nu e gratis!:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui babyblue tocmai pentru acest materialism salbatic si nerecunoscut al barbatilor, sfatuiesc toate fetele sa se "VANDA" bine unui barbat care vrea ceva de la ele, ca vedeti, la ei nici sfatul nu e gratis!:))) |
blue eyes spune:
Rufus, eu am zis pareri, nu sfaturi. Diferenta diferentiatoare intre cele doua e ca la a doua ti se ofera tema pe tava, pe cand in cazul parerilor trebuie sa scoti ceva din burta, ceva ce tu, barbat matur, ai putea oferi constructiv si gratis pe un forum unde multe femei sufera din cauza unora cu neuronul la etajul inferior. Ai postat o gluma misogina exact aici unde femeile cer, cauta suport virtual care sa le linisteasca un pic viata reala. De ce nu ai postat mai jos, la subiectul de hlizeala? De ce nu l-am mutat un moderator acolo de la inceput? Ah, ai galoane si nu se poate?
ps. am simtul umorului, am inteles gluma, pe care o postasem si eu candva la glume, dar nu mi se pare locul potrivit pentru ea.
Rufus spune:
citat din mesajul lui blue eyes De ce nu ai postat mai jos, la subiectul de hlizeala? De ce nu l-am mutat un moderator acolo de la inceput? Ah, ai galoane si nu se poate? |
Aici mi-a venit sa-l postez.
Pentru restul vorbelor tale
Dar imi explici care-i treaba cu galoanele?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
flaviutza spune:
Rufus , am ceva pentru tine.
"Barbatii sunt foarte ciudati.....Pot sa bata, pot sa strige, pot sa amentinte,dar mor de frica femeii.Poate nu de frica celei cu care se vor casatori, dar totdeauna exista una care ii sperie si-i supune tuturor capriciilor sale. Chiar daca e propria lor mama "
Unsprezece minute, Coelho.
Cam asta cred eu c-ar fi esenta relatiilor barbat / femeie , indiferent cat ne-am chinui noi sa explicam, analizam oameni in general si particular, situatii ,iubirea si inselatul . asta si alea 11 minute de sex (sau dragoste, fiecare dupa cum simte)
joklk spune:
Nu pot sa inteleg de ce si asa ceva trebuie sa riste polemici sau sa fie catalogat drept misogin. Oriunde ar fi fost postat dupa mine subiectul trebuia interpretat ca ceva relaxant si acceptata ideea ca pana in final barbatul si femeia se completeaza atat in latura pozitiva cat si in cea negativa.
Multumesc Rufus, mie personal mi-a facut placere sa citesc teoria articolului in limba romana.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza
flaviutza spune:
Noah, eu sunt sigura ca a fost un topic...de destindere , au mai fost multe de genul asta si in genere au fost gustate de public.
Si tot in genere, Rufus da niste sfaturi pertinente asupra cuplului vazute prin ochii unui barbat, asta pt cine e mai vechi pe forum.
flaviutza spune:
citat din mesajul lui blue eyes Rufus, eu am zis pareri, nu sfaturi. Diferenta diferentiatoare intre cele doua e ca la a doua ti se ofera tema pe tava, pe cand in cazul parerilor trebuie sa scoti ceva din burta, ceva ce tu, barbat matur, ai putea oferi constructiv si gratis pe un forum unde multe femei sufera din cauza unora cu neuronul la etajul inferior. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Ba pe naiba. Femeile sufera din cauza de propria prostie, nu ca sunt ei asa cum sunt.parerea mea e ca in 99 la suta din cazuri, in orice domeniu omul si-o face cu mana lui si se numeste lucru manual.
Si ca sa revin la suferinta femeii, aia are in genere un punct O , o origine,mai exact. si incepe fix atunci cand femeia nu se mai respecte pe ea, uita cine este si traieste prin si pentru barbatul de langa ea (strict apropo de cuplu vorbind). si urmatorul pas e ca incepe sa confunde dragostea (care lasa libertate pt ambii implicati,care presupune respect de sine) cu dependenta si cand s-a ajuns la dependenta pa si pusi suferinta e in toi si...evident el e un nenorocit.
N-ati vazut ca initial, orice relatie merge bine, exista respect de ambele parti si luna de miere dureaza fix atat pana unul incepe sa faca ceea ce am spus eu mai sus. si de regula e femeia, dar se intampla si invers.
In dragoste, cu rare exceptii, nu exista egalitate si mereu unul e vanator si altul vanat.
Culmea culmilor...ma gandeam recent....femeile incep arta seductiei de mici, mai exact de la cativa anisori cand isi seduc taticii(complexul lui Oedip) si o fac in cel mai simplu, natural,instinctual si eficient mod cu putiinta fara prea multe fasoane, tatonari si strategii...cum si unde uitam sa ne pierdem naturaletea, naiba stie, dar o pierdem pe undeva, atat timp cat forumul si realitatea sunt pline de femei care sufera (din cauza lor, nu din cauza barbatului)