a fi sau a nu fi?
Eu nu mai inteleg nimic...primul test e facut ieri, la ora 14. al 2 lea e facut azi, la ora 13.
. eu ce sa inteleg?
http://family.webshots.com/album/573221921RJNGXn
problema e ca nu mai stiu cand este data exacta a ultimului CM, e prima data in viata cand uit (stiu ca era pe 20 si ceva...si cat nu mai stiu
)...de cand l-am nascut pe Teo am avut numai contacte protejate cu prezervativ, mai putin luna asta, cand de 2 ori am facut fara, dar fara ejaculare in interior. ultima data a fost saptamana trecuta (dupa calculele mele in preajma cm-ului, adica fara motive de stres) iar prima data acum 3 saptamani (cam dupa cm, iar fara foarte mult stres)
ieri cand am vazut rezultatul pozitiv m-a apucat plansul de frica ca nu ma voi descurca cu 3 copii si mai ales ca va trebui sa nasc iar, la teo fiind la un pas de moarte si eu si el. insa imediat ce m-am linistit, mi-am dat seama ca as fi foarte fericita sa fie bebe, caci mereu mi-am dorit 3 copii...
azi, dupa rezultatul negativ, m-a cuprins o tristete mare...parca as fi pierdut ceva...ceva ce de fapt nu stiu daca exista sau nu
. cert e ca imi pare atat de rau acum, dar nici nu stiu daca am curajul sa planific alt bebe luna viitoare. uffff, sunt atat de derutata!
daca e sa fie acum, e bine venit si asteptat, vorba sotului meu, vedem noi cum il "nastem" ca sa nu mai fie traumatizant.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Ariel, fa un test de sarcina de sange si te dumiresti in cateva ore.
Se face la orice clinica mai mare.
Sa fie asa cum iti doresti!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
zozela spune:
Io fac galerie! ![]()

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
asi spune:
Fa un test dimineata cu prima urina si daca nici ala nu e concludent + sau- fa un test de sange .
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ellenii spune:
Parca se vede o umbra si la al doi-lea. Cert e ca sunt doua teste de la firme diferite. Mai asteapta 2 zile si ia altul. Poate Sure Check.
Sa fii sanatoasa si tu si bebe
!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
ariel_7000 spune:
Multumesc de incurajari!
am mai facut un test barza pe la ora 20 si a iesit pozitiv
....pe la ora 21 m-a apucat o hemoragie urataaaaa si stare de greata si lesin. mai aveam un test, l-am repetat (de teama unui avort menstrual...) si asta a iesit negativ!!
eu nu mai cred in teste!!!!
am vb cu un amic medic si mi-a zis ca multe teste ies fals pozitive in preajma cm-ului din cauza modificarilor hormonale si a nu stiu ce proteine...
oricum, as fi vrut sa fie...acum nu stiu daca am curaj sa o fac intentionat ... curand. mai astept sa vad daca imi vine curajul sau cine stie...poate data viitoare evadeaza vreun "campion" pe bune ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga