a fi sau a nu fi?

a fi sau a nu fi? | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

Eu nu mai inteleg nimic...primul test e facut ieri, la ora 14. al 2 lea e facut azi, la ora 13. . eu ce sa inteleg?

http://family.webshots.com/album/573221921RJNGXn

problema e ca nu mai stiu cand este data exacta a ultimului CM, e prima data in viata cand uit (stiu ca era pe 20 si ceva...si cat nu mai stiu )...de cand l-am nascut pe Teo am avut numai contacte protejate cu prezervativ, mai putin luna asta, cand de 2 ori am facut fara, dar fara ejaculare in interior. ultima data a fost saptamana trecuta (dupa calculele mele in preajma cm-ului, adica fara motive de stres) iar prima data acum 3 saptamani (cam dupa cm, iar fara foarte mult stres)
ieri cand am vazut rezultatul pozitiv m-a apucat plansul de frica ca nu ma voi descurca cu 3 copii si mai ales ca va trebui sa nasc iar, la teo fiind la un pas de moarte si eu si el. insa imediat ce m-am linistit, mi-am dat seama ca as fi foarte fericita sa fie bebe, caci mereu mi-am dorit 3 copii...
azi, dupa rezultatul negativ, m-a cuprins o tristete mare...parca as fi pierdut ceva...ceva ce de fapt nu stiu daca exista sau nu . cert e ca imi pare atat de rau acum, dar nici nu stiu daca am curajul sa planific alt bebe luna viitoare. uffff, sunt atat de derutata!
daca e sa fie acum, e bine venit si asteptat, vorba sotului meu, vedem noi cum il "nastem" ca sa nu mai fie traumatizant.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ariel, fa un test de sarcina de sange si te dumiresti in cateva ore.
Se face la orice clinica mai mare.

Sa fie asa cum iti doresti!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Io fac galerie!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fa un test dimineata cu prima urina si daca nici ala nu e concludent + sau- fa un test de sange .

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Parca se vede o umbra si la al doi-lea. Cert e ca sunt doua teste de la firme diferite. Mai asteapta 2 zile si ia altul. Poate Sure Check.

Sa fii sanatoasa si tu si bebe!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Multumesc de incurajari!
am mai facut un test barza pe la ora 20 si a iesit pozitiv ....pe la ora 21 m-a apucat o hemoragie urataaaaa si stare de greata si lesin. mai aveam un test, l-am repetat (de teama unui avort menstrual...) si asta a iesit negativ!!
eu nu mai cred in teste!!!!
am vb cu un amic medic si mi-a zis ca multe teste ies fals pozitive in preajma cm-ului din cauza modificarilor hormonale si a nu stiu ce proteine...
oricum, as fi vrut sa fie...acum nu stiu daca am curaj sa o fac intentionat ... curand. mai astept sa vad daca imi vine curajul sau cine stie...poate data viitoare evadeaza vreun "campion" pe bune

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput