laparoscopie 11

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Nu inteleg Sorinake de ce trebuie sa faci din nou HSG, dupa 3 luni de laparoscopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

macarie, am vazut ... in octombrie faci laparo;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

sorinake, nu este nici o problema daca faci hsg-ul acum, si chiar daca sau infundat putin de la ultima laparo s-ar putea ca acum sa le desfunzi...deci este bine ca faci
multa bafta
ps...eu nu cred ca sunt infundate

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

tannoo25, astept sa vina CM-ul ca sa fac programarea....teoretic trebuie sa vina pe 27 luna ...practic.....Dumnezeu cu mila

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

tannoo25, astept sa vina CM-ul ca sa fac programarea....teoretic trebuie sa vina pe 27 luna ...practic.....Dumnezeu cu mila

Doamne Ajuta ! sa nu mai vina

Mergi la inceput

TANNOO25, gand la gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

eu fac hsg ca sa vad ca nu cumva sa se fi infundat trompele. au trecut 4 luni de la laparo, nu am ramas insarcinata, desi toate analizele sunt perfecte si imi e teama sa nu fie trompele din nou infundate. am inteles ca dupa laparo, exista toate sansele ca acestea sa se infunde din nou, asa ca vreau sa vad ce mai e pe acolo. Doamne ajuta tuturor!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna fetelor,

Sper sa ma primiti si pe mine la subiectul vostru. Miercuri am facut HSG la Giulesti, iar luna viitoare trebuie sa ma programez pt laparoscopie.
Macarie pe tine te urmaresc cu atentie pt ca am citit ca urmeaza sa faci laparoscopie (daca va mai fi cazul)cu Cezara Bucur, care este si doctora mea.

Va pup

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

vrmoana , din pacate va fi cazul , teoretic trebuie sa imi vina maine ...o sa sun luni sa-mi fac programarea
tu cand iti faci programarea?

sorinake - cand faci HSG-ul ?Doamne ajuta sa nu fie infundate

-------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

vrmoana , din pacate va fi cazul , teoretic trebuie sa imi vina maine ...o sa sun luni sa-mi fac programarea
tu cand iti faci programarea?

sorinake - cand faci HSG-ul ?Doamne ajuta sa nu fie infundate

-------------------------------------------------------------------

DEocamdata abia am facut HSG miercuri. Deci abia peste vreo 2 saptamani cand mi-o veni CM-ul o sa sun pentru programare.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput