fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 21
uratica spune:
aaaaa..bytzi-si fii atenta..a costat-o 1500 cu totul!la sibiu presupun ca mai adaugi medicamente sau alte cele..
si fiv cu stimulare a costat-o 2250 eur-cu tot cu medicamente plus traducator!deci.....
nu stiu-eu zic ca tot mai multe sanse sunt in afara!parerea mea!prima a fost kry..acusica vine si bruni cu 2 gemelasi dragutei foc!
hihi..si sa vezi soata mea ce o sa se mai bucure ca se incuscreste cu ea!
abia asteapta!toate ca toate..dar dintre taote prietenele mele si toate colegele..nu a bagat in seama pe nimeni-insa daca amintesc de bruni sau de madutz si mara..sa vezi ce receptiv e!
i-am mai zis ca plecam toate in gasca la fiv si era tare mandru..numai ca e cam incurcat acu' ca la cum ne-am inmultit..saracu nu mai tine minte!
da tare imi place de el cand il vad cum se implica!
fetele!
kry spune:
PARIS
of, Doamne, ce frumos e la Paris.Pentru mine e cel mai frumos din lume.
Naida, felicitari pentru licenta. Nu fi trista si nu te lasa batuta, vei reusi. Ce daca va fi cu donor? va fi in burtica ta 9 luni, asta e tot ce conteaza. Va fi puiul tau frumos si sanatos
Eu zic fetelor ca si la Sibiu e ok, este echipa de medici din Austria, biologi din Austria, sincer eu am pus in discutie si Sibiul cand am hotarat cum sa continuu. Dar mare atentie, medicamentele nu sunt trecute in niciun pret, ele costa la fel peste tot .Pretul fiv sau icsi sau cum o fi este distinct, fara medicatie. Unde am facut eu, un fiv este 2750 e.
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
uratica spune:
kry-
!pe cand ecografia?abia astept sa ne zici ca ai gemeni!
sa dea Domnul!
si intr-adevar - trebuie luate in calcul absolut toate variantele in ceea ce priveste fiv-ul!
bytzi spune:
alrak,da am inteles ce ai scris tu la FIV ca te-a costa aprox 1500 e ,fiv pe CM natural si stiu fiv pe CM natural chiar inseamna natural ,fara stimulare..
si normal ca toate preturile la proceduri oriunde nu este inclusa medicatia ...
preturile care le-am scris eu mai sus pt Sibiu sint reale si nu include medicatia,ca asta difera de la o persoana la alta...
FIV (ET 1-3)-6.798RON
FIV (ET 4-5)-7.662RON
ICSI (ET 1-3)-8.078RON
ICSI (ET 4-5)-8.942RON
uratica
stiu ca poate e mai bine in afara dar eu am mare incredere in dr meu ,e a 4 clinica unde merg in cei 4 ani de zile si chiar nu mai am chef sa o mai schimb din nou,mai ales acum cind dr imi stie cazul pe dinafara,sper sa fie bine ,daca nu consider ca asa a vrut dumnezeu sa fie,crede-ma ca nu mai sint deloc optimista ca voi reusi ,dar macar am incercat tot ce se putea inainte sa inchei acest capitol din viata mea ,anul asta il voi incheia chiar de voi reusi sau nu,mi-a ajuns cei 4 ani....
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
uratica spune:
bytzi-nu ai voie sa renunti!nu mai fi asa pesimista!inteleg cat e de greu..eu de 11 ani incerc sa fabric un bebe..11 ani cu cate 12 luni in care speri si speri si speri si disperi!
si nu se intampla nimic!poate ca-s eu mai incapatanata-dar nu vreau sa ma las!si o sa reusesc!trebuie sa reusesc!nu se poate altfel!
asa si tu..iti i teleg disperarea..plus faptul ca simti ca nu mai poti..ca incerci sa deschizi o portita catre reusita si ti se inchid alte trei in fata..off Doamne-stiu atat de bine cum e..insa te rog eu nu-ti pierde speranta!decat sa iei o hotarare atat de drastica cum ar fi cea de care ai vorbit..ca te-ai saturat si nu mai incerci nimic..mai bine acorda-ti timp sa-ti revii-atat pshic,fizic,emotional,sufleteste..iar apoi sa o iei de la capat!eu vreau sa va vad pe toate cu burtica!nu conteaza modalitatea!odata ce un bebel creste la noi in burtica-inseamna ca e al nostru-bucatica rupta din noi!
hai nu mai fi suparici..incearca sa te aduni..si cand vei gasi resursele necesare atat pshice cat si financiare-te rog eu mai incearca!mergi mai departe!
stiu-sun un nimeni care isi permite sa dea indicatii..insa crede-ma ca prin voi si eu merg mai departe!
hai bytzi-capul sus si ne rugam sa fie bine!Doamne ajuta!
uratica spune:
fetele-va astept la un nou capitol plin cu 2 liniute aici..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139801
bytzi spune:
uratica si eu sint persoana care nu renunta usor ,dar mi se pare ca acum totul se rezuma la un bebe ,nu vreau sa am de suferit mai tirziu ,sa-mi distrug familia care acum este totul pt mine ,dupa aceasta ultima incercare voi incerca sa adopt un bebelus ,sper sa ma ajute dumnezeu ,sa ma linistesc sufleteste ...dar sa nu crezi ca renunt
-dupa ce o sa aiba bebelusul un anisor acolo ,voi incerca din nou ,poate un fiv poate citeva inseminari...ca sa vezi ce departe gindesc ![]()
si eu tocmai am implinit de vre-o sapt 13 ani de casatorie si noi avem 11 ani de cind ne dorim un bebelus ,dar astia 4 am umblat doar pe la dr...
te pupic ,draguta mea,tu asa ne incurajezi pe toate
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
uratica spune:

!nu va mai fi nevoie sa gandesti asa-ptr ca anul asta Doamne Doamne te va ajuta si iti va da bebelusul tau!