fiv la cluj 24
Raspunsuri - Pagina 16
uratica spune:
bruni-ne-am intersectat!ma bucur ca esti asa euforica!sa dea Dzeu sa avem parte numai de vesti bune!
te
papusica frumoasa!si..poate ne si vedem cand voi fi in spania!
brunadria spune:
uratica,cu mare drag, ne putem intalni , bineinteles!!!
o sa ai internet acolo banuiesc, in ce zona mergi? si cand?
uratica spune:
o sa am internet..merg intr-un orasel micut si e si f departe..dar ne intersectam noi cumva..in granada-provincia baza..e la capatul celalalt al lumii dar vedem poate ne intalnim la juma de drum..
si o acaparam si pe turqoise-daca pleaca in august!in august voi pleca..sigur nu stiu in ce zi..ptr ca trebuie sa dau de carnet mai intai..dar pe la inceputul lunii cu siguranta!
brunadria spune:
am fost si in granada, e frumoasa zona...
poti sa modifici ; 33 de ani si fiv 2 in septembrie in franta!
turqoise spune:
bruni,ce mult ma bucur ca s-a rezolvat problema, deci ai inceput cu dreptul si vei termina cu
fara indoiala, pastraza-ti optimismul pana la final cand vom sarbatori mult asteptatul puiut
. de azi-dimineata ma fastacesc p-aici in asteptarea ta![]()
uratica, esti tare draguta, multumesc frumos, trimite-mi pls toate informatiile pe care le aduni ca sa ma pot orienta si eu int-o directie sau alta, important e sa fie un
la capat.eu optez mai mult pt. austria pt. ca am vazut ca acolo au avut mai multe succese fetele cu probleme de infertilitate masculina, desi nici ungaria nu sta deloc prost, ex. avalon, chiar mi-ar fi si mai comod ca e mai aproape, e mai ieftin, dar nush ce sa spun , mai am ceva timp sa testez piata
, ideal ar fi sa nu ma trezesc si eu cu ceva "bube" pana atunci.Doamne da sa fie bine pt. toate fetele ca tare dragi imi mai sunteti
krypupic la burtica
jovanasa-ti traiasca prichindelul si sa iti aduca multe bucurii
brunadria spune:
turqoise
,mi as dori sa scriem toate de aici, itr o zi la odisee!! trebuie sa ne implinim toate acest vis!!
eu deja ma gandesc la injectat
sunt foarte nerabdatoare!
sper sa treaca repede sa ma vad in plina actiune si apoi un beta mare!!
va doresc din suflet si voua sa gasiti locatia dorita pt fiv si sa reusim toate si sa ne bucuram impreuna..
uratica spune:
hihi..scuz eu am absentat un pic-da motivat!
s-a intors frate-miu cu nepotelul din concediu si l-am smotocit pana nu am mai putut!
sa il vedeti ce negru e..iti vine sa il mananci!si musca ca un hamster!are si el 4 dintisori ca de..implinim 1 anisor imediat!
am zis ca il iau la mine acasa pe post de capsator!
bruni-intr-adevar e ff frumos in granada..insa eu nu ma omor..as fi preferat sa raman aici..dar daca nu se poate nu se poate!asta este!trebuie sa ma gandesc si dupa ce va veni bebe ce voi face!dar va fi bine cu siguranta!
eu una o sa ma indrept catre ungaria!acolo voi face fiv!poate va iesi cu gropita ca a jovanei!

hihi..abia astept sa iesim la interval cu burtici!
kry-cu siguranta ne porti si ne vei purta noroc si noua!
uratica spune:
turqoise-tot ce absorb ca si informatiii-te tin la curent!
ce mi-ar place sa ne intalnim toate in spania..
ar fi..beton!
turqoise spune:
da uratica, ar fi foarte tare sa ne intalnim tocmai la 3000km distanta, ca aici la 200km e mai greu
, da tot o punem noi de-o intalneala candva, cumva.
fetele, eu va doresc un weekend placut, sa va relaxati si sa va bucurati de tot ce va ofera ziua. eu maine merg la nunta
, sa ma scutur de niste banuti si duminica merg sa culeg zmeura
, poate ma-ntalnesc cu mos martin
. stiu..stiu... va aduc si voua ca nu va pot lasa chiar asa
toate fetele!
uratica spune:
turqoise-si la noi e zmeura..da avand in vedere ca mos martin coboara pana la noi la blocuri..ce sens are sa mai mergem sa dam nas in nas cu el?asteptam insa zmeura-sa facem zmeurata!![]()
hihi..si distractie placuta fata frumoasa!ai grija sa nu rupi de tot pingelele!![]()
eu si uitasem ca am intrat in weekend!cu invatatul meu m-am dat cu totul peste cap!hihi..
weekend placut fete frumoase!