M-am hotarat adoptie.... cap.63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

salutare! vreau doar sa va salut shi in aceasta dimineatza frumoasa!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Haideti fetelor la o cafea!

Erica bina ai venit si mult noroc in drumul spre puiul sau puii tai.

Simona multumesc

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna dimineata,

Imi poate spune si mie cineva daca biologica trebuie sa dea declaratia in vederea deschiderii procedurii de adoptie la tribunal sau la dgaspc?
Imi puteti da si mie adresa mail-ului comun?
Multam mult.
toate fetele.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea1983 spune:

Fetelor, am ajuns si noi la cafeaua de dupa-amiaza.

Ne-am intors azi acasa cam suparati - am fost amanati cu incredintarea pentru 16 iulie din cauza unei greseli de procedura (unul dintre DPC-urile implicate nu a fost citat cum trebuie), insa judecatorul a fost f dragut si ne-a spus ca pe 16 totul va merge snur, pentru ca in rest dosarul este ok.

Felicitari Manu si pupici pentru Violeta

si weekend placut

Mergi la inceput

salutare shi in aceasta dimineatza!!!!...am venit oleaca la birou, ca sa ajut un coleg ....pe seara mergem la petrecere cu ocazia botezului baietzelului unor prieteni...fain!
atit...nik nou....pozitzia in care sintem ..o shtitzi , da? shezi shi ashteaptaa!! hehh

gabi

Mergi la inceput

Andreea1983 - e bine ca au zis ca se rezolva !!! bravissimooo!
manuelita - domnishoara violeta cred ca v-a monopolizat...foarte frumos!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata fetelor!!!
am baut cafeaua impreuna cu voi si am zis sa va mai spun cate ceva despre noi...
azi mergem in a treia vizita la Andrei .
toata sapt.am vb la telefon , si , deja sunt MAMA ANA pt el , si , suntem parintii lui.
daca il intreba cineva cu cine vb la telefon , zicea foarte mandru , cu parintii mei !!! imi era asa de drag ca l-as fi mincat prin telefon nu alta.
sotul meu inca nu esta Tata , nu stiu dece , poate pentru ca el este mai putin pupacios,copilaros si dragostos ,ceea ce sunt eu si pentru el , si , bineinteles ca andrei l-a simtit ca este putin mai rezervat insa , nu il respinge.

satamana viitoare il luam acasa primul weekend.sa vedem , deja avem mari emotii cum se va acomoda .

manuela , cred ca esti super ocupata cu mindruta cea frumoasa acasa !!
totusi , asteptam si noi primele impresii...
asi , gata examenele?? mergeti undeva cu copii in concediu??

aaa , si , totusi nu imi spune nimeni pe pm treaba cu mail comun pt pozici??
voiam si eu sa ma laud cu mindretea mea de baietel da...nu stiu unde!!

viitoare mamica de norocel sau norocica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

trebuie sa va scriu...pe cat de fericita sunt pe atat de neputincioasa, vreau sa-mi dati sfaturi. Am atestat din februarie 2009 si nimic, am inceput sa cautam singuri si se pare ca am reusit.

pe scurt despre mine, nu am mai ramas insarcinata de 9 ani, atunci am pierdut sarcina pe la doua luni, anul trecut am facut un fiv, din pacate nereusit, iar anul asta dupa ce-mi iesise atestatul am ramas din nou insarcinata dupa atatia ani, dar sarcina s-a oprit din evolutie la 7 sapt(in toata perioada asta nu am renuntat la adoptie).

Noi am vrut fetita, mai ales sotul...in fiecare saptamana mergeam la dr din spital cu care tineam legatura...la un moment dat mi-a zis ca este un baietel de 1 luna la care mama a semnat deja pentru adoptie, eu am zis sa-l vad si deja a doua zi eram la cei de la DPC sa le intreb ce trebuie facut pt a-l lua in plasament...nu stiu de ce mi se pare ca de fiecare data incearca sa ma amane, sau poate ma insel si ele isi fac doar datoria spunandu-mi ce probleme pot aparea pe parcurs. Intre timp vizitam bebelusul si pe cei DPC spunandu-le ca vreau sa-l iau in plasament, tot incercau sa ma convinga ca mama se poate razgandi, bla...bla...si pana nu le vine dosarul, asta dupa 60 zile de la nastere ei nu pot face nimic, ca dupa o saptamana in care eu nu am mai fost la spital, iar dr a fost in concediu....merg la spital si dr. imi spune ca baietelul a fost dat in plasament, va dati seama cat de suparata eram, nu mai puteam scoate nici o vorba, aveam un suflet asa de inchis cand vedeam cat de inumani pot fi unii.
Era sambata seara, pe cine puteam sa sun atunci, dupa doua ore de neliniste a sunat sotul si ne-au spus ca nu stiau nimic.
Luni am aflat, era la o maternala in alta localitate, i-am convins pe cei de la DPC ca vrem acest copil si ne-a permis sa-l vizitam pana se vor termina actele, dar nu era mai bine daca ni-l incredinta noua in plasament, iar in timp se faceau si actele.
Acum sunt in vacanta de vara cei de la judecatorie, o sa dureze pana fac toata ancheta cu rudele copilului si in cel mai bun caz in decembrie va fi la noi.
Insa ma multumesc ca-l pot vizita si este la o familie de nota 10, uneori imi fac griji ca eu nu o sa pot fi in stare sa-l cresc asa de bine cum o fac dansii.
Acum vine marea mea problema, acolo am mai dat de doi copii,un baiat si o fata...baiatul a plecat deja acum 2 zile la parintii adoptivi, iar pe fata de cand am vazut-o nu mai am liniste si sotul de cum a vazut-o mi-a propus sa luam si fata.
Numai de gatul meu sta cand merg in vizita, are 5 ani si jumatate, stie deja ca si la ea trebuie sa vina o mama sa o ia si, ca acei oameni care o cresc de mica nu sunt parintii ei, o vad cat de mult sufera, au mai plecat trei baieti din acea familie, noi ne-am dus la inceput doar pt baietel...ea asa stia...si s-a ascuns in camera ei, pana la urma a venit la noi si stiti ce m-a intrebat prima data...cand il iau acasa pe cel mic si de ce nu-l iau mai repede.
Am incercat sa-i spun ca eu am venit sa vad toti copii din acea casa, inclusiv pe cel care a plecat acum doua zile...si pe cei doi nepotei ai maternalei care vin in vizita.
A prins vre-o discutie intre noi si a simtit ca ma interesez foarte tare si de ea, cat pot...v-am spus este in alt oras...cam la 50-60 km.
Am vb cu ea la tel sambata pe zi, era la masa cu mai multe persoane, urma sa merg seara s-o vad, la terminarea discutiei i-am spus ceau, te pup...la care ea a luat tel de la ureche si a tipat in gura mare...auzi cum mi-a zis mami...ceau, te pup...s-a auzit prin telefon.
Va dati seama cum am ramas...
Seara ne-am vazut si nu s-a dezlipit de mine.
Offff...ce greu imi este, la intoarcere am plans tot drumul.

Am fost si la DPC, le-am spus dorinta noastra, eram putin nelinistita de ce o asa dulceata nu si-a gasit parinti.
Abia acum s-au finalizat actele, peste o luna am inteles ca devine copil adoptabil, asa ca stiu ce vreau...imi doresc sa fie copilul nostru si binenteles tinem legatura si cu baietelul care e un scump si un cuminte.
Atunci ma pot considera fericita.

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti din experienta voastra, care este destul de mare...v-am citit mai mereu...nu stiu daca mai este de povestioare, imi pune niste intrebari de nu prea stiu ce sa-i raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Alex spune:

Felicitari Manuelita. Sa pui poze cu Violeta sa o vedem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

BUBU sa de-a DD sa-ti aduci copilasii acasa cat mai rpd si sa simti cu adevarat ca esti MAMA, e asa de frumos...

Am pus poze noi pe mail comun.
Pup toti copilasi si mamicile lor

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput