M-am hotarat adoptie.... cap.63
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaalice spune:
catank, e foarte greu sa iei o decizie asa, din prima. Iti tin pumnii sa o iei pe cea buna si sa-ti gasesti puii tai.
ioana, mama lui Mihai
un artist
simo_75 spune:
urziceanu-sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viata.Sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai omenesc de pe acest pamant!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
urziceanu spune:
http://picasaweb.google.com/ccorinau/PapusaMeaAre4Ani#
Multumesc mult!
Azi o sa mai facem poze si o sa le postam.Cele care nu cunoasteti povestea noastra va invit sa o lecturati incepand din paginile anului 2005-decembrie.Acolo o sa vedeti prin cate am trecut noi, cum am iesit noi din spital cu diagnostic:HIDROCEFALIE!
Ioanaalice vreau poze cu piticul!
corina si Maya
Mmmaria spune:
La multi ani Maria de urziceanu. M-am uitat la pozele voastre si o sa spun un lucru pe care mi l-au spus si mie altii. Si credeam ca e doar din complezenta: ce seamana copilul tau cu tine!
Sincera sa fiu, eu nu prea apuc sa ma uit la pozele voastre, nici acum n-am intrat pe mailul comun ca sa fac cunostinta cu voi, dar cel putin la voi, Corina, asemanarea te loveste in moalele capului.
Sa cresteti mari si sa fiti fericite.
SoriLea spune:
Urziceanu - LA MULTI ANI pt printesica ta, sa creasca mare si sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti impreuna.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL