M-am hotarat adoptie.... cap.63
Raspunsuri - Pagina 15
asi spune:
Intr-adevar sunt foarte fericita si toate nelinistile, asteptarea, nemultumirile si suferintele s-au dus ca un fum.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
miha74 spune:
Asi- FELICITARI pentru tine si familia ta! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
Manuelita- Sa fie intr-un ceas bun aducerea puiutei tale casa si sa va faca fericiti asa precum meritati! mai asteptam vesti de la voi.
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 31+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Alexa Ioana spune:
wow, miha !!! ce mai faceti voi ? cum esti ? bine vad 31 sapt ?
ma bucur multa ca ai dat un semn. m'as bucura si mai mult daca ai scrie putin de voi
simona14 spune:
Asi felicitari si sa va fie bine.Ma bucur mult pentru voi si sper sa reusim si noi sa fim patru.Nu stiu daca mai am rabdare sa o iau de la capat cu toate actele,dar mai vedem
asi spune:
Miha ce surpriza placuta.Multumim
Simona asa m-am gandit si eu dupa ce am finalizat cu Razvan insa cand a venit momentul pentru al doilea copil nu a mai contat nimic.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
gabi_99 spune:
asi- sa fitzi fericitzi shi sa va bucuratzi de frumoasa voastra familie...unii de ceilaltzi, dupa cum va e sufletul de plin asha sa va fie viatza plina de bucurii! am o amestecatura de trairi acum.....bucuria ca va revad, eforturile de a reintra in atmosfera framintarilor (am incercat sa ne rupem oleaca, intr-o minivacantza de o sapt jumate )...acum ma aduc la zi cu noutatzile...shi ma bucur tare tare mult....va pup shi la multe veshti bune!!!!!
gabi
carmencat spune:
Buna fetelor, am mare nevoie de ajutor. Puteti sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna plasament si ce inseamna plasament de urgenta?
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Alexa Ioana spune:
uite ce am gasit... poate te ajuta..
http://www.biroul de consili ere.ro/detaliu.aspx?eID=420&t=Articole
(scoate tu spatiile din link)
din experienta mea nu iti pot spune, pt ca n'am trecut prin plasament...
mai caut !
edit. bine ca mi'au editat linkul... incredibil... de parca e site concurent...