Influenta alimentatiei fastfood asupra fetusului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

exact ce va spuneam, auzenii, auzenii....

si deci, daca nu te pricepi sa nu te bagi? hm....dubioasa treaba, avand in vedere ca nici el nu se pricepe, dar "a auzit el, a vorbit..."

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

http://www.nhs.uk/news/2007/August/Pages/Junkfoodinpregnancy.aspx

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Eating junk food while pregnant increases the chance that your child is more likely to eat an unhealthy diet, high in sugar and fat, and be at increased risk of obesity.
The original research is a study that investigated the effects of unhealthy junk food diet on pregnant rats’ offspring. Although the study suggests that this area could be studied further in humans, no conclusions can be drawn from this animal study about the effects on human babies of the mother’s diet during pregnancy.

Deci studiul asta nu este neaparat relevant.

Pe de alta parte, nu cred ca a existat femeie insarcinata care sa nu fi mancat ciocolata, prajituri, gogosi, etc etc - deci junk food. Moderatia ramane cuvantul cheie.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelaki

Citat:
citat din mesajul lui XIO

http://www.nhs.uk/news/2007/August/Pages/Junkfoodinpregnancy.aspx

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Eating junk food while pregnant increases the chance that your child is more likely to eat an unhealthy diet, high in sugar and fat, and be at increased risk of obesity.
The original research is a study that investigated the effects of unhealthy junk food diet on pregnant rats’ offspring. Although the study suggests that this area could be studied further in humans, no conclusions can be drawn from this animal study about the effects on human babies of the mother’s diet during pregnancy.

Deci studiul asta nu este neaparat relevant.

Pe de alta parte, nu cred ca a existat femeie insarcinata care sa nu fi mancat ciocolata, prajituri, gogosi, etc etc - deci junk food. Moderatia ramane cuvantul cheie.

Pai, chiar ei scriu cu onestitate la sfârsit:

"It seems common sense that a healthy diet during pregnancy and breastfeeding would be the most sensible choice both for mother and baby. However, this study alone does not provide the evidence to support this conclusion in humans."

Cred ca am putea ramâne cu acesta concluzie linistiti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Vreau si io linku' la blog, please...

iti dai seama ca ar fi visul vietii lui, asemenea trafic

oricum, nu pierzi nimic, jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

probabil omul e atat de inversunat contra MC si KFC etc incat il ia gura pe dinainte si incearca sa impuna si celorlalti gandirea lui, fara sa judece prea mult la rece.
mi se pare deplasata afirmatia, insa in obsesia lui probabil a vrut sa aplice tactica "sperietorii" lovind unde doare mai tare.
insa daca tanti a comandat cola si mancare tot de la fast food, se pare ca nu prea a avut efectul scontat...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

probabil omul e atat de inversunat contra MC si KFC etc incat il ia gura pe dinainte si incearca sa impuna si celorlalti gandirea lui, fara sa judece prea mult la rece.
mi se pare deplasata afirmatia, insa in obsesia lui probabil a vrut sa aplice tactica "sperietorii" lovind unde doare mai tare.
insa daca tanti a comandat cola si mancare tot de la fast food, se pare ca nu prea a avut efectul scontat...

De fapt, înteleg ca el avea boala pe chipsuri si coca-cola.
Apropo, nu am auzit de studii care sa dovedeasca ca () coca cola ar dauna grav sanatatii. E drept ca nu m-a interesat, ca eu beau f.rar asa ceva...

Afirmatia lu' nenea nu e doar deplasata, dar e lipsita de argumentare, de fundament. Asta mi se pare mai grav.

Ca asa, e usor s-arunci cu vorbe, fie si cu intentii bune, asa ca "sperietoare". Asta se practica cu copiii mici... si nici in acel caza nu cred ca e bine.
Dar sa tratezi si un adult asa... ma leshi, mey :( ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Un tanar de 19 ani, fiindca avea palpitatii, s-a dus speriat la medic. Dupa ce l-a consultat si au iesit rezultatele analizelor, a fost intrebat daca bea coca-cola. DA. In fiecare zi bea o sticla de 2 litri...

I s-a recomandat sa renunte la aceasta bautura carbo-gazoasa ce contine multa cofeina si sa bea o ceasca de cafea pe zi.

Comentariul meu : nici macar de sete nu tine. Iar din cate am auzit, daca vrei sa slabesti, nu ai voie sa bei nici macar din cele light.

Eu nu beau sucuri din comert absolut deloc. Imi fac acasa sucuri naturale.

Edit : nici mancarea fast-food nu-mi place. Are un gust mult prea sintetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

numai tu stii ce e in sufletul tau ca mama cand ti-e copilul bolnav...

mi se pare oribil sa fii mama de copil cu probleme si sa vina un vasilescu sa iti zica ca e din cauza ta ca sa isi demonstreze el cine stie ce idee. asta e rautate pura, astfel de oameni nu au inima.

fetele mele au avut ambele la nastere gauri neinchise la inima, daca mi-ar zice cineva ca e din vina mea ca am facut x sau y m-as supara ingrozitor.

adelaki, da' mama lu nenea asta ce o fi mancat in sarcina, sa stim si noi sa evitam.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput