Sala,fitnes,aerobic in zona Pipera si proximitate
Buna tuturor caut o sala pt fitnes sau aerobic in zona Pipera dar una cu pret totusi acceptabil!!!
Daca stiti undeva prin zona sau in proximitatea zonei Pipera, sa ma ajutati si pe mine!!
va multumesc
Gwendoline si Kylian
Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
Raspunsuri
Gwendoline spune:
Chear nu stie nimeni? nu merge nimeni la nici o sala prin alte zone in proximitate de Pipera?
Gwendoline si Kylian
cllaudia spune:
Mi-as dori eu sa locuiesc in zona aia, in Pipera,din nefericire locuiesc intr-un cartier de blocuri din Bucuresti. Insa cunosc pe cineva care locuieste acolo,in zona noua de vile, si din cate imi amintesc chiar frecventeaza o sala de fittnes. O sa intreb si daca aflu ceva iti spun.
madadum spune:
la jollie ville/iancu nicolae este health academy - sala de fitnes, programe de aerobic, spining, sauna, jacuzzi.
un club similar este la atlantis, tot pe iancu nicolae, aproape de intersectia cu sos. pipera
mada
Gwendoline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madadum la jollie ville/iancu nicolae este health academy - sala de fitnes, programe de aerobic, spining, sauna, jacuzzi. un club similar este la atlantis, tot pe iancu nicolae, aproape de intersectia cu sos. pipera mada |
Da mersi pt raspuns am fost si am vazut dar problema este ca mi se par cam scumpe nu? sau asa sunt preturile?
Gwendoline si Kylian
madadum spune:
sint cam scumpe ambele locatii
noi avem abonament de la servici care este mult redus fata de pretul de lista afisat (in jur de 200 ron/luna - tot inclus). eventual poti verifica la firma sotului daca ofera acest beneficiu (multe companii ofera)
mada
Gwendoline spune:
mersi mult Madalina!
Si e bine ? Tu la care mergi conditiile am vazut cel de la jollie ville/iancu nicolae conditiile sunt bune .celalalt nu am vazut
Gwendoline si Kylian
madadum spune:
citat din mesajul lui Gwendoline mersi mult Madalina! Si e bine ? Tu la care mergi conditiile am vazut cel de la jollie ville/iancu nicolae conditiile sunt bune .celalalt nu am vazut Gwendoline si Kylian Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009) |
noi avem abonament la world class (jollie ville). sotul meu a vizitat si atlantis in ideea de a schimba abonamentele (mai ales pentru piscina) insa nu a fost foarte incantat - seara este mai aglomerat in comparatie cu jollie ville (chestie de gusturi personale, avem multi alti prieteni care merg bine merci la atlantis). cand vrem piscina mergem la H. Radisson (desi locuim langa jollie ville).
daca te intereseaza mai ales piscina si stai in zona iti recomand Atlantis. daca vrei sala, facilitatile si echipamentele sint mai bune la world class (parere personala)
mada
Gwendoline spune:
Am vazut ca sunt abonamente doar pe an nu se poate face pe luna?
Gwendoline si Kylian
madadum spune:
citat din mesajul lui Gwendoline Am vazut ca sunt abonamente doar pe an nu se poate face pe luna? Gwendoline si Kylian Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009) |
abonamentele sint pe an.
noua insa ni se retine lunar din salariu suma indicata
anda141 spune:
Mai este unul la sensul giratoriu.pe strada Emil Racovita .Nu stiu insa preturile. Dar in pipera totul e scump, ca, vezi tu , la noi cresc banii in copaci.