GPS Romania ???
Buna , vreau sa cumpar un sistem de navigare care sa mearga bine in romania dar si in restul europei. Care mi-l recomandati? Si la ce pret l-ati cumparat.
multumesc
Raspunsuri
Letitia1 spune:
Noi avem TomTom. L-am folosit si in SUA si il folosim in Europa. Harta pentru Romania nu e fantastica. Schimba astia numele strazilor ca pe chiloti. Am inteles ca nu merita cumparata ca nu ajuta prea mult.
Pretul e in jur de 200 lire sterline.
Alexa Ioana spune:
noi folosim iGO, iar hartile folosite pt romania sunt recent actualizate si foarte bune. peste tot pe unde am mers ne'am descurcat bine. apar chiar si cele mai mititele giratorii, de exemplu, iar indicatiile sunt clare.
probleme am avut doar in bucuresti, la cateva sensuri giratorii din acelea cu 8-9 iesiri, unde straduta nr. 1 era "camuflata" de copaci/tufisuri, si ne prindeam mai greu cand numaram iesirile.
in rest, chiar nu am avut probleme deloc...
referitor la preturi, nu stiu sa'ti zic exact. noi avem modul gps pe care il folosim la telefon (smartphone).
blackpanterro spune:
Si noi tot Tom Tom avem cu hartile Europei(toata) si America de Nord. Suntem foarte multumiti.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
motanik spune:
Letitia, noroc cu subiectul de fata.
Am luat gps nou, un Tom Tom, am cautat daca tot luam altul sa fie si cu Romania dar doar un Garmin de vreo 400 lire avea cateva orase ori banii aia nu-i dadeam in veci. Asta de l-am luat are 31 tari si pt Ro doar soselele de legatura. Am intrebat in magazine (Comet si Halfords) daca putem cumpara separat harta Ro si ni s-a spus ca pt moment nu exista o harta in detaliu.
A cumparat cineva harta Ro pt gps, separat, adica sa nu vina in setarile initiale ale aparatului? Si daca da, de unde?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
michelle7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexa Ioana noi folosim iGO, iar hartile folosite pt romania sunt recent actualizate si foarte bune. peste tot pe unde am mers ne'am descurcat bine. apar chiar si cele mai mititele giratorii, de exemplu, iar indicatiile sunt clare. probleme am avut doar in bucuresti, la cateva sensuri giratorii din acelea cu 8-9 iesiri, unde straduta nr. 1 era "camuflata" de copaci/tufisuri, si ne prindeam mai greu cand numaram iesirile. in rest, chiar nu am avut probleme deloc... referitor la preturi, nu stiu sa'ti zic exact. noi avem modul gps pe care il folosim la telefon (smartphone). mami de brotac rocker www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici |
IGO e vreun model anume sau e un singur IGO? eu am mers cu un microbuz la viena si aveau GPS bun pt romania dar am uitat numele aparatului... Soferii ziceau ca nu au probleme prin romania chiar si pe stradute mai mici...
ce fel de magazine vand gps-uri?
Alexa Ioana spune:
michelle, igo este software'ul. uite aici un link:
http://www.igomyway.eu/index.html
gasesti si terminalele pe care se poate instala, features, etc.
(noi de exemplu avem un PDA Asus cu modul separat pt GPS)
din cate stiu, se pot achizitiona din magazinele de electronice, telefoane sau IT...
alte detalii nu stiu, dar pot intreba sotul din dotare
roxanaz spune:
IGo e doar programul si se poate monta pe orice aparat in sine. si pe palm-uri, telefoane, etc. din cate stiu are hartile cel mai des updata-te.
device-urile si soft-urile in sine sunt vandute in magazinele mari in raionul de it&c sau in magazinele specializate de it&c, ca de exemplu www.eflamingo.ro/magazin/online2/COMUNICARE_si_NAVIGAtIE/Sisteme_navigatie" target="_blank">flamingo
Roxana
vickip spune:
Noi avem un pda mio p350 (ca si echipament hardware) si pana acum am folosit soft-ul IGO 2006. Acum am trecut la IGO 2008.
Atat PDA-ul cat si soft-ul (2006 si 2008) sunt OK, nu ne-au facut probleme. Le-am folosit si in Ro si prin Europa.
Atat echipamentul in sine cat si softul se pot achizitiona din magazine de electronice si it&c.
michelle7 spune:
Am fost la flanco si am gasit Mio la 999 cu toate hartile din 2008
my guide tot la 999 model 4260
si NAVON 407 999 RON toate hartile
Mie nici unul nu-mi zice nimic...
mai caut si compar :)