Condica Salajencelor [96]
Raspunsuri - Pagina 18
olim spune:
salutare si de la noi
suntem in spania
deci o sa am mai mult timp de scris, sau cel putin am netu in casa![]()
mai trec![]()
is suparata pe cineva care nu mi-o raspuns la telefoane 

Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim salutare si de la noi ![]() suntem in spania deci o sa am mai mult timp de scris, sau cel putin am netu in casamai trec is suparata pe cineva care nu mi-o raspuns la telefoane ![]() ![]() |
ioi tu, deci esti in spania, da?
auzi lasa tu supararea ca nici tu nu mi-ai raspuns.zici ca ne jucam ca doua coptile
baga parerile despre romanik.
alex e ok?
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
![]() Dulciuri |
bey, ma bagai in ceata di tata.in cezona esti totusi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura tu fete, hai sa va dau o veste mare! In caz ca nu ati observat, am devenit ceva soi de general, am si eu 3 stele rosii!! ![]() ![]() Tulai Doamne, in 3 ani (mai putin) am scris peste 1500 de mesaje! E...si m-am mutat, ati vazut? diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Varsta lui Ianis Torturi |
moama, de aia ai lipsit tu
si fa bine si uda stelelea alea
.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Auzi draga, si cum e clima pe coasta aia? ![]() Dulciuri |
curioasa mai esti
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
! |
olim spune:
alex e bine, amu tuseste da cred ca dupa aeru conditionat din avion
soacra e opereta de cancer de colon, sa vedem.....
in rest scump tare la voi, viata grea. impresii, fitze la maxim, firme, trend, etc...nu cred ca m-as putea reacomoda sa stau in tara, mi destul o luna pe an, ca am cheltuit cat aici in 2 cel putin

livya spune:
buna fetelor va pun poze cu noi sper sa reusesc,
http://s616.photobucket.com/albums/tt242/livia_02_photo/?action=view¤t=imaginifamilie554.jpg
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui livya buna fetelor va pun poze cu noi sper sa reusesc, http://s616.photobucket.com/albums/tt242/livia_02_photo/?action=view¤t=imaginifamilie554.jpg |

ce familie frumoasa.mai, da mihaita e un superb.m-am indragostit de ochisorii lui

.
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Acu prospectez piata. Sa vaz unde nu o ajuns criza Dulciuri |
soro ce criza?de gaz
deci vrei sa emigrezi,ai?

de