Condica Salajencelor [96]
Raspunsuri - Pagina 15
livya spune:
vai ca asa mi de dor de casa,eu sunt acum in milano,si numai pe 7sau 8 august vin acasa...
si nu prind nici zilele zalaului,apropo cand is ?pe ce data?
dianalaura spune:
si nasii mei sunt in roma, tot pe 7 sau 8 august vin si ei
zilele zalaului nu stiu, probabil chiar atunci pe 1 si 2 aug, ca pica sambata si duminica...
Va doresc noapte buna si ne reauzim maine seara.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Moama, ce ne destarbalaram!!!!!Foarte fain fu, ne-am relaxat, da io is rupta de obo, zici ca am fost la coasa! Grea si sopingareala asta.Mai viu maine cu impresii, am fugit la somn.
Dulciuri
mihaela_s spune:
Asadar si prin urmare ajunseram acasa!
E tare bine, exceptie face vremea, ne-a asteptat cu ploaie si 14 grade in termometre. Noa numai ce ne racoriram...
. Cica pana ieri a fost cald si frumos...
Io am citit asa pe diagonala, n-am inteles nimic cu cafelele adrianei dar banui, sper sa o mai citesc pe aici.
In rest totul e OK, povesti si poze dupa ce revenim din Norvegia, acum stam 2 zile acasa si e tare scurt timpul. Nu stiu daca mai am timp sa scriu, astept impresii de Ungaria insa. 
Cami, sa iti traiasca puiutul, abia astept sa luam si noi pisica. Am adus-o pe broasca din Ro cu noi, asa ca avem si noi inca un membru in familie, nu e nou dar a lipsit 2 ani. Maine mergem sa-i luam acvariu.
gata, am fugit ca imi pica ochii in gura de somn...am avut azi noapte pe vapor si am dormit numai 5 ore, caci drumul a durat numai 6, apoi am mai avut drum cu masina si iar vapor pana la noi pe insula. Poate mai scriu inainte sa plecam, daca apuc.
pe toate!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
'na seara!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diana.

moama ne destrabalaram la greu.da asa repede trecu timpu
.
va tzuc , apar dimineata la cafei.
Bimilit spune:
o ,mihaela bine ati ajuns acasa.concediu placut in continuare.vai, sa ne povestesti de broscuta
.pup tat clanu de salajeni
.
adriana, e ok.in concediu si cu zoale.isi organizeaza plecarea intro bine meritata vacanta
.si azi isi respecta dieta.tare ambitioasa e.
mihaela_s spune:
LA MULTI ANI Diana!!!! Sa traiesti fericita, sa ai mult noroc si sanatate! Petrecere frumoasa! 
Bia, multzam de urari! Broasca e bine, a suportat cu bine calatoria, am lasat-o sa zburde prin camerele de hotel si in cabina vaporului azi noapte, in rest pe masina a stat intr-o cutie de plastic cam mica si a evadat de 2 ori
pana am legat cutia ca sa nu mai poata impinge capacul. Noaptile a dormit in baie, pe jos, a fost cuminte ca doarme daca e intuneric. Acum e tot in baie, in cabina de dus, doarme. In SM a stat in vana in baie, cu becul aprins toata ziua
. Noa dar e OK, am avut si noi emotii daca va rezista atata drum. E mare si puterinica, ma zgarie de numai cand o spal, da cu picioarele si are o putere! O sa ii fac si poze, dar sa aiba casuta ei...are 7 ani acum in septembrie si e la fel de salbatica. Noa dar e a noastra si ne-am obisnuit...
si noi!
Somn usor salajence! 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Dau eu cafeaua, vad ca sarbatorita doarme inca
Deci, ieri am fost in delir.
Mi-am facut toate damblalele, am cumparat si ce nu imi trebuia musai, numa asa din moft. A fost super, super, ce mai. Mai vreauuuuuuuuuuuuuuu.
Dulciuri
Bimilit spune:
'neataaaaaaaaa!!!!!!!!!
multam de cafei.
mihaela nu ati avut probleme la vama din cauza broscutei?cred ca e mare .abia astept pozele.
oti, io zic ca musai sa ne alocam 2 zile consecutive de shoppingareala.
ieri am fost si in piata vecinilor.moama ce ordine, cecuratenie, ce fructe, ce alea, alea.mi-a ramas gandu la zmeura si afine,da si la preturile mici.
io-s incantata de tot,chiar daca forintu a aruncat si marfa lor s-a mai scumpit nitele,tot incantat-s de ce au ei.calitatea e net superioara fata de ce gasim in ro.pacat.am putea avea si noi asa marfa.
is in zona.......