Condica Salajencelor [96]
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Pe "baietel" il cheama Rudy Lapos.Asa l-au scris la doctor in dosar, si pe asigurare.E un dragut si ne iubim foarte tare.Colegu mi l-a adus luni dupa amiaza acasa, cadou de aniversary, pe 14 iulie facem 6 ani de la nunta si luna viitoare avem 10 de cind sintem impreuna.Nici nu am stiut ca se gindeste la asa ceva...vorbisem mai mult in general despre astfel de ciine dar nu am stabilit exact cind o sa ne luam. ...Asa ca, acuma sintem 3 aici.Si sintem in "potty-training", plus ca invatam cum sa stam singuri si cum sa doarma singur in locusorul lui. I-am facut azi ceva poze, dar nu am mai putut sta afara, asa cald era...sufocare pur si simplu. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
camiiiiiiiii,ce rasa de catel ai?
baga poze sa=l vedem
.
piticutz spune:
El este Rudy
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafeluta!!!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
Adriana, ma bucur ca a scapat Paula de ghips si este bine. Cum a fost aseara la baie? Cred ca nu ai mai putut-o scoate de acolo ![]()
Cami, ti-am mai spus, Rudy e un dulce...sa vedeti fetelor cum o pupa pe Cami...
Avem si noi 2 catei mici la tara, si atat s-a jucat Stefan ieri cu ei, atat i-a iubit....dar si cateii au vazut ca e mic Stefan, veneau la el sa se joace, l-au prins de pantaloni..
, i-am explicat lui Stefan ca il iubesc si ca se joaca, si pe urma sa vedeti cum umbla Stefan dupa caini tragandu-se el de pantaloni, ca sa il apuce iar.![]()
Ma pun sa fac un pic de exercitii, sper sa nu dau mult pe langa tantile astea de pe film;0, ca incerc alt dvd, cu TJ.
Oti, mai esti asa de obo?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
'neata!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz El este Rudy Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |

ce dulcic e Rudy
.camiiiiiiiiiii,m-ai lovit la sentiment cu acest catel.io-s topita dupa teckel.abia astept sa ma mut la casa si sa-mi cumpar si eu unul.ai mei au avut ,pana au plecat in state ,un teckel, pe nume Fox.is niste scumpi si draguti,iubareti si jucausi.sa ne mai pui poze cu domnisoru.
olim, nu venim de data asta, mai ales ca si alex fu operat.lasa ca ne vedem in septembrie
.refacere usoara si rapida lui alex.oti, te pregatesti de nunta,ai?
succes la dieta fetelor.
giulia, drum bun, distractie placuta la nunta si concediu placut.
dianalaura spune:
Da, chiar asa, uitai ca si Giulia are nunta maine! Drum bun si distractie placuta!!!
Oti, cum stai nanase? Hai ca poate da Domnu si nu ploua maine. Si poate au astia cort meserias, in care nu intra ploaia ![]()
Adriana, hai mai rabda azi, ca de maine esti in concediu!!!!
MIhaela, esti iar la SM? Sau parca zilele astea te intorci in Suedia, nu?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
olim spune:
blonda o zis ca veniti poate la ulmeni, eu nu pot sa merg la zalau ca alex ca e operat doar de marti la amiaz
blondi esti suparata pe mine ca nu raspunzi la telefon
asa tare te-am speriat la telefon can am povestit

dianalaura spune:
Tulai Doamne ce ploaie o tras...o fost plina strada pana la refuz de apa...acum vad ca s-a retras...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi