Viata in Germania (56)
Raspunsuri - Pagina 10
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clara.linda daca stiti medici de familie si ginecologi in heidelberg, vorbitori de romana, de origine romana, va rog scrieti-mi si mie. nu vorbesc bine germana. aici la clinica medicii vorbesc engleza asa am rezistat. e greu cand il vedem in incubator asa micut, la doar 600 de grame, el se lupta sa traiasca. |
Uite aici o ginecoloaga romanca
http://www.frauenaerzte.de/mihaelacameliaborozan/drucken.html
nu o cunosc personal, dar am o prietena care a fost la ea si a spus ca e ok.
Multa bafta! Doamne ajuta sa fie bine cu cel mic!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
Alina spune:
Multumesc,fetele!
Trebuie sa fie bine!
Tumpi,zici ca seamana bebe cu mine?
Ma bucur sa aud asta!Cred ca are de la amindoi,sotul zice ca de la el a luat frizura!![]()
Maraki,sotul a sunat la cabinetul dr Chelbea marti(s-a mutat pe Grillpartzerstrasse)si cica e inchis,is toti in concediu.Ce greu sa gasesti un pediatru in luna august!!!Noi ne-am orientat spre un cabinet in centru,mi-a placut mult doctora (e nemtoaica,tinerica) cind i-a facut baiatului U2 in clinica si probabil raminem la ea,au program si noaptea,fac urgente la Dr.Geisenhofer.Eu am in apropiere clinica din Ebersberg dar nu au sectie de pediatrie 
.
Alina,mami de printesa si
baby 
Irinusha spune:
Salutare nemtoaice!
Vin cu o intrebare ptr. fetele din München:
De unde se poate cumpara Umweltplakette ptr. turisti? Se face usor si ptr. cei care nu vorbesc germana?
Eu am dat o cautare si cica la Dekra se poate lua. Cum? PUr si simplu cu actele masinei si bani`?
Multumesc mult!
Intreb ca-i vara-mea la ai mei - adica in apartament, ca ai mei sunt in concediu - si de abia acum ne-am adus aminte de tampenia de Umweltplakette si sa stiu ce sa-i spun fetei sa faca.
Alina, a venit bb-lul?
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Felicitari!
Clara, sanatate multa ptr. puiut si tie putere!
Doamne ajuta!
Alles Gute!
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu
DidiAlex spune:
| citat din mesajul lui clara.linda sotul meu trebuie sa ramana la munca in karlsruhe, sa avem asigurare medicala in continuare ( eu nu lucrez ) iar eu trebuie sa raman singura aici in heidelberg sa vin la copil la FIPS ( terapie intensiva ) sa aduc lapte de san si sa nu il las singurel. |
Clara, noi locuim in Mannheim- Seckenheim, suntem destul de apropape de HD, uneori ajungem cu bicicletele pe la clinica de copii. Daca ai nevoie de ceva da-mi un semn.
iti trimit acum numerele mele de telefon prin PM
Acum ceva timp era o fata Mirela, facuse medicina in TM si locuia in HD. Daca imi aduc aminte nick-ul ei, revin
Edit: am rascolit un pic netu si am gasit informatia aici.
Dar, nu apare ca i-ai putea trimite mail si PM, daca nu se logheaza slaba sansa sa citeasca mesajul...
Irinusha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DidiAlex
Clara, noi locuim in Mannheim- Seckenheim, suntem destul de apropape de HD, uneori ajungem cu bicicletele pe la clinica de copii. Daca ai nevoie de ceva da-mi un semn. iti trimit acum numerele mele de telefon prin PM Acum ceva timp era o fata Mirela, facuse medicina in TM si locuia in HD. Daca imi aduc aminte nick-ul ei, revin Edit: am rascolit un pic netu si am gasit informatia aici. Dar, nu apare ca i-ai putea trimite mail si PM, daca nu se logheaza slaba sansa sa citeasca mesajul... |
Inimoaso!

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu
maraki spune:
| citat din mesajul lui Alina Multumesc,fetele! ![]() Trebuie sa fie bine!Tumpi,zici ca seamana bebe cu mine? Maraki,sotul a sunat la cabinetul dr Chelbea marti(s-a mutat pe Grillpartzerstrasse)si cica e inchis,is toti in concediu.Ce greu sa gasesti un pediatru in luna august!!!Noi ne-am orientat spre un cabinet in centru,mi-a placut mult doctora (e nemtoaica,tinerica) cind i-a facut baiatului U2 in clinica si probabil raminem la ea,au program si noaptea,fac urgente la Dr.Geisenhofer.Eu am in apropiere clinica din Ebersberg dar nu au sectie de pediatrie ![]() .Alina,mami de printesa si baby ![]() |
Alina este atat de scump baietelul incat la ultimul mesaj l-am transformat in fetita

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Yasmine spune:
| citat din mesajul lui clara.linda sotul meu trebuie sa ramana la munca in karlsruhe, sa avem asigurare medicala in continuare ( eu nu lucrez ) iar eu trebuie sa raman singura aici in heidelberg sa vin la copil la FIPS ( terapie intensiva ) sa aduc lapte de san si sa nu il las singurel. |
Clara, eu locuiesc aproape de Heidelberg, sunt stomatolog, nu internist, daca te pot ajuta cu ceva, cu mare placere.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
Alina spune:
Fetele,multumim pt gindurile bune,ne-au ajutat mult 
,vesti bune de la noi.
Astazi baietelul meu a implinit 2 sapt si cred ca vrea sa ne arate ca a crescut
,nu a dormit deloc de azi dimineata,e plimbat din brate in brate,Marie ii citeste povesti si e incredibil ce atent e,ii recunoaste vocea
.
Irinusha,multumesc
,bebelul a venit de 2 saptamini.
Umweltplakette cred ca poti cumpara de oriunde,noi am luat de la Autohaus.Voi ce mai faceti,cit mai stati in Bahamas?
Aveti vreun loc si pt noi pe-acolo?![]()

Maraki,sunteti multumiti de doctorii de la praxisul ala?Imi pare rau ca d-na Kelbea a iesit la pensie desi ma asteptam,stiam ca are peste 60.Noi vom merge curind la u3 si cred ca mergem la praxisul din centru,ne mutam acolo.Pe Marie,fiind mare,pt eventualele raceli o duc la medicul de familie,aici in sat
.
Clara,multa sanatate bebelusului.
Carmi spune:
Fetele, imi spuneti si mie, bitte, de ce acte are nevoie cineva care vrea sa se marite in Germania? Un link poate aveti....
Multumesc.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
vikinga spune:
Vai Alina sa-ti traisca feciorul! M-am tot gindit la voi, numai ca nu intrasem pe net vreo 2 saptamini. Ce dragalas voinicel acolo si lasa lasa ca e bine ca face nani
. Dar uite ca zici ca numai la 2 sapt deja intra in activitati, probabil vrea sa va cunoasca mai bine:)Si Aldo a avut in primele teste de singe o ciudatenie care ne-a bagat in sperieti, am si plecat de pe insula intr-un oras mai mare cu clinica pt copii, era si we si in fine pina ce au venit rezultatele mai amanuntite mi-a secat si lapte si tot. Normal ca a fost alarma falsa. Asa ca fruntea sus, lasa medicii sa-si formeze o opinie clara si pe urma stii cum e, daca e cazul sa fie ceva, orice problema are o rezolvare.Merge alaptarea? Cum e cu baietel in casa:)? V-a facut deja botezul, stii tu cu pisu-n sus pe masa de schimb taman cind e pampersul desfacut
?Noi am ajuns exact la mijloc, sunt in a 20-a saptamina, incepe sa mi se vada si mie clar burtica, kg totusi nu am luat asa multe ca in primele 2 sarcini, inca nu se stie ce va fi, prima oara mi s-a parut mai mult mie ca ar fi baiat dr insa nu a confirmat, la ultima ecografie pe la 17 sapt s-a facut fetita dupa cum zice dr, o sa vad sapt viitoare cind merg la controlul mai amanuntit din hamburg. Orice ar fi, e activ deja si tre sa aiba picioruse lungi si puternice ca in a 5-a luna si-mi fuge burtica in toate partile uneori
. Ar trebui sa nasc undeva in jurul Revelionului, cum altfel
.Vikinga
20+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo