Casnicute sexoase si bengoase (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

'rade-te' cu mine breeeeee, cand 'te razi' cu cuscra-ta?
Miha mersi de cafea .
ha ha nu are gaz deci nu bucatareste eu am facut clatite sic sic,vai pe caldurile aste.........ma duc sa la bag la cuptor, by the way la noi e pe curent scula de bucatarit :)))))))))
Monicule,Liano,Doina,Mihaelele unde umblati?

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu am venit!Eu am scos samburii de la visine si am pus gemul la foc.Iar alte visine le-am pus in damigeana pentru visinata, sa ne incalzim la iarna cu ea.

Mergi la inceput

da si mie otzara gem proaspat ca sta bine la mine pe clatite si la visinata vin si io la iarna sa ne incalzim

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

'rade-te' cu mine breeeeee, cand 'te razi' cu cuscra-ta?
Miha mersi de cafea .
ha ha nu are gaz deci nu bucatareste

Dar platesc mai putin la facturaaaaa!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

iote sunt aici da iar tre' sa plec
am fost la film Ice Age 3 si acuma vem auditie la flaut

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Una peste alta...sunt foarte suparata... In seara asta un cretin a dat cu bicicleta peste Robert,l-a izbit la pamant.S-a lovit la cap,pe un obraz are o vanataie mare,care acu la culcare se intinsese spre ochi ...o lovitura in barba,de unde a curs mult sange ...si o julitura pe partea dreapta,in dreptul ficatului...
Am mers cu el la urgente,ma speriasem ca l-a luat somnul.Dar el mititelul era obosit ca n-a vrut sa doarma la pranz,la care s-a mai adaugat si plansul si sperietura...Nu are nimic grav,trebuie tinut sub observatie cateva zile...i-au facut si antitetanos...
A zapacit-o pe dr de cap cu intrebarile... Intruna avea ceva de zis sau de intrebat,ca s-a mirat si dr cum de n-am capul patrat.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

offf...Miho, sanatate multa robertelului... si animalul nu l=-ai prins?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Vaiii,MIHA,ce tampit...si vorba MONICUTZEI,nu l-ai prins?...ce dobitoc,cum a dat cu bicicleta peste el??..dragul de el,bine ca e ok,sper sa nu fie nimic grav..eu cand aud de lovituri la cap sunt paranoica,ma gandesc la ce e mai rau... pe Robertelul scump,sa treaca repede!!!

Si eu prin zona..am bucatarit azi...am facut ceva bun...sambata avem un party..si am facut 2 prajiturele...maine mai am una de facut..asa ca va pup si ne auzim zilele urmatoare..ca nici maine nu stiu cand apuc sa intru.

Weekend placut la toata gasca!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Doamne Miha, sper sa nu fie nimic grav, sa treaca vantaile repede, vai ce idioti,imi pare rau cred ca ai tras o spaima vai vai, sa scrii cum se simte Robert azi, si la mine distractie ieri a picat soacra de pe scara, a urcat-o, nu stiu cine (Doamne Iarta-ma) pe scara sa starpeasca un cub de viespii de la rulou si am gasit-o imprastiata, aseara am tinut-o numai cu comprese, o dor toate, azi poate merg cu ea la spital sa-i faca niste radiografii ca nu-mi suna bine coloana ei.
Pana una alta va las cafeaua ca plec la munca :

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Helau!

Azi,dupa o portie zdravana de somn si o stacana de cafea,ma simt mai bine. Si Robert la fel. Mi se face rau cand il vad cat e de vanat si julit dar bine ca n-a fost ceva mai grav,dupa ce mi-a fost dat sa vad acolo la urgente.

Pe animal nu l-am prins,dar tre sa dau cu crucea peste el.Si bucati ii fac bicicleta aia! Era un drac de asta la fo 17-18 ani,cu tupeu,care era in stare sa ma bata el pe mine,ca eram pe trotuar si nu pe strada pe unde ar fi trebuit sa mearga el.Animalu'!

Mirela,spor la bucatarit! Distractie maxima!

Claudia,sanatate multa soacrei tale!

Monule...

Restul pe unde v-ati pitit?

De doamna lu' domnu' Musteata mai stiti ceva?

Miha si comorile

Mergi la inceput