Buna
am si eu nevoie de parerile voastre, ca eu nu mai inteleg nimic...
de 5 ani am ciclul regulat la 29-30 de zile, in ultimele luni a venit la 33 de zile doua luni la rand, ultima luna a venit la 26 de zile si azi in z22 a cm am gasit pete maronii prevestitoare de cm ...nu mai inteleg nimic....
In conditiile in care ovulatia a avut loc week-endul trecut (simbata la eco exista folicul si luni dupa amiaza deja ovulasem), cm nu ar trebui sa vina la 14 zile de la ovulatie?? Eu am luat si utrogestan de martea trecuta intravaginal, deci inca as fi sub influenta utrogestanului pe care nu l=am intrerupt...
Nu imi dau seama ce se intimpla, ce sa fac sa imi dau seama ce am.La ultima eco s=a vazut si un polip, polip care in mai nu exista...
Daca aveti un sfat , va rog frumos sa imi spuneti.
Multumesc anticipat
Poate nu vine CM, poate sunt pete datorate polipului care sangereaza putin.
Sau poate este o implantare 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Buna Goldi 
Multumesc Goldi pt raspuns
... aseara am facut si un test si se vedea vag si a doua liniuta, a vz si sotul deci nu este imaginatia mea..
azi am facut o beta la urgenta, e z10-11 dupa ovulatie, nu stiu daca iese ceva sau nu, dar eu am incercat. Astept ora 14.
Aseara am mai avut pete rozalii dechise asa, si azi la fel, nu mult cantitativ, dar sunt. In schimb am usoare dureri, sunt momente cind nu simt nimic, si apoi deodata incep sa doara asa treptat ovarele, apoi scad iar...
eu am mai pierdut o sarcina in ianuarie tot asa prin sangerare, si aveam dureri tot cam asa dar mai acute, deci iti dai seama cit de mic este sufletul meu acum...
O sa ma rog la dzeu sa fie bine de data asta, daca e bebe.
Adrianaady ai dreptate doar Dumnezeu stie ce planuri are cu noi.Iti urez sa ai un beta pozitiv si sa ne spui si noua ca sa ne dai sperante.Astept cu interes rezultatul tau(si eu am facut un test azi-dimineata si la fel ca tine am a doua liniuta pal)
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !