Baticul islamic si demnitatea umana

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

guestus, aia cu masti pe fatza de la politie ,ar fi cazul sa fie obligatzi prin lege sa filmeze tot ce fac ei(asa cum fac prin america, cik)!

oricum discutia iese din topic, in ceea ce ii priveste.pt ca statul isi are peste tot in lume, mijloacele lui de coercitzie(de care nu trebuiesa ABUZEZE NIMENI).

si mai e ceva,toti stiu ca aia cu masti de care vb tu, nu-s platitzi sa mangaie suporterii de pe stadioane pe crestet si sa ii pupe cu mare dragoste, atunci cand rup scaune, arunca sticle in arbitri, ori cand altii se bat prin mall-uri din bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Asta cu "respectati religia lor si tot ce vine cu ea" ma face sa vomit! Adica religia le obliga sa poarte cearsafurile alea negre si noi(femei) aplaudam, religia spune ca femeile trebuie omorate cu pietre daca vb cu un barbat si noi(femei) aplaudam, religia spune ca barbatul este "liderul suprem" al familiei cu drepturi depline asupra femeii si noi(femei) aplaudam.
In Afganistan un barbat a aruncat acid in fata unei femei,distrugand-o complet, pt ca aceasta a refuzat sa se marite cu el. Familiile au fost de acord cu asta...Nu e un caz unuic, sunt sute, mii de cazuri din pacate.

Tot e bine ca exista organizatii care lupta sau incearca sa lupte pt femeile astea care sufera datorita religiei extremiste atat de aplaudata pe aici de unii useri...

PS. Urasc sa port sutien si nimeni nu ma poate obliga sa il port!

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

In majoritatea tarilor islamice, burqa sau niqabl nu sunt obligatorii. Le poarta cine vrea; unee aleg burqa, altele, hijab altele nimic. Pot pune linkuri cu discutii in showuri de televiziune cu femei musulmane. Uite, in Egipt nu este obligatorie costumatia asta, chiar s-a incercat interzicerea ei, si totusi, tendinta de a o purta e in crestere. Si nu poti spune ca Egiptul e o tara extremista.

Pe de alta parte, in tarile extremiste gen Afganistan, pe care ai mentionat-o si tu, burqa e cea mai mica dintre problemele femeilor de acolo. Crezi ca daca de azi, in mod miraculos s-ar interzice Burqa, femeile alea ar fi mai fericite? Lipsa educatiei, casatoriile fortate, pedofilia acceptata, uciderea femeilor, violul nepedespsit, lipsa unei justitii...astea sunt intr-adevar probleme pe care si eu le-as vrea rezolvate. Cum se imbraca...treaba lor

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27
Pe de alta parte, in tarile extremiste gen Afganistan, pe care ai mentionat-o si tu, burqa e cea mai mica dintre problemele femeilor de acolo. Crezi ca daca de azi, in mod miraculos s-ar interzice Burqa, femeile alea ar fi mai fericite? Lipsa educatiei, casatoriile fortate, pedofilia acceptata, uciderea femeilor, violul nepedespsit, lipsa unei justitii...astea sunt intr-adevar probleme pe care si eu le-as vrea rezolvate. Cum se imbraca...treaba lor

Poate nu am inteles eu bine...
Vrei sa spui ca inclusiv pedofilia este acceptata, in randul musulmanilor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mai, voi considerati sutienul o obligatie?:))
hai ca asta-i tare

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

NU! Am spus ca pedofilia e acceptata in Afganistan. Unde fetite de 2-3 ani sunt date barbatilor pentru casatorie. Dupa mine asta e pedofilie. Sau sa "dai" fetita chiar inainte sa se nasca unui barbat..

Nu mai confundati religia cu tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Scopul mastilor la mascati este sa nu fie recunoscuti si sa poata trai linistiti cu familiile tinand cont de faptul ca ei curata traficanti de droguri , proxeneti , criminali , samd.
Asta o spun asa , de amorul artei, ca stie Guestus prea bine ce fac aia.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

NU! Am spus ca pedofilia e acceptata in Afganistan. Unde fetite de 2-3 ani sunt date barbatilor pentru casatorie. Dupa mine asta e pedofilie. Sau sa "dai" fetita chiar inainte sa se nasca unui barbat..

Nu mai confundati religia cu tara!

Si dupa ce i se da unui barbat o fetita de 2-3 ani, ce se intampla ?!
Fetita va fi tratata ca o sotie de catre individ ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

mai, promisiunea de casatorie e una, pedofilia e alta!e o chestiune de lege penala!

a, ca nu e corect dpdv al dr copilului, e altceva, mai!

Mergi la inceput

Lisaelisa, Abbi nu stiu de la ce varsta se culca efectiv ala cu biata fata. Probabil ca nu o da de cand se naste, dar da, la 2-3 ani se intampla sa o dea.

Uite, pun linkul de unde am aflat chestiile astea.

http://www.youtube.com/watch?v=qiTUuu6tnj0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui abbi

ai citit cu atentzie ce am scris?
ti se pare normal sa vina o doamna cu fatza acoperita si sa iti ia copilul de la gradi,spunand ca e vecina ta?
a avea drepturi inseamna a avea si obligatii!
sunt obligata sa iti respect cultura, credinta, atat vreme cat si tu faci la fel!(nu ma refer la tine ca persoana)si nu aduci atingere libertatilor si dr mele!

da de raspunderea educatorului(alte functii publice) fatza de copii, fatza de persoane, in general, ai auzit?

te intreb si eu asa?

dar tu vii zilnic in contact cu astfel de femei? lasa flacara mai jos...nu-i cazul sa te aprinzi asa.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput