noi, sagetatoarele (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello,hello!!!
castelana, sanatate multa mamei tale.
nico, la ora asta poate esti acasa,deja,
alaturi de familie. a mai trecut o zi.
dragaica, ciudate lectii
eladeea, bb2!!! gata, am decis! noi!
va doresc week end placut!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata la sagetele la noi a inceput sa fie foarte frig dimineata nici nu stiu cand a trecut vara asta.....nici nu pot sa-i zic vara
Ne pregatim cu drag si spor de venit in tara , maine mergem sa semnam contractul si sa platim o parte iar miercuri ma duc sa-mi dea schema de tratament. Sper sa pot incepe de pe 1 Octombrie in felul asta cand ma intorc sunt numai pregatita pentru restu.
Cam atat despre noi , voi pe unde mai umblati ce mai faceti?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaa!
va doresc o saptamana cat mai usoara si frumoasa!!!
ma duc la dct, sa vdm ce se mai intrezare!!!...
multumim, nico, de urari!!! sa dea DD tuturor cui isi doresc!!!
dragaica, ce tratament iti prescriu?
si la noi e rerce, deja, mai ales dimineata, serile sunt placuta, pana la o anumita ora...
vb dupa ce vin de la dct!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana
nico, la ora asta poate esti acasa,deja,
alaturi de familie. a mai trecut o zi.

Era bine sa fiu acasa atunci dar din pacate am ajuns dupa ora 19 si la 18,30 trebuia sa ajung la niste prieteni la un gratar. Asa ca am intrat, am facut un dus, am imbracat pustimea si am plecat iara .
Ieri a fost o zi mai relaxata, am mers iar la un gratar, plus ceva musafiri ...
Dragaica interesant cursul. Domne ajuta sa fie cu rezultat la final.
Prea repede a trecut vara si aici. Asi fi vrut sa mai fie cald. Dimineata erau 9 grade si eu am plecat in tricou . Daca ma plang de raceala sa ma trageti de manecuta .
care stiti cand se pune conopida la murat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

dragaica, ce tratament iti prescriu?

Marvelon 21 de zile
Suprefact 500IU
Suprefact 200IU
Puregon 200IU
Gonadotropin
Estrace
Progesteron injectii 50mg.
Doxyxycline tab.
Medrol 16mg.
Cam atat

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
sunt treaza de mult, dar abia acum indraznesc
sa va chem la
va astept cu noutati!
doamne, dragaica, ce de medicamente.....
incep sa ma simt vinovata!!zau!
eu sunt racita!!foarte!!
joi merg iar la control!
o zi buna!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Galliciana sanatate multa! Mi+am luat cafea, sper sa nu ma virusezi . Off ce ma enerveaza tastatura asta. Trece mereu pe caractere romanesti.
Tu faci acum doar monitorizare sau trebuie sa iei si medicamente???
Dragaica imi pare rau ca ai asa de multe de luat. eu stiu cat ma chinui sa inchit un paracetamol cand sunt racita . Acum mi-am propus sa merg la Olanesti sa fac un tratament pt alergie si ... imi e groaza de injectii asa ca tot aman .
De maine sunt in concediu ... 3 zile dar sunt bune si astea. Sunt foarte obosita si mai am de lucru acasa. Trebuie sa predau un proiect zilele astea asa ca o sa trag tare. Nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum asa ca sa nu ma dati disparuta.
Va pup

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

nico, am luat tablete, acum fac monitorizarea, si apoi, o injectie, cu vreo 36-48 ore inainte de inseminare.
cam atat,deocamdata.
spor si bafta la proiect!!!!!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

remeber me?
Am somat la greu, sa-mi fie rusine... am tot intrat dar doar pe cozonacei...
Dragaica, ce de medicamente , Doamne da sa fie cu folos.
Gali, si la voi virusi? Sunt peste tot, ne-au vizitat inclusiv pe noi, z a fost 3 zile cu 39 febra si 5-6 scaune apoase pe zi. Eu mai dat jos 2 kile dintr-un sut.
Ne-am strans pe-acasa - inainte de virusi, sa ne prinda pe teren propriu - si nu-mi doresc sa mai plecam repede.
Peste tot e bine, lumea binevoitoare, z rasfatata, dar ca acasa nu e nicaieri.
Z a progresat in schimb fte mult cat am fost plecati,

mai avem si ceva pozici pe care poate nu le-ati vazut, eu n-am vazut nimic, imi doresc timp sa le savurez pe-ndelete si pe ale Dragaicai, si Nma si Eladea..... Castelana - id-ul tau imi aduce aminte de `Castelul fetei in alb`, nu stiu de ce - tu ai pus pozici? Cum mai e mama ta? Sanatate multa!
I. are fte mult de lucru, noi batem parcurile sa-i dam spatiu si liniste, vreau o casa maaaaaaaaaaaare, cu-o curte pe masura! Si el saracu`, daca eu am treaba o ia pe z si cate 3-4 ore nu-i vad... cand-cum.
Am fugit sa fac branzica si marul copt, suntem la regim pana isi revine, e a 7-a zi deja de scaune moi, incet isi revine, coprocultura a iesit negativ, madame docteur zice ca a fost doar o viroza...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Neata fetelor, da , stiu ca sunt multe dar e pentru o cauza nobila.
Am si eu o intrebare, tre s ama racoresc ca altfel am impresia ca sunt singura cu astfel de probleme.
Partii nostri si de o parte si de alta continua sa ne dea "sfaturi" in legatura cu casnicia noastra iar asta ma scoate din minti
Adica frate.....au trecut deja aproape 8 ani de cand suntem impreuna....gata cu sfaturile si cu incercarile de-a se baga intre noi.......nu mai stiu cum sa reactionez si cum sa le explicam ca ne-am saturat.
Mergem acasa mai mult pentru bunici si frate ca in rest nu am che sa-i aud, poate suna egoist dar m-am saturat. Am decis ca o saptamana din 3 sa plecam in Belgia la rudele lui barbatemiu plus 2 zile la Paris ca se ajunge usor.
Deja parintii au inceput sa se oftice ca de ce plecam, am venit sa stam cu ei ei nu inteleg ca atata vacanta avem si noi pe anul asta 3 saptamani mari late din care am vrut doar 1 pentru noi 2 singurei oooffffff........gata m-am racorit
Va pup

Mergi la inceput