Aspirante optimiste >20 ani(410)
Raspunsuri - Pagina 20
Iubirisca spune:
Neata fetele, si eu cred ca sunt la ovulatie, oricum de cand s-a terminat cm am prestat o zi da, una nu.
Sa speram ca procedam bine
.
Bafta tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze
Floricel82 spune:
Buna la toate fetel!
Fetele eu m-am testat aseara de 2 ori, nu am mai avut rabdare pana marti, cu Barza si cu Sure Chek si au iesit II liniute, dimineata am facut HCG la 2 imi iau rezultatul....
Nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata ........... sunt fericita, sunt speriata, nu am putut dormi toata noaptea...
Sper sa fie adevarat, nu cred ca exista teste false pozitive din cate stiu eu, Doamne ajuta sa fie bine !!!
Ramona_bm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floricel82 Buna la toate fetel! ![]() Fetele eu m-am testat aseara de 2 ori, nu am mai avut rabdare pana marti, cu Barza si cu Sure Chek si au iesit II liniute, dimineata am facut HCG la 2 imi iau rezultatul.... Nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata ........... sunt fericita, sunt speriata, nu am putut dormi toata noaptea... Sper sa fie adevarat, nu cred ca exista teste false pozitive din cate stiu eu, Doamne ajuta sa fie bine !!! |
Floricel felicitari si multa sanatate!!!! Te rog sa postezi vestea si in noul capitol ca asta se blocheaza imediat si nu o sa mai intre lumea pe aici

oare cand vine
meu? www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu
tudormiha spune:

felicitari Floricel82.
Nici nu stii cat ma bucur pentru tine.
Eu eram sigura ca esti.Cum te mai simti ce simptome mai ai ca eu inca nu mi-am facut testul ca luna asta mi-a venit pe 1 iunie, parca tu erai aproape de mine nu?
mai zi-mi si mie te rog din suflet ce ai mai simtit?
Cordelia spune:
buna dimineata,
fetelor si mie mi-a intarziat, trebuia sa vina miercuri-joi si nu a venit nimeni...am facut testul si mi-au iesit II liniutze, este f slaba asa; o fi relevant?! am emotii, sunt si bucuroasa si speriata![]()
Dar ma intreb mereu o fi, n-o fi?! pana o sa se concretizeze...o sa albesc!
cu drag si felicitari tuturor fetelor cu teste pozitive si mult succes pe viitor tuturor
tudormiha spune:
Cordelia si stie FELICITARI.
Da cum esti insarcinata.Nu mai pune la indoiala.Daca ti-a iesit si a 2 liniuta inseamna ca esti, chiar daca este palida sau stearsa un pic a doua liniuta.
Ce simptome ai?