Aspirante optimiste >20 ani(410)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neta si de la mine!
Happy, multumesc de informatii! Chiar mi-as dori sa stiu daca mai sunt printre aspirantele care nu au mai intrat de mult mamici. E foarte mica lista gravidutelor! Doar 3 randulete anemice....

Eu am inceput de ieri sa fac electrostimulare, sa-mi tonific musculatura. Mi-a zis ca e contraindicata in sarcina, dar nu am sperante sa fiu insarcinata. Teoretic, am trecut de perioada ovulatiei. Practic, insa nu am de unde sa stiu daca am ovulat, caci am fost atenta doar la mucus. Temperatura am ignorat-o complet.

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Neata fetele! va multumesc pentru raspunsuri
Sorinake sa te auda Doamne - Doamne, am facut un test de sarcina ca nu m-am putut abtine dar cam devreme daca ar fi ceva in a 19 -a zi de CM (sambata pe 20), ma dor sanii de mor si sunt umflati si sunt asa cam de o saptamana (deci cu vreo 2 sapt. si jum. inainte de CM).... si burta ma mai doare si sper ca nu este de la histero pe care am facut-o luna asta in a 11-a zi CM. (sau de la cap )
Si eu iau Duphaston cam de un an pt ca nu am CM fara.
Draga Ramona sa stii ca toate teste au fost foarte pozitive linia de test era la fel la culoare cu cea de control chiar mai inchisa. Vedem ... ore sa fie ceva ? ce pareri aveti? imi este frica sa nu ma ambalez degeaba, ... off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna dimineata si de la mine! chiar daca e marti si urat afara, o zi numai cu vesti bune!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata fete dragi!!!!
De cand nu am mai intrat am avut ceva de citit....
Tanamera iti doresc sa ai un concediu minunat si plin de iubireiar la intoarcere astept ca si toate fetele sa ne dai vestea cea mare
Momentan nu am vesti noi cu care sa ma laudastept sfarsitul lunii sa vad daca dupa operatie s-a prins ceva sau nu.Simtome nu prea am,doar niste dureri de cap care ma chinuie de doua zile,dar sunt provocate de spondiloza cervicala pe care o am.
fetele si astept numai vesti bune de la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Sorinake am uitat sa te intreb, unde ai citit ca testele de ovulatie se pozitiveaza mai mult timp cand esti insarcinata? am tot cautat si nu am gasit nimic...
Am vb cu doctorul si i-am spus ca timp de 6 zile le-am avut pozitive, si el mi-a spus ca e normal ca inseamna ca am avut ovulatie, si ca nu se depozitiveaza asa repede, ... hmm nu se depozitiveaza 2 - 3 zile ... dar 6? nu stiu ce sa mai zic ce sa mai cred ???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

-ici la gagici optimiste

17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna fetelor!!!!

Si eu sunt pe aici
O zi frumoasa va doresc

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

buna fetelor,si eu sunt o aspiranta de un an.
am avut o sarcina in septembrie dar am pierdut-o.
Sunt noua si sper sa ma primiti si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

acum astept sa-mi vina cm si o sa incep tratament cu cervugid si aspirina(sper ca am scris corect),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Danny de cand nu te-am mai vazut pe aici! Durerile de cap sunt si simptom de sarcina

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput