Aspirante optimiste >20 ani(410)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Sarutmana de sprijin.va iubesc pe toate si aici cu voi imi gasesc linistea.
Floricel82 mi-am urmarit ovulatia dar este cam incerta, o luna mai devreme, o luna mai tarziu,m-am lasat pagubasa ca pe net am gasit tot felul de pareri. am incercat tot felul si cu temperatura dar nu prea am fost eu convinsa ca fac bine ca nu am inteles prea bine.Iar dupa mucus,(trebuia sa fie albicios nu?) am facut luna asta drept sa va spun dar acum nu stiu ce o iesi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai poate ovulezi odata la 2 luni ,cat despre temp nu este f greu si daca vrei iti explic procedura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Floricel82 daca stapanesti bine engleza intra pe site-ul fertility.Daca ai rabdare sa citesti si te loghezi o sa-ti trimita pe mail toate informatiile daca vrei intru eu si ti le trimit si tie pe mail.iti trimit sub forma de lectii.Eu la un moment dat nu am mai avut rabdare si am renuntat dar pana la un moment dat reusisem sa inteleg despre ce vb doctorul ala acolo.

Mergi la inceput

Ancadragoman te rog din suflet eu stiu ceva adr nu sunt sigura de informatiile mele ca am intrat pe site-ul Fertility dar fiind in engleza nu prea am inteles prea bine contineau si termeni specifici doctorilor.
te ascult iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

da si eu te ascult Ancadragoman
cu engleza e naspa tocmai pt ca au termeni medicali specifici.

Mihaela mucusul trebuie sa arate ca albusul de ou in zile alea 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci...temperatura o iei vaginal in fiecare dimineata aproximativ la aceasi ora fara sa te dai jos din pat si fara sa faci prea mult efort(adica te trezesti ,intinzi mana la noptiera iei termometrul si il introduci)...la inceput o sa fie mai complicat dup[a te obisnuiesti si devi dependenta.Daca termometrul este dasta normal trebuie sa il ti cam 5 minute,daca e dala electronic cand piuie il scoti si notezi temp sa stim si noi.
Hai succes

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudormiha

Sarutmana de sprijin.va iubesc pe toate si aici cu voi imi gasesc linistea.
Floricel82 mi-am urmarit ovulatia dar este cam incerta, o luna mai devreme, o luna mai tarziu,m-am lasat pagubasa ca pe net am gasit tot felul de pareri. am incercat tot felul si cu temperatura dar nu prea am fost eu convinsa ca fac bine ca nu am inteles prea bine.Iar dupa mucus,(trebuia sa fie albicios nu?) am facut luna asta drept sa va spun dar acum nu stiu ce o iesi.
Va pup

Mihaela

iubita, mucusul fertil seamana cu albusul de ou. cand vezi ca ai asa ceva, poti face si un test de ovulatie pt confirmare.

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

TudorMiha, iti doresc sa gasesti putere sa treci peste toate necazurile si bebe care va veni sa-ti stearga toate amintirile urate si sa-ti aduca multa fericire in suflet, tie si sotului.

Mergi la inceput

Mersi frumos Ancadragoman.
Am inteles si le trec pe un caiet. am inteles bine?
sau le scriu aici pe forum la rubrica asta
Pupici.

iubirisca mertsi frumos.stii cand m-am linistit total?
am bogtezat o fetita care era cu 1 luna mai mica decat bb meu daca se nastea sanatos.Mi-a facut extraordinar de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudormiha

Mersi frumos Ancadragoman.
Am inteles si le trec pe un caiet. am inteles bine?
sau le scriu aici pe forum la rubrica asta
Pupici.

iubirisca mertsi frumos.stii cand m-am linistit total?
am bogtezat o fetita care era cu 1 luna mai mica decat bb meu daca se nastea sanatos.Mi-a facut extraordinar de bine.

Mihaela

cel mai usor e sa le treci intr-un caiet si sa faci un grafic ca sa vezi cum creste temperatura.daca iti activezi pm, iti trmit un site in lb romana unde iti poti introduce temperaturile.

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput