Romania, land of choice

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

nu cred ca e cineva capabil sa-si piarda accentul chiar si dupa ani si ani de emigrare....
Poate doar copiii.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Nici eu nu credeam ca e posibil pana nu le-am auzit vorbind pe sora-mea , mama-mea vitrega si matusa-mea.
Am ramas perplexa din cauza accentului.
Daca la sora-mea inteleg, ca vorbeste si germana la perfectie , si maghiara , si italiana fara sa gasesti vreo urma de accent(la primele 3), la matusa-mea si mama-mea vitrega nu ma asteptam.
Si matusa-mea vorbeste cu accent sudist asa , mai subtil.

Mie mi-ar placea tare mult sa pot imita accentul jamaican

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...mda. de parca turismul autohton ar avea de toate si doar promovarea ii lipseste. sa fim seriosi........cine dreaq sa vina la noi si pt ce? sa calareasca zebre si sa culeaga pestii din copaci?
ziceau bine aia de la radio guerilla : romania the land of choice....to go anywhere else in the world.....

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

...mda. de parca turismul autohton ar avea de toate si doar promovarea ii lipseste. sa fim seriosi........cine dreaq sa vina la noi si pt ce? sa calareasca zebre si sa culeaga pestii din copaci?
ziceau bine aia de la radio guerilla : romania the land of choice....to go anywhere else in the world.....

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Nu o stiam pe asta! tare de tot

Dana mama lu'Radu Stefan

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A" target="_blank">Melodia mea de azi :-)

Mergi la inceput