Romania, land of choice
Iata campaniile- 1 de teasing si una pentru convingere
Cum vi se pare?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
danat spune:
Primul clip e haios, al doilea e ok realizat, iar mie, ca roman, imi trezeste niste chestii in stomac, probabil datorate imaginilor, muzicii.
Insa, unui strain, care nu are habar despre Romania, nu stiu daca ii comunica prea mult. Nu stiu daca il face sa vrea in Romania... Poate doar din dorinta de aventura
Zilele acestea, tot vad la tv aici multe clipuri de promovare a Italiei, Greciei, Thailandei, Croatiei (care se pare are tot sloganul "land of choice" ) si majoritatea sunt ceva mai convingatoare. Cel putin clipurile Italiei si Croatiei iti taie rasuflarea
Dana mama lu'Radu Stefan
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=BY2OFztWiuY" target="_blank">Melodia mea de azi :-)
OanaP spune:
Este singurul lucru pe care il poti face in romania cu zebrele. Altfel ele sunt inutile pentur pietoni.
Primul e tare de tot. Al doilea e banal. As pastra structura (cu NC, IN si GH care apar pe rand, dar as face ceva mai specific:
- Nadia - sa induca mai mult turism rural si partea de familie,
- Ilie sa puna mai mult accent pe sport extrem si viata de noapte, iar Gica nu stiu inca... nu imi spune nimic...
blackpanterro spune:
Nu nu, Croatia este "the Mediterranean as it once was" si cata dreptate au!
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Mindy spune:
dragut clipul, nu e rau deloc... dar parca lipseste ceva.
eu as fi vrut sa scoata in evidenta mai multe puncte de atractie interesante, se pare ca au avut doar un minut la dispozitie.
sper sa convinga cu clipul asta, sa atraga cat mai muti turisti straini.
Mindy spune:
citeam unul dintre comentariile de pe youtube: 'Romania, the land of garbage', nu's normali astia :)
cait spune:
Mie imi place al doilea dar mi se pare prea scurt.Iar primul nu pre ainteleg ce au vrut sa spuna.
Cait
Home is where heart is...
spic de grau spune:
Primul e amuzant rau. Si au dreptate. Poti sa le spui strainilor ca avem zebre ca si mijoace de locomotie sau ca ne casatorim in grup de 5, si sigur ar crede.
La cate stiu majoritatea despre romani si Romania, ne mira?
Nu cred ca o voi uita vreodata pe amica mea poloneza care m-a intrebat inocent daca e adevarat ca tiganii sunt originari din Romania.
Poate ne vor "calca" mai des, doar ca sa vada zebrele pe strada.
Eu as fi facut o reclama in care sa-l arat pe Dracula cum bantuie inca pe strazi. Sigur veneau sa il vada.
Alexia27 spune:
Posibil :) Aici Romania se cunoaste dupa echipa de fotbal (da aia cu generatia de aur, nu de acum) si bineinteles, dupa Dracula. Ca sa fiu eu sigura, i-am intrebat daca stiu ca totusi dracula nu e real,da?
Mie imi place mai mult primul clip, ceva de genul "daca vrei sa afli, no hai pan-aici sa vezi". Al doilea nu mi-a spus nimic.
Cred ca daca faceau un concurs sa trimita oamenii clipulete, si castigatorul sa ia un premiu, iesea si mai frumos si mai ieftin
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!