Vacanta la Danes

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

draga BEBEBECA, asa ni s-a spus la inceput de iunie, ca, fata de anul trecut, acum e obligatoriu patul suplimentar-indiferent de varsta copilului!

Draga Sunny, am fost pe 10 iunie-13 iunie la Complex Vila BRAN-si am fost foarte incantata(mi-a fost recomandat de LAURA T.-tot de pe forum DC- careia ii multumesc pe aceasta cale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Paula, ma bucur ca v-a placut la Vila Bran!
Si noi mergem la Danes in we 24-26 iulie, dar nu mi-a zis nimeni nimic de pat suplimentar! daca se duce careva inainte, poate aflam sigur, la mine e vorba de cea mica de 7 ani, oare de la ce varsta o fi obligatoriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
Draga Sunny, am fost pe 10 iunie-13 iunie la Complex Vila BRAN-si am fost foarte incantata(mi-a fost recomandat de LAURA T.-tot de pe forum DC- careia ii multumesc pe aceasta cale)

Paula, multumesc!
Am googalit si am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ciudat!
eu cand am facut rezervarea am cerut pat suplimentar si mi s-a spus ca nu se poate!

paula,poti sa-ti activezi PM-ul,te rog?

Mergi la inceput

intrebare pt LauraT si Paula76 : m-am uitat pe site la Vila Bran si am vazut ca e un complex format din 12 vile.Mi se pare foarte tentant.
Dar sunt doar cateva poze,si alea mici,din care nu-mi dau seama prea bine ce si cum.

Imi puteti spune cate ceva despre vilele astea?Voi la care ati stat?De unde stiu eu care are o priveliste mai frumoasa (de exemplu)?

Imi puteti recomanda vreuna dintre aceste vile?

multumesc

Mergi la inceput

n-as vrea sa deturnez subiectul,stiu ca se discuta despre Danes,dar mi-a atras atentia ce ati scris despre Vila Bran.
La o cautare rapida pe net am gasit urmatorul comentariu al cuiva care a fost cazat acolo in 2008 :
"am fost si noi la vilele bran in weekend si patiram la fel......chek in ora 16 chek out ora 11 , aveau nevoie de 5 ore sa aranjeze naspele alea de cearsafuri , camerele in ansamblu erau o.k. dar daca te uitai mai bine, vedeai moketa super naspa prizele stateau sa cada un tv no name invers proportional cu camera ( daca stai in pat deabia vedeai aparatu ) nu exista tavan (placa) drept urmare vecinii de sus i-ti mergeau pe creier.
Poneii de pe site erau copy paste ca era doar 1 (unu) era inclus in pretul cazarii dar totusi se platea ( 10 lei tura parca e din aur). Restaurantul avea preturi de 4-5 stele mancare si servicii fara stele. Am facut rezervare pentru masa de seara - 15 pax- dar nu s-a inregistrat caci trebuia facuta la sefu" . In rest santier in toata regula unde calcai era ciment sau urme treptele de ciment din " gradina" inca aveau cofragul de turnare. La plecare ne-au intrebat politicos daca ne-a placut, raspunsul a fost clar " NUUUUUUUUUUU SI NU MAI VENIM AICI NICIODATA "

acum nu stiu ce sa mai cred,asa ca va rog frumos sa postati mai in detaliu impresiile voastre de la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Jasmine, noi am fost f multumiti de Vila Bran de Paste. Am stat in vila 6 jos, unde e Receptia, dar pt a fi mai aproape de Restaurant si pt o priveliste mai faina, cred ca sus la Vila 5 sau 8 e si mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

si la vila 9 din complexul Vila Bran e ok.Camere spatioase,curate.Si nici vorba de platit poneiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Despre Danes, proaspat intorsi de acolo...
Ne-a placut super mult, copilul fericit, noi mai grasi cu cateva kg bune, odihniti si destressati.
Cazati la Centrul Ecvestru, cred ca a fost mai bine decat la pensune fiindca acolo se auzeau zgomotele soselei mult mai aproape.
Sfaturi:
-daca vreti sa calariti faceti rezervari din timp si pentru mai multe zile deodata, chiar inainte sa plecati de acasa, fiindca instructorii sunt supra solicitati. Nu se calareste fara instructor, asa ca nu are rost sa insistati daca vreti sa va aventurati pe dealuri.
-se pot face plimbari cu trasura minunate, trebuie programare insa.
-la masa portiile sunt mari si foarte satioase.
-daca sunteti amatori de liniste si salbaticie, mergeti la Han. E izolat, locul e salbatic si tareee frumos. Mult mai rustic, iar fii-mio a fost foarte incantat de animalele de acolo.
- sa mergeti neaparat sa vizitati imprejurimile: Biertan, Saschiz, Viscri si Sighisoara. Se organizeaza si excursii organizate la 3 biserici fortificate, dar si un tur pe cont propriu merge foarte bine.
cam asta...la prima impresie. Daca-mi mai amintesc ceva, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Toate bune si frumoase la Danes mi s-au parut si mie - ca noi fiind din zona dam rapid o fuga cu masina (desigur, nu stiu mai nimic despre cazare, decat ce am aflat de la voi).

Dar as vrea sa fac o precizare - nu stiu daca pentru toti conteaza, dar pentru cei amatori de munte: Danesul nu e la munte!
Da, e o zona frumoasa, cu dealuri si paduri, contextul e minunat. Dar daca vreti munte-munte nu e tocmai ce cautati.

In rest, daca veniti pe la Danes (si mai ales daca dati o fuga si pana la Medias) - am putea sa ne intalnim, sa ne cunoastem, sa se joace copiii...
Concediu placut!

Mergi la inceput