telefon
Nu stiu daca am postat unde trebuie subiectu insa am o mare rugaminte.
Am un tel samsung omnia si cand primesc un mesaj nou nu face ninmic doar vibreaza odata.Am incercat sa intru la mesaje insa nu am nici un fel de optiune......poate ma lamureste si pe mine cineva cum sa procedez......multumesc
Anita si Rachella -17.o1.2004
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Tu vrei sa sune sa te atentioneze ca ai mesaj? Intra la setari, tonuri de apel, sunet alerta mesaj si acolo setezi cum vrei sa sune. Nu am samsung nu stiu meniul acestui model, dar nu cred ca ai ce cauta in mesaje ca sa setezi apel alerta mesaj.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
ane2 spune:
Offf nu stie nimeni?....nu are nimeni tel ca asta.......nu ma pot deplasa la centru de tel, de 2 zile stau la pat..... iar sotu nu are timp de nebuniile mele.........
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ane2 Offf nu stie nimeni?....nu are nimeni tel ca asta.......nu ma pot deplasa la centru de tel, de 2 zile stau la pat..... iar sotu nu are timp de nebuniile mele......... Anita si Rachella -17.o1.2004 |
Buna,
Poate merge sa procedezi asa :
trebuie sa ai undeva in meniul telefonului - meniul Setari
intri in el si cauti "sunete", intri in meniu si cauti "sunet alerta mesaj" si de acolo alegi ce vrei.
sau mai poti intra tot la Setari, in profile, la profilul general alegi personalizare si cauti la sunet alerta mesaj, sa alegi ce sunet vrei.
incearca sa gasesti aceste meniuri si submeniuri, in general sunt asemanatoare, chiar daca sunt t-spe mii de modele de telefoane...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
roxanaz spune:
http://www.samsung.com/au/omnia/samsungomnia_usermanual.pdf ai aici manualul de folosire de la samsung omnia.
Roxana
vickip spune:
la o cautare pe google am gasit asta:
"Then go to Start > Settings > Sounds & Notifications > Sounds tab ( check box for Programs , Alarms, Reminders )
Then proceed to Notifications tab, and in the Event box, scroll down to Messaging: New test messages
Now, you just check box for play sound, and then select your tone from the available tones in the drop down box next to it..
( choose each sound, play it, and select the one to your liking.. )"
ane2 spune:
Tel are meniu tare complicat , cel putin ptr mine ...multumesc din suflet......chiar nu-mi trecuse prin cap sa caut pe net........gata am rezolvato.......
ane2 spune:
Pe naiba am rezolvat......nu merge......am urmat pas cu pas ...degeaba .....off m-au luat toti nervii.....
ane2 spune:
E setat pe iconcoming call degeaba il schimb cum ies din meniu se schimba la loc........ce sa fac?