help:test desarcina negativ=sarcina?
Sunt foarte stresata,mi-a intraziat ciclul 2 zile.Am facut doua teste de sarcina,amdoua negative.Am un ciclu foarte regulat,la 30 de zile.Este posibil ca testele de sarcina sa nu depisteze sarcina???A mai trecut cineva prin asta,eu sper sa nu fiu insarcinata.
Raspunsuri
EllaX spune:
Este posibil sa fii insarcinata si, totusi, sa-ti iasa negativ testul de sarcina. Cred ca scrie pe undeva si in instructiunile de folosire. Poate fi sarcina inca ff mica si, deci concentratia de HCG din sangele tau prea mica - se poate determina HCG din sange, pt diagnostic de precizie. Poate fi testul defect. Poate fi testarea gresita.
Este posibil sa nu fii insarcinata si pur si simplu sa-ti intarzie ciclul. Mai asteapta cateva zile (daca te lasa sufletul...), apoi, daca ciclul nu vine, fa-ti alt test de sarcina. Daca si ala este negativ, mergi la medic. Sunt si boli in care intarzie/se opreste ciclul (spre exemplu, in caz de chist ovarian, da' mai sunt!).
Ayla21 spune:
Da, se poate rezultat fals negativ, adica sa fie sarcina si totusi test negativ. De aceea testul HCG de sange este cel mai sigur.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
melina34 spune:
pitico, eu te ![]()
si iti doresc sa fie doar alarma falsa; ti-am trimis un pm acum citeva luni, nu mai stiu nimik de tine, iar acum apari cu SF-uri de astea!!!
scrie-mi te rog ce e cu tine,
pupix,
M.
asteryaro spune:
Mai fetelor, si eu sunt in aceeasi situatie...
Teste negative, 2 zile de intarziere... emotii cu carul... sperante...
Am un CM care n-a indraznit niciodata sa intarzie.
Eu chiar imi doresc sa fie bebe
.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
clau, am tot citit si despre asta, dar... eu sunt mai batuta-n cap.
La Razvan, in ziua cand trebuia sa-mi vina CM, mi-a iesit testul pozitiv, de aceea sunt atat de nedumerita.
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Gata, eu m-am lamurit.
Tocmai sosesc "dumnealor"... scarbele
.
Ciudata intarziere.
Kiki si
poze (1),(2),(3),(4)