Cismigiul si mamele false
Raspunsuri - Pagina 5
ionica spune:
nu pot nici in romana dar in germana,vezi tu, PC-ul meu nu intelege,ai castigat 1 euro,bravoooo guestus.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pariu pe 1 euro ca nu poti sa scrii si pe germana (fara dictionar) atipic |
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Natasa spune:
http://mituriurbane.vira.ro/category/mituri-urbane/horror/ Unii chiar au vazut ambulanta, vedeti ultimul articol pe pagina :)
In meniul din dreapta gasiti mituri catalogate pe orase. E amuzant ca acum am inceput ne plasam fanteziile si pe meleagurile vecinilor (vezi "nu mergeti la bulgari pentru ca va fura rinichii, stiu eu pe cineva care stie pe cineva care a patit-o :))
catalina2307 spune:
Care comportament? Sa admiri un copil frumos? Sa nu lasi un copil sa cada in cap ? Nu m-am gandit ca se trage de la infertilitate. Pana acum doua minute mi se parea normal.
Guestus - habar nu am. Tu nu vezi ca eu sunt de partea dusmanului, cu probleme comportamentale . Daca mai spun si ca mai ajut cate-o mama sa isi urce caruciorul pe scari deja o sa fie clar pentru toata lumea ca numai la Socola imi mai gasesc vindecarea.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
Dupa 5 pagini s-a tras concluzia. Alea fara copii din parcuri sunt infertile si bolnave psihic.
Cel putin stim ca nu fura rinichi. De asta sunt bine venite discutiile astea constructive .
coltul meu de rai
abramburika spune:
Eu nu vorbesc de gesturi de-astea ... sa ajuti sa urce carutul pe scari sau sa admiri de la distanta un copil, sa sa-l ajuti sa urce/coboare din leagan etc. Eu zic de gesturi extreme, prea multa atentie, mangailei, oferit bomboane, sucuri etc. Mai ales cand copilul e singur, nesupravegheat ... sau poate intr-adevar sunt eu mai paranoica ... dar mie mi s-a parea ciudat.
Am avut si eu de-a face cu copii, le-am oferit o buc. de paine (manca fata mea si celalalt copil se uita cu jind), dar am intrebat mamica copilului respectiv daca ii pot oferi si mi-a zis da ... deci nu asa de capul meu.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
abramburika spune:
Revin ... ca am citit ce a mai scris catalina ... eu chiar n-am nimic cu nimeni si nu caut scandal si catalogari ... pur si simplu sunt atenta cu ce se intampla in jurul copilului meu. Atat. E asa de erau sa fii precaut?
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
OanaP spune:
Mey, hai ca acum ma amuzati voi pe mine. Nimeni nu ar trebui sa acuze sau sa catalogheze pe nimeni, trebuie sa fim atenti cu cei din jur.
Fiecare din noi are o anume limita de intimitate. A mea cel putin e foarte mica. De aceea persoanele care stiu ca sunt mai expansive ar trebui sa aiba grija, nu de alta, dar eu de ex. as fi in stare sa pocnesc persoana respectiva cu o geanta in cap.
karfe spune:
eu nu am inteles nimic din subiect,sau cf lui nea murphy,Daca nu poti sa-l convingi,zapaceste-l!
abramburika spune:
Si pe mine ma distreaza exagerarile si de o parte di de alta ... noi ca suntem prea atente si nu asa de sociabile, ceilalti ca isi fura rinichi si asteapta tratamente la Socola .
Eu sunt mai timida de fel, nu socializez imediat cu pers. straine si bineinteles ca si daca cineva devine prea dragut cu mine imediat ma deranjeaza. Cu copilul meu la fel ... asta nu inseamna ca sunt salbatica. De aia imi duc copilul in parc, sa se joace cu alti copii, sa vada alta lume ... insa prea multa dragalasenie nu imi place. Norocul meu e ca stau intr-un oras/sat mic si cunosc cat de cat fetzele. Dar intr-un oras mai mare, problema se pune altfel.
abramburika spune:
karfe - hahahhahahahaaa ... esenta e rapitul copiilor. Cu sau fara zaharel ...