Cismigiul si mamele false
Buna Ziua,
Poate o sa ma incadrati la categoria paranoica, insa am nevoie sa stiu daca printre mamele/bunicile/bonele care merg in Cismigiu (si nu numai) exista persoane care au sesizat ca sunt unele mame false.
Sa va explic: eu merg cu al meu pui in Cismigiu destul de des, iar bunica il duce aproape in fiecare zi. Am vazut mame strigandu-si copii rataciti prin parc si nu odata. Iar saptamana trecuta chiar m-a ingrijorat mama cand mi-a spus ca prin parc se plimba doua doamne destul de bine imbracate cu rolul de mama si fiica si stau de vorba cu copii si se imprietenesc cu copii.
Eu am zis ca daca le prind le fac poze si le postez. Nu de alta, dar nu se stie niciodata si paza buna trece primejdia rea.
Raspunsuri
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaP Buna Ziua, Poate o sa ma incadrati la categoria paranoica, insa am nevoie sa stiu daca printre mamele/bunicile/bonele care merg in Cismigiu (si nu numai) exista persoane care au sesizat ca sunt unele mame false. Sa va explic: eu merg cu al meu pui in Cismigiu destul de des, iar bunica il duce aproape in fiecare zi. Am vazut mame strigandu-si copii rataciti prin parc si nu odata. Iar saptamana trecuta chiar m-a ingrijorat mama cand mi-a spus ca prin parc se plimba doua doamne destul de bine imbracate cu rolul de mama si fiica si stau de vorba cu copii si se imprietenesc cu copii. Eu am zis ca daca le prind le fac poze si le postez. Nu de alta, dar nu se stie niciodata si paza buna trece primejdia rea. |
cum adika mame false???? adika care n-au copii si vin sa-i rapeasca pe altii?
mai precis, ce se intampla??
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
OanaP spune:
Nu stiu daca vor sa ii rapeasca.
Oricum tie nu ti s-ar parea curios daca odata la doua zile te-ai tot intalni cu aceleasi doua persoane, toate numai zahar si miere care se plimba in principal pe langa parcurile cu copii si sunt extrem de prietenoase cu copii (e.g. daca nu sunt puse la punct ii iau in brate, ii pupa samd)?
Mie mi se pare extrem de dubios si mi se pare normal sa cunoasca lucrul asta si alte persoane care merg mai mult sau mai putin de in Cismigiu.
OanaP spune:
A, si daca le plac copii atat de mult asa cum le plac lor, de ce nu au proprii lor copii/nepoti? Sau daca nu pot, de ce nu infiaza?
Natasa spune:
Dar de salvarile fara numar care rapesc oameni de pe strada si le iau organele ai auzit?:) Serios acum, dar pe linga rautati gratuite de genul "A, si daca le plac copii atat de mult asa cum le plac lor, de ce nu au proprii lor copii/nepoti? Sau daca nu pot, de ce nu infiaza?", tu nu nicio dovada ca se intimpla ceva, dar acuzi si mai vrei sa si fotografiezi femei prea amabile dupa gustul tau. Suna la OTV, poate fac o stire din asta!
danyelama spune:
Nu esti deloc paranoica.
Cand fetita avea 8 luni ma plimbat sambata dimineata cu ea in zona Foisor. N-am oprit sa dam ceva de mancare porumbeilor cand langa mine a venit o doamna de aprox 35 ani care apus mana pe gluga fetitei sa o puna pe cap. i-am spus ca daca vroiam sa stea fetita cu gluga pe cap o puneam singura si ca nu am nevoie de ajutorul ei. Dupa care cu a pus mana pe carut si mi-a zis ca pleaca, ca o asteapta mama ei. Presupusa mama era la mica distanta si nici nu s-a miscat din loc cand a vazut ca doamna imi smulge carutul din mana. Dupa ce a vazut ca incep sa fac scandal "mama" a venit langa mine si mi-a spus ca fica ei are probleme de sanatate. Nici nu am apucat sa-mi revin ca ele au si disparut. Am incercat sa le caut prin tot parcul dar nu le-am mai vazut.
O bona mi-a povestit ca o bunica a scapat fetita de sub observatie cateva minute (fetita de 4 ani)si era disperat aca nu o mai gaseste. Au cautat-o ore in sir pana cand au gasit-o intr-o toaleta publica in stare de soc.
O singura concluzie am tras: indiferent ce parc este central/ultracentral sau de cartier, copilul nu tr scapat de sub observatie.
conchita spune:
citat din mesajul lui OanaP de ce nu au proprii lor copii/nepoti? Sau daca nu pot, de ce nu infiaza? |
vreau si io sa infiez un nepot, pliiiz? 1.90, 90, mulatru cu oki albastri, $$$, 30's.
OanaP spune:
Da am auzit. Si mai stiu ca sunt ambulante care merg cu sirena in mod nejustificat. Le aud in mod permanent. Poate ca multe din cele care merg cu sirena deschisa acopera urletele oamenilor. Si mai stiu ca daca fac reclamatie la politie, politia nu ia nici o masura. STIU de ele si tocmai de aia ridic astfel de probleme.
Si mai stiu ca raul vine ambalat frumos. Multi dintre cei care nu au intentii bune cu copii mai intai se imprietenesc cu ei.
Consideri remarca mea o rautate? Eu o consider o propunere realista. Stii cum tanjesc copii din caminele de copii dupa cea mai mica urma de atentie? Am fost acolo si e suficient sa te uiti la ei odata si apoi nu iti mai spun decat mama, mama. Nu vreau sa devin lacrimogena, dar daca tot au atat de multa dragoste de daruit de ce nu o indreapta unde trebuie?
Ce ar trebui sa fac dupa parerea ta, sa imi consider copilul un instrument de a trata frustarile altora? Ma scuzi, dar eu nu prea stiu de gluma. Daca viata ar fi o gluma, poate as lua-o in gluma. Daca viata ar oferi numai lucruri buna, as considera ca toti oamenii au intentii bune.
Ai avut vreodata nevoie de politie? Te-a ajutat cu ceva? Nu iti doresc sa treci prin asa ceva. De responsabilitate sociala stii? Crezi ca trebuie sa se ocupe de responsabilizarea sociala numai companiile?
Daca vezi o ambulanta care trece cu o sirena asurzitoare pe un drum totalmente liber care nu are nici o intersectie 300m in fata cred ca nu vei lua nici o masura. In schimb vei astepta sa vezi stirea de prelevare de organe la OTV si oricum vei considera ca este doar o stire cu credibilitate mica, pentru ca ei oricum nu vor decat senzatie si audienta.
xenocid spune:
Chiar am vazut la OTV cazuri infioratoare cu cetateni carora li se prelevase creierul pentru transplant. Unii dintre ei erau chiar in studio. Ii poti recunoaste foarte usor pe strada deoarece poarta fes chiar la 35C ca sa nu li se vada lumina prin urechi. Sint peste tot, sint chiar printre noi.
Guestus spune:
citat din mesajul lui OanaP Da am auzit. Si mai stiu ca sunt ambulante care merg cu sirena in mod nejustificat. Le aud in mod permanent. Poate ca multe din cele care merg cu sirena deschisa acopera urletele oamenilor. Si mai stiu ca daca fac reclamatie la politie, politia nu ia nici o masura. STIU de ele si tocmai de aia ridic astfel de probleme. |
tu vezi ambulantele sau doar auzi sirena?
Natasa spune:
Oana, ambulantele merg cu sirene pe drumuri libere pentru ca au viteza si masinile care ies de pe strazile laterale nu au cum sa stie altfel de prezenta lor. Nu stiu daca te-ai prins, dar eu faceam misto de zvonurile astea aiuristice si de bonele care tocmai au vazut cum a fost rapit un copil. Stiu ca traim intr-o lume nebuna, dar pe de alta parte si plictiseala e mare, d'aia un post ca OTV-ul a ajuns sa faca bani si e trist.