Urmeaza sa incep acest tratament pt baietelul meu care are tetrapareza spastica forma-piramido-extrapiramidal.Acest medicament trebuie sa il primesc din Anglia.Doresc sa stiu daca ati urmat careva acest tratament si ce rezultate ati avut?
am un baietel de 4 ani si pr lui sunt aceleasi ca ale baietelului tau, nu am auzit de acest tratament dar imi poti spune mai multe despre el?
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Acest medicament ajuta la ameliorarea miscarilor involuntare.Eu am scos la imprimanta informatii despre acest medicament si am mers la medicul neurolog si mi-a spus ca merita incercat.Urmeaza sa il procur din Anglia,in ceea ce priveste pretul este scump,dar sper sa avem reultate pozitive.In Anglia se gaseste sub denumirea de XENAZINE,subsatnta activa este TETRABENAZINE si costa aproximativ 160 de lire +transportul 10 sau 15 lire.Stiu ca un baietel din Romania a urmat acest tratament si a avut rezultate bune,dar din pacate nu stiu cum sa iau legatura cu mama acestui baietel pt. ca persoana care mi-a spus aceste informatii nu mai gaseste nr lor de tel.
Ii urez baietelului tau multa sanatate si sper sper din suflet sa aiba rezultate mari dupa acest tratament.
Sa intri pe aici si sa ne zici numai vesti bune.
Am sa imi intreb si eu neuoro , macar sa vad daca are habar ca exista acest medicament, de obicei afla parintii inainte apoi medicii.
pupici si ms de informatii
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
TELEDON PENTRU MIHAITA,in RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
wnimra,multumesc frumos pt urari,am reusit sa fac rost de acest medicament din Germania,se gaseste sub denumirea de NITOMAN(subsatanta activa TETRABENAZINE)si costa 200 de euro+transportul.
daca a urmat cineva tratamentul va rog sa ne spuneti ce rezultate ati avut.Sper din suflet sa avem rezultate.
Winimra te pupsi multa sanatate baietelului,poate afli ceva informatii de la medicul neurolog1!