pe cate forumuri activati?
Eu pe acesta si pe unul axact mult pe lumea animalelor de companie.
Voi pe cate si de ce? Daca credeti ca se poate imbunatatii oferta DC hai sa spunem - sugestii pozitive!, ca de criticat...toata lumea stim, ca-i cel mai simplu.
Incep eu - la capitolul animalute nu gasesc tot ce ma intereseaza de aceea, cand am de dat animalute sau sa caut o afectiune sau sa povestesc despre ceva haios legat de ele, ma mut virtual pe alt forum.
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Raspunsuri
XIO spune:
Eu doar pe asta.
Sunt inscrisa si pe unul de medicina ceva mai oficial , ca trebuia sa trimiti cerere sa te inscrii, m-am si speriat ca dupa inscriere m-a sunat o doamna/domnisoara sa-i confirm ca sunt rezidenta(nu aveau la titulatura student) , sa spun cand am intrat la facultate , ce specializare
Din pacate cred ca suntem doar eu si adminul acolo, asa ca nu intru.
Cautam ceva cu cazuri de medicina , sa discuti , sa dezbati , dar n-am gasit. :( daca stie cineva ...
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
kitzy spune:
Si eu doar pe asta.
Aici gasesti informatii si sfaturi cam din toate domeniile.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
lorellay spune:
Eu sunt inscrisa pe mai multe, din diverse motive:annturi, concursuri...Dar nu stiu daca e vreunul pe care sa am 10 mesaje macar.
Dar de DC nu ma pot dezlipi....dimineatza deschid messul, e-mailul si DC.Chiar daca nu ma loghez si nu scriu zilnic..macar citesc putin.
BIne zis..creeaza dependenta!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
abramburika spune:
Inscrisa pe mai multe (de copii, de bucatareala, anunturi, de fotografii etc.) dar activa doar pe DC acum. Candva mai eram activa pe un forum, dar m-am lamurit (cu celalalt forum adica) si am ramas doar cu DC-ul.
DC-ul si blogul imi ocupa destul timp ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
MihaelaV spune:
Eu sunt aici membra si desi citesc zilnic nu am mereu ceva de scris si nu par asa activa, mai sunt pe un forum de mirese pentru ca sunt o viitoare mireasa si aici nu gasesc suficiente informatii despre subiect, mai sunt pe unul despre gradinarit pentru ca e o pasiune de-a mea, pe altul despre calculatoare, poze.
nikole spune:
Eu sunt activa pe 3 forumuri, DC-ul, si inca doua forumuri din Brasil, unul...as putea spune geaman DC, si celalalt este un forum de spiritualitate/religie.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Annie80 spune:
Dc-ul e primul care il vizitez, aopi un "metalhead forum" si cand am probleme cu calc, un "mac forum" (la care am si uitat usernamul si parola ), si mai sunt inscrisa si pe supereva, dar slabutza activitate acolo
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
conchita spune:
eu mai sunt admin pe alt forum, unde nu misca nici musca, asa reguli stricte am impus - trei avertismente pentru insulta, dupa care banare. si pe altele, ocazional - despre AP, gradinarit, scriitoreala, politica americana, pe unul ecologist, etc. dar cel mai activa sunt pe dc, cu pauze mari, deobicei, de luni sau chiar ani. dupa o perioada ajung la saturatie, mi se pare ca discutiile se tot repeta, poti sa ghicesti dinainte care ce o sa spuna si de ce si unde va sfarsi. deobicei nu raspund nickurilor, ca nu ma uit cine scrie, ci mesajelor. cand incep sa bag de seama nickurile, e clar ca virtualul devine mai mult decat s-ar cuveni si mai ales ca mi s-a flescait pasiunea pentru discutie si nu mi se mai pare totul la fel de excitant si nou.
de ce mai multe siteuri? in primul rand, pentru ca fiecare avem interese diferite, standarde diferite pentru discutie. in al doilea, pentru ca probabil avem prea mult timp de pierdut si e mai palpitant sa intri pe net, decat sa deschizi o carte. netul iti da iluzia parsiva ca asisti la ceva super important care se intampla acum, acum, iluzia vietii.
Mindy spune:
DC e unicul, am incercat diverse forumuri sau cand am avut nevoie sa rezolv ceva, dar tre' sa recunosc ca imi expira buletinul pana primeam raspuns.
pe DC e activitate, misuna lumea. Parca simt si mirosul cafelei aburinde cand e dimineata in ro, pe cand pe unele forumuri parca se aude ecoul :-)
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita si pe altele, ocazional - despre AP, |
Conchita, ce e AP? Mie imi vine www.fragrantica.com/designers/Agent-Provocateur.html" target="_blank">asta in cap, cand vad AP.
La subiect:
- din joi in Pasti, mai bine spus din Pasti in Pasti, pe forumul romanilor din CH
- zilnic pe LEO