PCOS (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

Bun gasit , fetelor!
Citind cu mare interes cele scrise de voi , m-am gandit sa vin sa va dau o oaza mare de speranta.
In primul rand vreau sa va spun ca in iunie anul acesta am fost si eu diagnpsticata cu acest urat sindrom , fara a avea nici cea mai mica idee de ce anume se intampla in corpul meu. Am mers la doctor pentru ca de cand ma stiu am avut dereglari de menstruatie si toti doctorii imi dadeau anticonceptionale sau utrogestan Anul acesta am mers la doamna Bajenaru care mi-a mus acest urat diagnostic.
Dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca mi s-a spus ca am acest sindrom de foarte mult timp,probabil dintodeauna , si ca nu pot avea copii decat dupa ce va fi tratat; Numai ca, vedeti voi, Dumnezeu e mult mai mare decat medicina si mie mi-a daruit deja un bebelus in urma cu aproape 3 ani. Doamna doctor a fost uimita sa auda ca am deja un copil ,pentru ca, dupa cele spuse in carti, e imposibil sa ai copii cand ai acest sindrom .
Vreau sa mai mentionez ca nu am facut nici un fel de tratament ca sa raman insarcinata. pur si simplu, in ianuarie 2006 m-am hotarat sa nu ma mai protejez , si la sfarsitul lui februarie eram deja gravida.
Va pup si va doresc din tot sufletul ca Doamne- Doamne sa fie la fel de bun cu voi cum a fost si cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutidana spune:

Buna fetelor.Multumim celor care mai intra pe la noi cele cu pcos si ne dau sperante ca se poate de reusita,sper sa pot si eu intr-o zi sa intru sa spun ca am ramas.Cm tot nu a venit,gravi nu sunt,fac monitorizare,eu merg la dr Tutunaru.Peste cateva zile plecam iar la mare sper sa stam 7-10 zile si sa prindem vreme frumoasa.Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

E o mare bucurie pt mine sa mai citesc de cate o reusita!
Si ma bucur mult cand fetele care au reusit isi mai aduc aminte si de noi si mai trec pe aici.

In rest, la mine nimic nou sub soare.
Celor care plecati in concediu va doresc sa aveti parte de o vacanta frumoasa si relaxanta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shuzi

In primul rand bine v-am gasit fetelor.
Desi citesc tot ce scrieti, si m-am inspirat de-a lungul timpului din povetele voastre, m-am hotarat mai greu sa va scriu.
Intr-adevar, PCOS-ul e un diagnostic pe care n-ai vrea sa-l duci pe umeri... dar din pacate... unele dintre noi il ducem din greu.
La 35 ani... fara copii.. si cu un diagnostic ca asta... ar trebui sa intru in panica, nu-i asa?
Inca n-am intrat in panica... inca nu mi-am pierdut speranta... ba chiar anul asta sunt mai mult decat optimista fata de alti ani... sper doar ca speranta sa nu ma duca prea sus si de acolo sa-mi frang aripile.
Tratamente peste tratamente am tot facut. Sunt din provincie... si sincer am ajuns destul de greu la un medic din Bucuresti. Intr-un final am ajuns la d-na Laura Dracea. O persoana deosebita as spune eu.
Dumneaei mi-a prescris metformin... un tratament destul de agresiv as spune eu .. 4 pastile pe zi.... voma... diaree... greata... stare de disconfort total... Am rezistat eroic o luna si jumatate... pana la urmatoarea vizita la consult. Vroiam sa renunt la pastilele astea ca-mi era ingrozitor cu ele, si abia asteptam sa vorbesc cu d-na doctor... Numai ca, inclusiv dumneaei a fost surprinsa... ca doar dupa o luna jumatate de tratament ... aveam un folicul...
Tratament cu metformin iau in continuare.... inca imi e rau.. sunt dimineti in care imbratisez toaleta... ori cu fatza, ori cu spatele... Unda verde de la d-na doctor sa incerc urmatoarele 3 luni sa prind "natural" o sarcina... daca nu... o sa urmeze o alta etapa... Dar eu... inca mai am aripi... :)
Si sper ca toate de aici avem aripi...

Va pup... si va mai tin la curent cu noutatile...

Bine ai venit!
Tin pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miiutachan spune:

fetelor am revenit...dupa ce am intrerupt tratamentul(diane35) la cererea doc...cm nu a mai aparut,dar in schimb au reaparut acneea si starile de oboseala...va rog,va implor sa imi spuneti ce as putea sa iau,pe baza de plante pt a-mi induce cm...va rog...astept raspuns,sper sa se poata face ceva...

Mergi la inceput

Din pacate nu exista un tratament naturist care sigur sa mearga la toata lumea. Unele tratamente merg la anumite persoane, alte tratamente la alte persoane si exista fete la care pur si simplu nu merge tratamentul naturist.

Uite-te cu cateva pagini in urma si ai sa vezi ca fetele au discutat despre un tratament naturist.

Mai exista vitexul care la unele persoane da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Bine v-am gasit si bun venit noilor aspirante.
Eu tocmai m-am intors din concediu si sunt foarte relaxata si pusa pe fapte mari.Ma bucur sa aud si de cat mi multe reusite in randul nostru asta ne da si noua putere sa mergem mai departe.
Plateea ce frumos..... tau a crescut,sa dea Dumnezeu sa creasca mare si sanatos.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Va rog mult de tot sa imi spuneti si mie daca Siofor se ia in anumite zile dupa menstruatie..Doamna doctor mi-a dat in iunie sa iau siofor 20 zile + utrogestan,+ regim .... dar daca apare CM sa opresc tratamentul cu siofor. Asadar, dupa a treia zi de tratament cu utogestan mi-a venit menstruatia si am oprit tratamenul cu Siofor. Acum nu mai stiu ce sa mai fac, din 20 iunie nu am mai avut CM si nu stiu din a cata zi a CM ar trebui sa iau iar Siofor, intrucat prima data nu am reusit sa termin toate cele 20 zile de tratament. Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar oricum va multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Am utat sa mai spun ca doamna doctor mi-a spus sa revin la control dupa o luna de tratamnet cu siofor si utrogestan, ca sa refacem analizele. eu acum nu mai stiu ce sa fac,...daca nu am reusit sa iau Sioforul ma gandesc ca ar trebui sa reiau tratamentul o luna, sa il termin si apoi sa ma duc la control. De aceea va rog din suflet sa imi spuneti si mie din a cata zi de CM se ia Sioforul. Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Utrogestanul se ia in functie de CM. Si se ia, in afara sarcinii, 10 zile in faza luteala.
Sioforul se ia tot timpul indiferent de CM.

Nu am nici cea mai vaga idee de ce dr-ita ta ar face o astfel de schema de tratament. Eu personal nu am mai auzit-o. Poate celelalte fete.

Mergi la inceput