Sa o ajutam pe Dora

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mindy, multumesc. Bine ati venit in Paranoia City! Po****tie: EU!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

No problem! formul astazi imi pare un Gost City dupa scandalul isteric de la generale (subiectul e acum la ZZ). Pe ici colo cate un user care isi sterge mesajele :)
Mie personal mi-a lasat un gust amar subiectul ala.

Dora ce mai faci? Ce face bebele? subiectul asta e pentru tine, il citesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Il citeste, ca e logata.

Imi da si mie cineva linkul catre ZZ va rog? Nu gasesc niciodata partea aia de forum, ma simt ca in Triunghiul Bermudelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=45

ZZ

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ZZ poate fi accesat si vazut doar daca esti logat. E undeva in partea cea mai de jos a forumului, prin zona anunturi tehnice.

Mergi la inceput

Eu nu doresc ca Dora sa scrie neaparat, nici nu ma mir ca nu mai scrie la cate rosii si-a luat, draga de ea. Sper din suflet sa citeasca, insa si poate, poate, isi da seama de situatia abuziva in care se afla.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pentruca am citit subiectele Dorei, aproape tot ce s-a scris acolo, am ceva de spus.
nu o condamn, nu am acest drept! NIMENi nu-l are! ma ustura pe suflet cand aud de astfel de probleme...so,

in primul rand, o persoana abuzata, cu probleme, nu se poate schimba nici daca cineva ii vb zi/noapte si-i da sfaturile cele mai...nici daca i se dau exemple concrete si experiente personale. NU! aceea persoana nu se va schimba, decat in momentul cand va constientiza ea insasi ca are nevoie de ajutor, ca trebuie sa se schimbe, ca trebuie sa faca o cotitura majora in viata.

deci, CONSTIENTIZAREA este primul pas. sa-si spuna:"am nevoie de ajutor, trebuie sa schimb ceva in viata mea, asa nu mai merge, etc, etc"
al doilea pas este VOINTA/DORINTA, pe care daca omul nu o are....nu va face nimik. never.

urmeaza alti pasi, la fel de importanti, sa ceara ajutor specializat, sa accepte sfaturi obiective, sa se autodisciplineze....

altfel, nu functioneaza nimik, degeaba se scriu aici pagini intregi, sfaturi si experiente utile, persoana citeste, merge la culcare....a doua zi o ia de la capat. aceleasi obiceiuri, aceleasi plangeri, aceleasi probleme...citeste din nou, apoi iarasi merge la culcare.

a se intelege ca nu ma refer la nimeni in mod special, vb la modul general.

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Kariguld, eu sunt de acord cu ce spui tu. Dar nu crezi ca faptul ca ea a deschid n subiecte aici este un strigat de ajutor? Si in afara de asta, deocamdata, tot ce ne costa sunt 5 minute din timpul nostru.

_

Mergi la inceput

Ah, Dora; acum m-am gandit la ceva: daca tu vrei sa scrii, te rog din suflet sa o faci. (Sa nu crezi ca nu vreau sa scrii). Noi te ascultam, te citim si vom incerca sa te ajutam cum si cat putem.
Dar daca nu te simti confortabil sa scrii, sa stii ca nu e nici o problema.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Va rog frumos sa nu mai imi oferiti nici un fel de ajutor.
Barbatul meu nu e un monstru, nu m-a batut niciodata cat sa imi lase semne. Poate de aceea m-am referit la prima postare ca ma brucheaza, nu ma bate. Nu o sa scot niciodata certificat pentru asa ceva, fiind vorba de 3 ori pe an cand ma trage de par sau isi infige mana in gatul meu.
Veriga lipsa este ca sunt la limita alcoolismului. Datile cand ma bruscheaza barbatul este cand nu sunt persoana de inteles si nu suporta sa ma vada asa.
PC e ultima chestie de care am nevoie. In ce stadiu as fi, niciodata nu am pus in pericol viata copilului meu. A mea poate, pentru ca de ea nu imi pasa.
Sunt dependenta de sotul meu. Cel care a fost langa mine dupa n tentative de pastile, din care doar 2 m-au dus la spital, si care a incercat sa ma scoata din sectia de nebuni stiind ca urasc sa fiu internata. Cel care si-a asumat raspunderea pentru mine. Cel care se lupta zilnic pentru a ma tine pe linia de plutire, chiar daca e temperamental vulcanic, nervos si coleric. Asa e el.
Cel mai ingrijit din toata familia e copilul. Poate nu optim, poate nu dupa carti. Dar ne starduim sa ii oferim tot ce are nevoie. Si il iubim.
Daca aveti un pic de umanitate in voi, nu sunati PC. Nu o sa mi-l ia. N-au de ce. Dar o sa taie inca ceva din increderea in mine si in viitor pe care o mai am.

Mergi la inceput