Ordin executor
Raspunsuri - Pagina 2
strumfi2004 spune:
A, am uitat: am scris pe forumul indicat de Daria. Mi s-a raspuns asa:
Suntem convinsi ca "adevarul adevarat" este undeva la mijloc.Nimeni nu detine adevarul absolut si nu exista conflict in care sa nu existe implicate cel putin doua parti.Deci cred ca se pot rezolva problemele in favoarea copiilor.
1.daca nu s-a specificat prin hotarare in mod expres domiciliul, vizita se desfasoara la domiciliul fiecarui parinte
2.trebuie sa va tineti de sentinta data, altfel va poate face rau
3. daca nu sunteti de acord cu vizitele, locul si modul cum se desfasoara acestea, deschideti un proces in justitie si clarificati problemele.
4. numai copiii care au depasit varsta de 10 ani pot fi audiati de judecator si intrebati ce vor si cum vor, pentru ceilalti insa, hotararile se iau in totalitate de catre parinti sau justitie.
5.Vedeti daca nu cumva ati putea imbunatatii imaginea tatalui in ochii copiilor... si poate vor merge de buna voie cu tatal lor, nu fortati sau obligati.
va dorim succes
Recunosc ca ma sperie puctul 2, mai ales ca nu e explicit deloc si cunosc de ce e in stare fostul.
strumfi2004 spune:
Nu i-a adus, trebuia la 6. A sunat ca ii mai tine. L-am rugat sa imi dea fata la telefon, a zis ca atunci se trezea. Am sunat eu peste o ora si avea o voce timida, joasa si mi-a repetat de vreo 4-5 ori ca deseneaza si de alte 4-5 ori ca Stefan se joaca, replica dupa replica: Stefan se joaca, Stefan se joaca. L-am cerut si pe el si a vorbit la fel, mai putin decat ea, nu ca de obicei, vesel si sa nu-l mai poti opri
. Nu erau bine.
sanziana72 spune:
S-au intors copiii? Sunt ok? Ora la care trebuie sa ii aduca e in sentinta judecatoreasca? Cred ca ii poti face si tu mizerii, sa te duci sa ii iei cu politia daca nu ii aduce la ora stabilita. Ar insemna razboi, dar inteleg ca el oricum nu se sfieste, asa ca mai bine ii arati ca nu iti e frica de el si ca legea nu ii apartine.
Iar cand sunt cei mici la el in vacanta poti solicita sa se verifice cine are grija de ei, pentru ca daca ii neglijeaza ai avea un motiv de deschidere a unui nou proces.
Bafta multa!
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
lorellay spune:
of draga mea...imi pare asa rau..te inteleg perfect prin ce treci..am trecut si eu oarecum..la mine norocul a fost ca s-a oprit la timp...nu a mai vrut sa viziteze copilul deloc...sper sa n ma trezesc cu el ca vrea acu...
imi pare asa de rau pentru strumfi....vorbim...

Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]