help!!!
Cat dureaza procesul de incuviintare a adoptiei(Cate zile,luni,ani,secole)??????????Vreau concret de la o fata care a finalizat procesul!!!Multumesc!
doar cei ce cred,inving!
Raspunsuri
asi spune:
Procesul in mod normal ar trebui sa se incheie intr-o sedinta.Totul depinde de judecator si de dosar.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
claudia72 spune:
HELLO,
CAT DUREAZA PANA VINE DECIZIA DE DECLARARE A ADOPTABILITATII? NOI ASTEPTAM DE 2 LUNI SI NIMIC.
Maribela spune:
Multam asi si claudia!Si daca nu ma insel iulie-august e perioada de vacanta pt magistrati!?
doar cei ce cred,inving!
asi spune:
Din cate stiu eu cazurile de copii de judeca dar nu cred ca si incuviintarile, asta doar in august.In iulie sunt termene.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
alecia spune:
CAT DUREAZA PANA VINE DECIZIA DE DECLARARE A ADOPTABILITATII? NOI ASTEPTAM DE 2 LUNI SI NIMIC.
La noi, sedinta a fost pe 13 ian si decizia a iesit pe 5 mai!
Acum asteptam luna iulie pentru incredintare.
claudia72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alecia CAT DUREAZA PANA VINE DECIZIA DE DECLARARE A ADOPTABILITATII? NOI ASTEPTAM DE 2 LUNI SI NIMIC. La noi, sedinta a fost pe 13 ian si decizia a iesit pe 5 mai! Acum asteptam luna iulie pentru incredintare. |
Hello ,
Noi deja pregatim dosarul pt incredintare, am facut analize , am refacut atestatul si multe altele, asteptam decizia, paote vine pana in iulie, ca dorim sa plecam la mare duca ce rupem turta .
Maribela spune:
Salutari!Am alta nelamurire:parintii adoptivi cand sunt chemati?Mai vine si naturala?Cate infatisari sunt?Stiu ca cer cam mult,dar prietenului ii ierti orice!
doar cei ce cred,inving!
simona14 spune:
Maribela noi am fost chemati o data la incredintarea in vederea adoptiei si inca o data la adoptia finala.Naturala nu vine cu noi.Iar intre procese a durat trei luni.Ambele procese sau incheiat intr-o sedinta.
gabibociort spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona14 Maribela noi am fost chemati o data la incredintarea in vederea adoptiei si inca o data la adoptia finala.Naturala nu vine cu noi.Iar intre procese a durat trei luni.Ambele procese sau incheiat intr-o sedinta. |
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
Maribela spune:
Fetelor,trimiteti-ma undeva sa citesc mai multe despre incuviintare.N-am gasit mare lucru si as vrea sa stiu multe:in ce consta,cat dureaza si muuulte altele.Deja cred ca v-am speriat cu nelinistile mele si mai ales cu lacunele mele.Sperand ca nu va supar tprea are va pup si va doresc o avara frumoasa laturi de puii vostri!
doar cei ce cred,inving!