help!!!

help!!! | Autor: Maribela

Link direct la acest mesaj

Cat dureaza procesul de incuviintare a adoptiei(Cate zile,luni,ani,secole)??????????Vreau concret de la o fata care a finalizat procesul!!!Multumesc!

doar cei ce cred,inving!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Procesul in mod normal ar trebui sa se incheie intr-o sedinta.Totul depinde de judecator si de dosar.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

HELLO,

CAT DUREAZA PANA VINE DECIZIA DE DECLARARE A ADOPTABILITATII? NOI ASTEPTAM DE 2 LUNI SI NIMIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Multam asi si claudia!Si daca nu ma insel iulie-august e perioada de vacanta pt magistrati!?

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Din cate stiu eu cazurile de copii de judeca dar nu cred ca si incuviintarile, asta doar in august.In iulie sunt termene.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

CAT DUREAZA PANA VINE DECIZIA DE DECLARARE A ADOPTABILITATII? NOI ASTEPTAM DE 2 LUNI SI NIMIC.

La noi, sedinta a fost pe 13 ian si decizia a iesit pe 5 mai!
Acum asteptam luna iulie pentru incredintare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecia

La noi, sedinta a fost pe 13 ian si decizia a iesit pe 5 mai!
Acum asteptam luna iulie pentru incredintare.

Hello ,

Noi deja pregatim dosarul pt incredintare, am facut analize , am refacut atestatul si multe altele, asteptam decizia, paote vine pana in iulie, ca dorim sa plecam la mare duca ce rupem turta .

Mergi la inceput

Salutari!Am alta nelamurire:parintii adoptivi cand sunt chemati?Mai vine si naturala?Cate infatisari sunt?Stiu ca cer cam mult,dar prietenului ii ierti orice!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Maribela noi am fost chemati o data la incredintarea in vederea adoptiei si inca o data la adoptia finala.Naturala nu vine cu noi.Iar intre procese a durat trei luni.Ambele procese sau incheiat intr-o sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona14

Maribela noi am fost chemati o data la incredintarea in vederea adoptiei si inca o data la adoptia finala.Naturala nu vine cu noi.Iar intre procese a durat trei luni.Ambele procese sau incheiat intr-o sedinta.
Idem si la noi, doar ca intre procese au fost 6 luni.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Fetelor,trimiteti-ma undeva sa citesc mai multe despre incuviintare.N-am gasit mare lucru si as vrea sa stiu multe:in ce consta,cat dureaza si muuulte altele.Deja cred ca v-am speriat cu nelinistile mele si mai ales cu lacunele mele.Sperand ca nu va supar tprea are va pup si va doresc o avara frumoasa laturi de puii vostri!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput