IMPRESIONANT SI MINUNAT!
Raspunsuri - Pagina 2
Mona40 spune:
Pentru noi, a calatori este un vis pe care sincer sper sa il realizam intr-o buna zi , cand nu vom fi prea batrani.
Bravo celor care au aceasta viziune plina de curaj, de a lasa Materialul la o parte si a incanta sufletul si mintea...
Este inaltator si fascinant...
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon
andreutac spune:
Super idee!!!!
Si noi visam la clipa cand vom pleca prin Europa, in vacanta, cu copiii dupa noi, ne vom opri si vom sta unde si cat vom dori.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Flory_28 spune:
Cred ca multe persoane vor sa calatoreasca, depinde de stilul fiecaruia de cum de intampla acest lucru si bineinteles mai este si partea financiara. Cel putin eu asa gandesc...
Am intalnit oameni care aveau o situatie financiara foarte buna, insa le placea foarte mult sa mearga pe munte cu cortul...cand poate unii dintre noi ar gandi...de ce sa nu merg frumos la un hotel, sa fiu servit? Dar asta inseamna ca avem alte preferinte, nu putem fi toti la fel, cred ca ne-am plictisi .
ate_09 spune:
Am urmarit putin jurnalul calatoriei lor...majoritatea pozelor sunt de-a dreptul fascinante, unice. Nu pot decat sa-i felicit pentru curajul si puterea de care au dat dovada in intreprinderea unei astfel de calatorii. Dar asa cum multi dintre noi au afirmat...nu toti suntem facuti pentru asa ceva!!! Eu una sigur nu m-as vedea facand o astfel de calatorie...cred ca iti trebuie foarte mult curaj pentru asa ceva si un strop de nebunie. Oricum ii felicit!!
eye-excel spune:
Luna nu stiu daca mai sunteti in UK dar din cercetarile mele a reiesit ca un campervan sh de doua persoane (incap 4) acolo nu costa f. mult, asa ca poate veti reusi!
SSerafiotti spune:
Am urmarit peripetiile lor si le-am vazut aproape toate fotografiile...este intr-adevar impresionant si minunat. O familie de nota zece!