Clubul BRASOVENCELOR (9)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
sanziana72 spune:
Felicitari Diuna !
Sper sa aveti o seara romantica
Unde e la Ursu? E o sala?
De azi e targ de confectii si incaltaminte la ITC. Sper sa apuc sa trec. Ultimul targ pe la care am trecut m-a cam dezamagit.
Face cineva sah? A aparut un afis la gradinita cu cursuri de sah si vroiam sa o inscriu pe fiica mea, dar am inteles ca inca nu s-au strans destui copii.
Ma intereseaza daca face cineva si imi poate spune cum e.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Multumiri!
Ursu e o sala de sport, fitnes, aerobice si alte chestii pe care ar trebui sa le fac si eu, macar din cand in cand....E in Racadau, ma rog, Valea Cetatii.
Fata mea a fost la sah in clasa 1, dar n-a captivat-o suficient incat sa continue. Invata deschideri, aparari, avea caiet de sah, avea teme...Mi-ar fi plecut ca se tina. Dt baiatul unor prieteni, in clasa a II-a acum, face serios, tot din gradi, merge la concursuri prin tara, fain, ii place. Eu as zice sa incerci.
Iar fug la servici. Pupici!
ligia13 spune:
diuna, felicitari. LA MULTI ANI! Sa va dea D-zeu cat mai multi ani impreuna...cu sanatate!
Nu stiu nimic de restaurantul din Racadau... sper sa va placa...
Sanatate copiilor...si multa putere!
Sanziana vreau si eu nr de telefon de la cei cu cursul de sah! Unde se va tine?
(desi Radu la Nu te supara frate sau la alte jocuri similare plange 5 min daca nu castiga el...)
Ca despre de de le FTK nu mai stiu nimic si in final in afara de faptul ca merge cu bunicii la Paradisul acvatic in fiecare sambata , nu mai facem nimic.
Acum de o saptamana si ceva mergem amandoi in fiecare seara la Salina Bucur unde ne si jucam si respiram si aer sarat! Pe el il duc doar asha de fun si ca nu are ce sa-i faca rau, ca multumesc lu D-zeu nu e bolnavicios..insa eu am o bronsita (derivata din vesnica mea sinuzita) de vreo 3 luni si ...sper sa nu ma bucur prea devreme, dar dupa 8 sedinte de salina...pot spune ca mai tusesc doar nesemnificativ dimineatza si deloc din piept ...
Ma bucur ca a iesit soarele ..ca ma demoraliza tare vremea ...mai ales ninsoarea, desi radu a fost incantat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
Saluti!
Pana la urma ne-am dus la Trattoria, totusi. Am vrut sa incercam si altceva, de aceea alesesem Alberto's, era si aproape de casa, dar am sunat in prealabil si am aflat ca inchid la 22, cu ultima comanda la 21...Multumim, nu! Ca de obicei, Trattoria nu m-a dezamagit cu nimic, am fost singuri in salonul de nefumatori, ca doi poumbei, a fost o seara foarte placuta.Mai putin smecherul de pe sosea in drum spre casa care era sa intre in noi, desi eram pe drumul cu prioritate. Cred ca a vrut sa dovedeasca celorlalti putzoi din masina ca el isi poate controla viteza si poate opri la 3 cm de masina mea...Dar si eu i-am dovedit ca am situatia si masina sub control, nu m-am speriat, nu m-am panicat, am franat, intro secunda miam dat seama cum sta treaba, si am demarat imediat, fara sa-i dau timp sa intre inaintea mea in intersectie. S-a speriat mai tare al meu, ca spre portiera lui s-a desfasurat actiunea
, dar i-am tratat cu indiferenta si superioritate. Insa, realmente, soferii acestia reprezinta un pericol. Daca m-ar fi prins dupa o zi naspa, cu multe probleme in trafic, sau la servici, sau pur si simplu intro zi proasta, nu e deloc exclus sa ma fi dat jos cu ranga la el!
A fost o seara frumoasa, n-am lasat incidentul sa ne afecteze, si sper sa repetam ieirile mai des, acum ca au crescut copiii si putem iesi fara ei, macar seara, macar din cand in cand...
Am primit si un parfumel cu ocazia asta, am un supersot
.
Sa stiti ca New Life din Magnolia se va inchide si au reduceri la parfumuri.Preturile sunt chiar o.k.!
danielac spune:
Salutare!
Diuna la multi ani fericiti impreuna cu sotul tau! sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!
Eu cu Diana mergem in continuare la dans sportiv si vad ca e din ce in ce mai incantata, mai ales ca fac dansuri cu eliminari si in finalul orei raman cei mai buni si in ultimele dati a fost si ea printre ei!
Nicoleta spune:
Am deschis un nou capitol, aici:
capitolul 10
Sa avem spor!!
Moderatorii pot inchide acest capitol .
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
stefi77 spune:
Dragele mele,
Sunt cam de 3 saptamani, 2 femele alb cu negru, un mascul alb complet, grasi, papaciosi si foarte cumintei, 3 catei numai buni de luat pt cei mici (cine are unde, de ce si cu ce)!
Daca vreti vreunul pt prichindei, spuneti-mi, va trimit poze (pt ca nu stiu cum sa le atasez aici :) ) si cu 1 leu il aveti.
Deocamdata papa laptic de la Negruta mea, dar curand vor fi in stare sa se si hraneasca singurei.
Rasa? Lup combinat cu ciobanesc (impotriva vointei noastre)