Clubul BRASOVENCELOR (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Servus fetelor poate va mai amintiti de mine

Am citit si eu ca vreti sa va intalniti , mi-ar face mare placere sa va cunosc si eu daca se poate , binenteles daca ne primiti si pe noi la intalnire Eu maine vin la Brasov impreuna cu Andrei , sotul si Maria raman la Tulcea .Voi sta la Brasov doar cateva zile ( 2-3 zile )
Am sa vorbesc cu Danielac , eu nu am net la Bv .
Va doresc numai bine si poate ne vom cunoaste

cfelinar imi pare nespus de rau pentru problema ta de sanatate sa-ti daruiasca Dumnezeu multa putere sa treci peste aceasta etapa urata din viata ta si sa ai parte de multa sanatate si cei dragi sa fie alaturi de tine in aceste clipe grele .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, danybv! Te primim, cum nu?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Deci, ora 19:00 e ok? Unde propuneti sa ne vedem?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dany

Eu maine merg cu Diana la dans pana la ora 18, asa ca dupa 18.30 sosim acasa...deci venim, dar sa ne spuneti daca locatia ramane parcul Trandafirilor asa cum zicea Nicoleta...!

Mergi la inceput

Discutand cu Daniela, mi-am dat seama ca fiecare a inteles diferit...eu am inteles ca ne intalnim azi, Daniela a inteles ca ne intalnim maine...

Nicoleta, scrii tu te rog clar data si locul?

Multumesc,
Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut, danybv! Te primim, cum nu?

Nico, sunt in ceata? cand ne vedem azi sau maine??? ora??? locul?? hai ca de tine e mai greu ca esti cu doi copilasi...

Mergi la inceput

Salut.

Azi mergem ma inot si nu cred ca ajung mai devreme la 7.30 cand oricum copiii vor fi infometati si obositi... Nu ati vrea mai degraba maine? La 6, in Parcul Trandafirului?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Azi mergem ma inot si nu cred ca ajung mai devreme la 7.30 cand oricum copiii vor fi infometati si obositi... Nu ati vrea mai degraba maine? La 6, in Parcul Trandafirului?

eu una sunt de acord...dar hai sa fie 18.30 ca nu ajung nici eu la 18... si vad ca si Anca scrie ca lucreaza pana la 18... ce ziceti?

Mergi la inceput

Eu nu cred ca ajung la 6, am scris mai demult asta. Dar puteti sa va intalniti voi si vin si eu acolo.

Anca

Mergi la inceput

Ok, la 6.30 e bine si pentru noi, ca sper ca oricum vom fi in parc. Diuna? Sanzi?

Mergi la inceput