Condica salajencelor[95]!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
piticutz spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
singura vreau sa merg.nu pot alege intre baieti,iar la toti nu ne pune viza. acu trebuie sa caut invitatia.no,om vedea. Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
cum adica sa cauti invitatia? unde o cauti?
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Tu, Bia, da "pionezele" alea sa pot pune si intr-un plic, prin posta...is usoare.Si posta zboara...ca gindul, in comparatie cu pachetele. Si le poate afla si la mall-uri, mai ales acum, in plin sezon... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
da da stiu, da nu o vaz io pe mama sa se abtina sa puna doar pioneze in plic
mihaela_s spune:
| Citat: | ||||
singura vreau sa merg.nu pot alege intre baieti,iar la toti nu ne pune viza. acu trebuie sa caut invitatia.no,om vedea. Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Si atunci cum vrei sa mergeti? Ca n-am inteles...singura nu, cu un baiat nu, la toti nu primiti viza...
. vorbe de copil...
Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
calator de profesie
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Tu, Bia, da "pionezele" alea sa pot pune si intr-un plic, prin posta...is usoare.Si posta zboara...ca gindul, in comparatie cu pachetele. Si le poate afla si la mall-uri, mai ales acum, in plin sezon... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
Chiar asa, buna idee!

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui piticutz
cum adica sa cauti invitatia? unde o cauti? Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
la posta
nu cami, fara gluma.pai trebuie sa ma invite cineva.si caut o persoana compatibila cu mine
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
da da stiu, da nu o vaz io pe mama sa se abtina sa puna doar pioneze in plic Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Noa vazui ca nu-i buna
. vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mihaela_s
Si atunci cum vrei sa mergeti? Ca n-am inteles...singura nu, cu un baiat nu, la toti nu primiti viza... . vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
singura.doar eu.o sa auziti de o blonda ce s-a pierdut prin aeroport sau care a pierdut avionu din cauza de fumuri
piticutz spune:
| Citat: | ||||||||
la posta nu cami, fara gluma.pai trebuie sa ma invite cineva.si caut o persoana compatibila cu mine Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
poi tu, Bia, asta-s io
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
cami, ceva n-ai facut bine, ai ales la mod format modul interactiv? Trebuie sa-l alegi si apoi mergi mai departe...
Bia, am citit eu gresit, am citit ca singura NU vreau sa merg, dar NU nu era in ce ai scris tu. Asa da, hai ca nu te pierzi, mult mult succes, sa ajungi sa ii vezi pe ai tai! 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
| Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui piticutz
poi tu, Bia, asta-s io Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
WOW, WOW!!!!

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie