Condica salajencelor[95]!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Au plecat musafirii pe la ora 12 , apoi am mers la dr. de familie sa-mi prelungeasca co med. si apoi am dormit vreo 3 ore. Acum am dat jos 50 calorii, adica 4.5 km . Imediat plecam pana la Criseni sa-i aducem pe socri la Zalau.
Bia, ma bucur foarte mult alaturi de tine ca-ti vei vedea implinit visul . Sper sa-ti ajute DD si sa primesti viza. Ma rog pentru tine 
Mihaela, drum bun si abia astept sa ne re-vedem 
Otilia, tuca-l apasat ( vorba blondei
) pe Alex si felicitari pentru primii dintishori 
Diana, nu a fi nici prima nici ultima prostioara pe care o va spune Stefan, asa ca no stress 
Giulia, cu ce vine mamaie si Calin ? Mergeti voi dupa ei ? Cum stai cu kilele ???
Va pupacesc
si va doresc un week-end minunat !!!
dianaiulie2009 spune:
Dupa "turul de forta" de aseara acum v-ati lasat pe tanjala ...
Se vede ca nu e Bia pe forum sa va antreneze un pic. Tre sa recunoastem ca atunci cand "apare ca o boare" e plin de viata topicul salajencelor, ea e sufletul acestuia 

silvana_salajan spune:
Is si io pe aci. Va cetesc da am o leneeeee la scris. Bina ce nu doare ca eram in coma ![]()

Dulciuri
mihaela_s spune:
si eu abia astept sa va vad/revad. 
Nu stiu cat timp mai am maine sa intru pe la voi, asa ca va salut cu drag de aici si va dau de veste...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s si eu abia astept sa va vad/revad. ![]() Nu stiu cat timp mai am maine sa intru pe la voi, asa ca va salut cu drag de aici si va dau de veste... .vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Mihaela, drum bun si abia asteptam vesti de la tine

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Dupa "turul de forta" de aseara acum v-ati lasat pe tanjala ... Se vede ca nu e Bia pe forum sa va antreneze un pic. Tre sa recunoastem ca atunci cand "apare ca o boare" e plin de viata topicul salajencelor, ea e sufletul acestuia ![]() ![]() ![]() |
ioi, ca ma rusinez
amu no, va trebuia o zuza blonda sa va iexcite
neuroniiio as fi scris , da cui?
ca fetele se chefuies sau bagajesc
Bimilit spune:
citat din mesajul lui mihaela_s si eu abia astept sa va vad/revad. ![]() Nu stiu cat timp mai am maine sa intru pe la voi, asa ca va salut cu drag de aici si va dau de veste... .vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
spor la bagajit.
drum bun spre romanica.
revedere faina cu mama
si rudele.asteptam un semn ,o aluna, o maslina
.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Is si io pe aci. Va cetesc da am o leneeeee la scris. Bina ce nu doare ca eram in coma ![]() ![]() Dulciuri |
ioi tu era trajica situatia