Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Galliciana asa a zis si medicul ca e acelasi lucru daca iau 1/2 pastila sau 1 pastila. Problema e ca nu cunoaste explicatia dc cresterea se produce spontan cand fac stimulare. Probabil tb sa fac o monitorizare mai devreme, din z9 si pe urma tot din 2 in 2 zile ca sa prindem momentul sa spargem foliculul. O sa vedem luna urmatoare.

Luna aceasta n-am facut stimulare, fiind dupa anticonceptionale dr a zis sa vedem cum reactioneaza ovarul. Ei bine n-a fost asa cum m-am asteptat dar n-aam ce face. Eu sunt din Zalau, posibilitatile sunt putine dar inca mai incerc tratment alopat si daca luna urmatoare nu obtin ovulatia atunci o sa fac o pauza si probabil incep ceva naturist. Chiar m-am saturat de atatea esecuri. Imi doresc un copil dar inainte de toate vreau ovulatie.
Poate ma ajuti tu sau fetele care s-au confruntat cu ceva asemanatur cu o sugestie, un sfat, orice e binevenit.

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor eu sunt disperata. Pe cat de happy am fost joi, Z11 ca aveam un folicul de 15 mm, azi Z15 foliculul meu a regresat ajungand la 13 mm Mentionez ca sunt in luna de dupa anticonceptionale pe un ciclu natural, fara stimulare.
Dr deja mi-a prescris tratament pt. luna ormatoare cu closti. Mi-e o frica de nu mai pot sa nu ma trezesc iar cu chist ca la celelalte 2 stimulari. Am primit aceeasi schema de 1 closti/zi din ziua 5 dar deja ma gandesc sa reduca la 1/2 closty pe zi sa nu mai fac chist. Voi ce ziceti?

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

anamira, din ce oras esti?? am vz judetul, dar.... poti scrie pm, daca nu vrei sa spui....da, este o probl cu ovarele tale, sau calitatea foliculilor, trebuia sa creasca nu sa scada.....
nu cred ca ar trebui sa reduci tu doza, de regula cam tot asa reactioneaza organismul la 1/2 tabl, de ex.
eu cred-parere personala, ca ra fi trebuit sa faci o pauza, mai ales dupa anticonceptionale, ma rog, poate gresesc....din ce am citit...
asa ca, deocamdata nu ar trebui sa te sperii...
dar, poate mai vin si fetele cu alte completari.
chisturi, daca e, s pot face oricum si cu, si fara stimulare...
dispar cu duphaston, de ex..
bafta multa, nu cred ca ar trebui sa fii asa speriata, ca nu ai de ce!

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonali

am venit de la echo , azi, ziua 14, am un folicul de 20mm si altul de 16 mm si dr. mi-a zis sa fac in seara asta o fiola de ovitrelle(cred ca asa se scrie,am luat-o dar nu am vazut exact...)mi-a zis ca incercam asa...eu nu mai speram sa mai imi dea nimic pt ca testele mele de ovulatie de zilele astea mi-au iesit toate negative...o sa vedem ce-o sa iasa.
va pup

simo, iti tinem pumnii!!
sa ne scrii ce noutati ai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

azi mi-am facut un test de ovulatie care a iesit pozitiv(clar), e prima data cand se pozitiveaza la mine, dar poate are si ceva interferente cu ovitrelle-ul care l-am facut ieri...acum nu stiu, am citit ca la 24-36 de ore de la injectie s-ar produce ovulatia...si trebuie sa
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

simonel ...si eu am facut teste de ovulatie si si ovitrelle si am avut rezultat pozitiv ....asa ca spor la treabafara abtinere

succes

buburneak

Mergi la inceput

simonel ...si eu am facut teste de ovulatie si si ovitrelle si am avut rezultat pozitiv ....asa ca spor la treabafara abtinere

succes

buburneak

Mergi la inceput

scuze nu am avut rezultat pozitiv

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

simona,spor la treaba si sa auzim vesti bune!!!

Mergi la inceput

azi dimineata am avut ceva senzatii neplacute,de balonare si am avut si o usoara sangerare la urinare...l-am sunat repede pe dr. meu pt ca m-am speriat si mi-a zis ca e normal, ca inseamna ca s-a spart foliculul...dar eu stiu...semana mai degraba cu o infectie urinara, dar acum mi-a trecut, nu mai am nimic, daca ar fi fost o infectie nu trecea asa usor.
aa...si luni la serviciu, mi-am facut si un LH din sange care a iesit 14(valori normale la ovulatie:14-95)si ieri, dupa ovitrelle, a iesit 30, asta cred ca a fost cam un varf de LH, iar ovulatia sa se fi produs azi dimineata?
off...nu vreau nici sa sper prea tare ca cine stie ce s-o intampla pana la urma...e prima luna de stimulare totusi...
va pup si ma simt mult mai bine dupa ce intru pe forum si citesc si parerile voastre. Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Simonali, iti tin pumnii. Chiar sunt curioasa daca la tine se va prinde, de ex. si la mine s-a pozitivat testul de ovulatie dupa Pregnyl (si la mine era prima data), si desi am avut contact la 36 de ore, n-am avut nici un rezultat , mi-a venit ciclul la fix 14 zile dupa aceea.

Acum mi-am facut analize hormonale, sunt bune, insa mi-a fost frica sa ma apuc de stimulari. Cred ca la mine e de vina endometrioza asta pacatoasa..

Mergi la inceput

dragelor, eu am scapat de senzatiile de urinare de dimineata, cred ca s-a mai eliminat din HCG-ul din ovitrelle; nu stiam ca se manifesta si asa, ati mai patit vreuna dintre voi asta?

va pup!

Mergi la inceput