Aspirante cu vechime "medie" (38)
Raspunsuri - Pagina 15
arde2010 spune:
Buna diiimiiiiiiiiiiiii...
Treceti la interval!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
ancadragoman spune:
Neata
Cum adica la interval?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
arde2010 spune:
Adica sa apareti de pe unde stati ascunse!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
iulia25 spune:
buna dimineata!sunt o veche aspiranta(cateodata mi se pare ca sunt aspiranta de-o vesnicie),dar nu am mai scris de f multa vreme pe forum.dar urmaresc mereu ce mai faceti voi.
anca,probabil ca nu iti mai amintesti de mine....vb intens inainte de a ramane tu insarcinata cu Maria(Sa-ti traiasca si sa fie fericita si voi sa va bucurati sanatosi de ea!!!!!!!!!!
)
ma bucur tare pt toate fetele care au reusit sa ramana insarcinate si care au bebei acum!!!
Felicitari,Onana,pentru bebe mic din burtica!!Sa dea DD sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara!!
ancadragoman spune:
si eu care ma gandeam ca vrei sa ne vezi cum evouluam la bara![]()
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
tudormiha spune:
buna dimineata fetelor.
mersi kitzy de raspuns abia azi l-am vazut.
mersi m-ai mai linistit.
aseara am tot citit de temperatura si daca ai circa37 grade este o sansa sa fii ramas graviduta.
Intrebarea mea este urmatoarea (poate voi ma mai luminati un pic):
ieri dupa ce am dormit cam 2 ore dupa amiaza mi-am luat temp bazala si aveam 37.1.Azi dimineata aveam 36.9.eram atat de somnoroasa incat nu am avut rabdare.Eu imi masor temperatura cu un termometru electronic si ma avertizeaza el cand a terminat.
voi ce ziceti?
eu cred ca nu este sarcina.
ancadragoman spune:
Iulia imi aduc aminte de tine ,normal ca nu te-am uitat
Miha temperatura concludenta este cea luata dimineata imediat dupa trezire
anca
de
Are mama o ratusca...
iulia25 spune:
eu una ma straduiesc din rasputeri sa nu mai dau importanta simtomelor(bine,nu reusesc niciodata!!)ca de fiecare dta DPO mi se pare ca "s-ar putea sa se fi intamplat",dar luna asta am simtit ceva fara precedent
:la vreo 4-5 zile de la ovulatie am simtit niste intepaturi in uter(cam ciudate), ma si umflasem destul de tare la burtica.nu a tinut prea mult starea asta,doar o seara.
apoi a doua zi mi s-au umflat rau tare sanii si ma dureau f tare,ca mai apoi sa revina la normal dupa doar o zi.
nu e ciudat?
sau sunt eu o ciudata?![]()

ancadragoman spune:
Iulia tu sti f bine ca suntem experte la indus simptome
,dar daca spui ca nu ai mai simtit asta niciodata at e ceva
anca
de
Are mama o ratusca...