Embrioni congelati

Embrioni congelati | Autor: ella_72

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor !
Am o problema si nu stiu cum s-o rezolv....mi-au ramas de la primul FIV facut la Giulesti,4 embrioni pe care i-am congelat . Asta se intampla la sfarsitul lui 2007. Am facut un contract in care se specifica faptul ca vreau sa-i congelez si sa mi-i pastreze ei , contra unei sume de 150 euro/an. Multe dintre voi stiti cum se procedeaza...
Problema e ca pana acum nici nu m-au sunat nici nu m-au instiintat cumva ca ar trebui sa platesc congelarea , cel putin pentru anul 2008.Si nu stiu cum sa procedez........sa ma duc la ei sa ma interesez, sa astept sa ma sune ei .....
Embrionii nu sunt grozavi , de 5,4,3 si 2 celule....dar sunt ai mei si ma gandesc ca poate peste vreo 2 ani sa-i fac o surioara sau un fratior pufuletzului meu...
Voi ce ma sfatuiti ? Oare mai exista embrionii mei sau .....sa-mi iau adio ? A mai patit cineva asa ceva ? Ce sa fac ?
Va multumesc si o sa va tin la curent....

Ella , mami de minune Tudor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ela cel mai simplu e sa te duci pana la Giulesti si sa te interesezi. Nici nu te gandi ca nu mai exista embrionii tai. Probabil ca atunci cand te hotarai sa faci ET-ul cu embrionii congelati plateai si restantele. Multa bafta pentru bebe 2!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Multumesc mult Kora ! Draguta ca de obicei......
Sa stii ca "te urmaresc"....anul asta e anul tau , cu siguranta....
O sa vezi tu......Doamne ajuta !
Te pup si-ti urez sa-ti vezi visul implinit , meriti asta....
Cu bebe 2 mai asteptam putin , deocamdata sa mai creasca bebe 1...., dar eu ma interesez din timp....sa fiu pregatita...

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ela sa creasca mare si voinic bebe Tudor si cat mai repede sa ii faci o surioara sau un fratior! Multumesc pentru urari! Doamne ajuta-ne pe toate!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ella, eu am platit imediat ce mi i-au congelat. Dupa 2-3 zile am fost la spital si am platit cei 150 eur, in eur.

Sa-ti traiasca bebele Tudor si sa-i mai faci surioare / fratiori, ce o vrea Dzeu, sanatosi sa fie :)

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput