cum e in Romania?
Raspunsuri - Pagina 57
ankalaura spune:
Desigur... si Popoviciu era anchetat de DNA acu ceva vreme Dau o bere cui mai stie noutati despre smecheria asta infernala si strigatoare la cer!
kariguld spune:
sa limpezim putin lucrurile.
deci, pentru unii e bine, pentru altii mai putin bine....unii au bani destui, etc, etc, alti suficient cat sa traiasca decent....
nu va suparati, dar fiecare din noi are parerea lui bine formata si trasata, asta nu inseamna ca unii au dreptate si altii nu! pentru fiecare adevarul e diferit....asta nu inseamna ca peste tot e f bine si roz. exista nuante si nuante, depinde cu ce te confrunti, ce nevoi ai, ce asteptari ai de la viata, ce-ti doresti, spre ce aspiri, care-ti sunt prioritatile.....
cautarea fericirii si implinirii personale e unica in fiecare.
cautarea mea nu se va potrivi niciodata cu a lui Misha (un ex doar), iar cautarile lui Xio nu vor fi niciodata ca ale Monabellei (de ex).
tocmai pentruca suntem unici, avem personalitate, vom vedea Romania mereu diferita!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_p Imi pare nespus de rau ca ne-am intors in Romania, si mi-am jurat ca data viitoare cand voi avea sansa sa plec din tara va fi definitiv. |
Si uite asa se explica de ce ti-ai varsat tu nervii pe bietii muncitori...
ankalaura spune:
KARI, ai foarte mare dreptate.
Eu sper insa ca din toata discutia asta (macar) Monabella sa fi inteles ca, asa cum traiesc prietenii si fostii ei colegi, prea putini traiesc.
Intr-adevar, unii traiesc foarte bine, dar ii poti numara pe degete.
Este suficient sa te uiti pe orice statistica privind nivelul de trai, si se va vedea unde se afla Romania.
Este suficient sa citesti ceva presa serioasa ori sa privesti un canal de stiri de calitate, si va tipa inima in tine. Si iti vei spune ca asa ceva nu este posibil.
Poti sa ai asteptari mici, sa fii fericit ca ai un salar bunicel, si sa nu te deranjeze ca la tot pasul calci in excremente. De animal sau de om.
Bineinteles ca nicaieri nu e usor, nu e roz, nu e destul de roz. Dar in satele tarilor civilizate exista strazi asfaltate. La noi nu prea; oare cine este vinovat? sau responsabil? Oare noi, cei de aici, ca nu luam atitudine? Sau cei care isi bat joc de banii tarii?
Putem intreba "CUM E in Romania?" Sau putem intreba "Cum LE E UNORA in Romania?"
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui ankalaura Cat despre calcat iarba, nu stiu unde locuiesti tu, Lisa, dar eu chiar ieri am avut un conflict cu domnu' gardian din parc... Ce tupeu pe noi sa fim cu doi bebelusi pe iarba! Cat despre generatia care vine din urma, nu te amagi singura... Pe noi si pe copiii nostri ne vor inghiti "ei si copiii lor" - stiti care "ei"... respectivii... pentru care a aparut si Almanah... ala cu mitocania urbana... Tu si noi si copilul tau si al meu si al nostru nu se va mai auzi deloc... |
Na, ca acum am vazut...
In Cismigiu este voie sa mergi prin iarba.
Bunul simt este chiar si pe placul consumatorilor de manele.
Negativismul te trage inpoi, nu te impinge inainte.
ankalaura spune:
Lisa, daca in Cismigiu se merge pe iarba, este ilegal
Ultima data cand am fost in Cismigiu am observat gardienii care pazeau pasaretul exotic, nelasand pe nimeni sa se apropie de micul lac. Si totusi, uite frate ca doua lebede au murit inecate cu guma de mestecat! Ntz ntz ntz!
Vezi ca la chestiunea cu "bietii muncitori" trebuia sa dai reply la celalalt subiect la care activezi
bird70 spune:
citat din mesajul lui ankalaura Ultima data cand am fost in Cismigiu am observat gardienii care pazeau pasaretul exotic, nelasand pe nimeni sa se apropie de micul lac. Si totusi, uite frate ca doua lebede au murit inecate cu guma de mestecat! Ntz ntz ntz! |
Nu va lasati pacaliti, nu fac asta din cauza ca cineva ar incerca sa fure pasarile de pe lac ci este o strategie a primariei tintita pe reducerea somajului . In felul asta pot oferi joburi la cativa baieti si bucuresteanul poate vedea pasarile in poze in ziar ca in realitate nu se poate apropia de ele . Sorry, nu m-am putut abtine .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
marius spune:
Cum e in Romania?
www.romleas.ro/pilule" target="_blank">Printre altele asa!- orice asemanare nu este pura coincidenta!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
danat spune:
citat din mesajul lui marius Cum e in Romania? www.romleas.ro/pilule" target="_blank">Printre altele asa!- orice asemanare nu este pura coincidenta! Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Dragut articolul. Si foarte sugestiv!
Din pacate, observ si din unele raspunsuri de aici, pe multi nu ii deranjeaza cojile de banane si sticlele de pet.
Nici macar metaforic...
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
_
www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
If you wanna make the world a better place,
take a look at yourself and make a Change