Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 21
hpo spune:
salut, probabil nu e nimic si ma agit degeaba, dar va rog sa ma ajutati...e ok sa ai cheag de sange la 26 zile de la et?
am val bhcg in felul urmator:
-81. 58 la 12 zile de la ET
-2014.58 la 20 zile de la ET
-8266 la 26 zile de la ET (test efectuat azi)
Doar ca azi am avut si o sangerare + eliminare de cheag si sunt incredibil de speriata.
De cand am ramas nu am avut nici o sangerare, doar scurgeri alb-galbui.
Acum 3 zile am facut ceva efort, fortata de imprejurari, in ziua respectiva am avut scurgeri ceva mai abundente decat de obicei si usor mai maronii. In ziua urmatoare s-au diminuat ft tare, si pana azi aproape nu am mai avut deloc. Sangerarea de azi m-a dat peste cap si imi cam vine sa o iau razna.
Am avut transfer de 3 embrioni, pe 5 iunie.
Imi poate spune cineva orice, din experienta proprie, care sa ma linisteasca?
Multumesc mult.
claudia79 spune:
haha, e clar, m-am ramolit de tot. citesc la prea multe subiecte, ar trebui sa ma decid la unu.![]()
Avalon, am sa iti cer parerea pt ca am incredere in studiile tale, deci tu cum zici ca ar suna o schema din asta pt noi astea care suntem mai "nesimtite" la stimulare? stimularea trebuie sa contina lh in functie de analize daca nu ai pcos? fa-ma si pe mine sa pricep putin. eu am facut doar gonal inhibare cu lupron 0.5, protocolul lung. dar inainte de asta am mai fost 2 luni pe anticonceptionale pt ca am avut laparoscopia si aici ca sa nu sangerezi se da un fel de AC - Aygestin -o luna inainte. nu mi-a crescut nici endometrul a fost 8 la punctie si a scazut apoi la 6 la transfer.
eu am un feeling ca nu dupa 6 nici dupa 66 de fivuri astia nu o sa imi dea ceva pesonalizat cu fractii, etc. aici suntem la gramada. medicul tau din ungaria, Kovacs face asta?
Multumesc mult pt timpul tau! o floricica
miki-miki spune:
La mine povestea ia sfarsit din nou, BHCG iar a scazut... progesteronul la fel... nu stiu unde am gresit.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
fireyes spune:
Oana, iubita, ma deprimi si pe mine, zau asa...
Eu sunt convinsa ca vom reusi, mor cu ei de gat si tot imi fac copilul meu!
Apropo de ce zicea Avalon, intr-adevar, sunt femei care reactioneaza slabut la stimulari mari (si se pare ca poor responderi la varsta noastra sunt cele cu diverse grade de endometrioza, inclusiv cea mai usoara).
Eu nu sunt atat de convinsa ca problema e neaparat legata de calitatea ovocitelor, cat de cantitate. Pentru ca de la noi extrag un nr mic de ovocite, evident ca nu toate sunt bune (asa cum se intampla si la femeile care au 30 de ovocite). Doar ca atunci cand ai 2-3 ovo mature, pierzi min. 25% la fertilizare, ceea ce la noi inseamna min 1 si mai ramanem cu 1-2 embrioni (in cazul fericit!).
Ceea ce am inteles eu de la austriacul meu legat de relatia asta cu doze mari si ovo putine, se leaga de receptorii de la ovare care se "hranesc" cu hormonii pe care ii bagam in noi; la noi probabil ca este un defect la nivelul asta, poate chiar cauzat de endometrioza, habar nu am. Deci, noi bagam 1t hormoni si receptam 1kg, cam asta e ideea (f plastic spus).
Da, ca ideal e ca ovo alea amarate si putine sa fie de o calitate f buna, e normal, ca sa ne iasa si noua cat mai multi embrioni din putinul care exista. O fi si factorul masculin vinovat pe alocuri, pt ca nimeni nu are siguranta ca la cele 2 ovo a primit un inotator perfect...
Dar, puica mica, nu dispera, ca tu ai fost cu un pas inaintea me si daca tu acum ai ajuns la disperare, trebuie sa ma astept si eu ca intr-o luna sa fiu cu psihicu' la subteran...
P.S. Si eu sunt convinsa ca o schema total individualizata ne poate permite sa obtinem macar si 1 ovo in plus, pt mine e un ovo castigat, ca doar ii alerg prin toata burta. Singura diferenta fata de alte cazuri mentionate mai inainte, este ca la mine dozele astea hiper se resimt ale naibilor la greu...
elenada spune:
Miky nu stiu ce as putea sa iti spun. Imi pare foarte rau.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bryny spune:
buna fetelor!am o mare rugaminte la voi!eu am trimis un mail la WUNSCHBABY acum vreo 2 sapt si nu miau raspuns azi am trimis din nou si la GoLdenKREUZ,dar prietena mea care ma ajutat sa le trimita pt ca ea scrie f bine in engleza imi spunea ca este posibil sa fie alta adresa de mail la clinici pt ca cele care sunt afisate se trimit spasmuri,stiti voi alta adresa???
KITTA spune:
Miki-MIKISCRIE-LE un mail acum la clinica ca maine dimineata sa iti raspunda urgent sa vezi ce poti face ca sa salvezi situatia, poate poate. Daca ai nevoie de Progesteron am tone....dar numai daca iti zic ei.
Oanademukeu tot zic sa iau o pauza macar in vacanta asta de vara sa ma recreez la creier dar uite ca tot nu poci sa rezist sa va citesc si implicit sa ma implic. Deci, daca aflu ceva in sensul imbunatatirii calitatii ovocitelor ca or fi ele defecte genetic, ca or fi ce or fi, te anunt. Cu DHEA ai incercat: recomandare 2 x zi de 25mg/pastila.
Blanchepai dupa ce trec de nr. 10 ma inscriu si eu la D-na aia dr. poate reusesc
si in plus in Spania nu am ajuns inca, dar se pare ca sotul meu si-a dat niste dead-line-uri, apropos de astea, care oricum nu coincid cu ale mele...La mine raspunsul este incerc pana reusesc, iar el nu vrea nici ovo donate (ca zice el asta ar insemna inca 10 FIV-uri cu ele si cred ca ar avea dreptate) si nici adoptie nu tine neaparat. Zice ca el poate si fara copii daca e sa fie asa in final, dar eu stiu daca asa o fi sau daca la vreo 60 de ani ai lui (adica, cand io avea, acum nu ii are!) nu o gasi una de 38 de ani cu rezerva neatinsa cu care sa poata face un copil (vezi Petre Roman - ca atre ma deprima exemplul asta!)
Moniland spune:
Of, Miki scumpo 
hpo, hcg creste bine. Am auzit fete care sangerau din cauza unui hematom. Cred ca esti si tu in aceeasi situatie si trebuie sa se elimine. Din ce scriau ele nu afecteaza sarcina.
bryny, eu am facut la wels si am scris la adresa de pe site-ul lor. Eu cred ca si clinicile din Viena au adresa de mail afisata bine pe site.
36+
Laura Ioana
Irina Maria
BoboMom spune:
Hpo, la o ecografie ai fost azi? Daca da, ce ti s-a spus? Sangerari pot avea loc si totul poate fi bine, dar bineinteles ca nu trebuie ignorate. Cred ca ce poti face tu acum e sa stai la orizontala si sa nu faci nici un pic de efort si daca n-ai fost inca la dr, la eco, sa mergi cat mai repede. Eu am sangerat foarte puternic la 15 saptamani si se pare ca a fost de la un cheag care nu fusese depistat (ultima ecografie o facusem la 7 saptamani, deci a avut tot timpul sa se formeze). Slava Domnului ca bebe n-a patit nimic si suntem bine. Stiu ca de terifianta e o experienta de-asta. Progesteron iei? Iti doresc multa sanatate si tie si bebelului sau bebeilor din burtica. Doamne ajuta! 
Laura
20+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)