FIV 230

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Miruna39, orice ar fi nu trebuie sa iti pierzi speranta. Ea te va ajuta cel mai mult ca intr-o zi sa iti tii puiul in brate. Nu deznadajdui, daca iti vine sa plangi, atunci plangi; cand vrei sa urli, pur si simplu urla; descarca-te si apoi aduna-ti fortele si mergi mai departe. Eu ma voi ruga si pentru tine. Asa cum ma rog pentru toate femeile care vor sa aiba un bebe. Si suntem multe, iar Dumnezeu nu va ramane indiferent la durerea si staruinta noastra, sunt convinsa.

Miruma38, sa iti tii bebeii aproape si, dupa 9 luni de acum inainte, sa dea Dumnezeu sa ii strangi in brate.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

miruna,imi pare sincer rau
care a fost cauza la tine de nu ai raspuns la stimulare?sa nu imi spui virsta ca nu cred ,sint fete care raspund mai bine la trat la virsta asta...eu am 32 si nu raspund la stimulari ,bine ca FSH-ul e de 20 la mine
cit ai FSH -ul?
cu ce ai facut stimulare?si citi foliculi/ovocite ai obtinut ?am inteles ca embrion ai avut doar unul...

succes pe mai departe

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miruna39, imi pare tare, tare, rau ca nu ai reusit, insa, asa cum spuneau si fetele, mai ai timp. fa-ti ce investigatii mai ai de facut si ai sa vezi ca pana la urma vei reusi! bafta multa si noi suntem aici pentru suport any time.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana, huski va tin pumnii astazi si va astept cu vesti bune!
miruna imi pare tare rau!!! dar nu te opri aici chiar daca stiu ca durerea e mare in acest moment... si eu am avut tot un embrion si rezultatul la punctie a fost un ovocit! intr-adevar sansele sunt mici, nici eu nu am reusit dar nu trebuie sa ne pierdem speranta!
frank normal ca va tin la curent cu sovata... dar abia in septembrie merg! ca tot atunci vreau sa fac si fiv-ul...

am trimis deja mailuri la cele 3 clinici din ungaria si sper din suflet sa ma misc repede si sa nu mai fac nici macar un fiv in tara! va tin la curent! pupici

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Dana_bebe, te rog activeaza PM, as vrea sa vb cu tine, sau daca poti pe messenger la sole-settembre.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna!

Dragele mele am venit la raport: este un care are deja activitate cardiaca.
CRc(cred)= 8,6 mm
GS=21,6 = 5,6 saptamani.
Sunt impacata si fericita

Va multumesc din suflet pentru sustinere si va doresc tuturor sa simtiti aceasta bucurie.

Urmatoarea eco =16.07.2009 Abia astept!!!

va -ic pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Miruna39 imi pare atat de rau, acum esti necajita dar D-zeu te ajuta sa te aduni si sa ai putere pentru date viitoare.Nu te gandi la varsta, si eu am 39 ani si rezerva ovariana pe sfarsite si in ziua 10 de stimulare nu raspunsesem aproape deloc, apoi incet, incet cu marirea dozelor am reusit.Te rog sa-ti activezi pm.
Oana_cnt
Iana si Huski sa aveti o zi minunata.
Luca iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Huski felicitari, chiar ai o zi minunata.Ai grija de si de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

huski felicitari!!!! pupici pentru tine si pentru bebelache! o mai asteptam pe iana cu vesti dar la ea mai dureaza ca mai are de mers o gramada pana acasa!

fetelor nu-mi vine sa cred!!! aseara la 10 am trimis mail-urile la clinici si acum am primit deja raspunsul de la budapesta!!!! yupiiiiiiii!!! mi-au spus preturile si mi-au raspuns si la celelate intrebari! acum trebuie sa le trimit mail pentru o prima consultatie! nu imi vine sa cred cat de repede se misca lucrurile!!! sper sa nu ma impotmolesc sau sa fie doar o parere de inceput!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Mirimir , multumesc din suflet!
Chiar ca am o zi minunata

Sa stiti ca si Iana mari este bine dar o las pe ea sa va zica mai multe . O sa ajunga mai tarziu acasa (stiu ca vroia sa faca ceva shopping la Ikea) asa ca sa nu va speriati daca nu apare cu vesti pana mai tarziu.

Mergi la inceput