Imnul emigrantului roman si banii lor
Imnul emigrantului roman
Ma intreb ce s-ar face Romania fara banii trimisi din Diaspora?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
valentinag spune:
Acum cu recesiunea economica,intram in scurt timp in moarte clinica!Pana la final mai e un pas!Tineti aproape sa ne aprindeti o lumanare!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
blackpanterro spune:
Haha, ce haios, tipul ala grasut seamana cu Hurley din Lost, haha!
Romania sigur nu ar muri fara banii trimisi de cei de afara. Totusi daca e adevarat ca se trimit anual 5 miliarde de euro, nu e o suma neglijabila. Eu nu trimit nimic, LOL, sunt o zgarca! LOL
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
emilia_m spune:
Sunt convinsa ca economia nu s-ar scufunda fara acei bani dar sigur ne-ar merge si ma prost. Da... se poate si mai rau de-atat!
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Ma intreb ce s-ar face Romania fara banii trimisi din Diaspora? |
Stai ca acus vine lisaelisa si-ti da raspunsul!
Androix spune:
Hai, lasati, nu ne plangeti de mila, pana una alta de-un carnat si-o slana acolo ne-a mai ramas si noua...
http://stirileprotv.ro/video/s-a-intors-roata-rudele-le-trimit-pachete-romanilor-din-italia-si-spania/60299381
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Hai, lasati, nu ne plangeti de mila, pana una alta de-un carnat si-o slana acolo ne-a mai ramas si noua... http://stirileprotv.ro/video/s-a-intors-roata-rudele-le-trimit-pachete-romanilor-din-italia-si-spania/60299381 www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele Andreea mama de Filip si Georgia |
Eii dar asta nu e nimic nou!da...poate s-o fi intensificat acum de cind cu criza dar,nu e nicio noutate!
Dana
Ramonika spune:
daca e la stiri e noutate, nu?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
Stai ca acus vine lisaelisa si-ti da raspunsul! |
Ba nu.
Daca in Romania intra 5 miliarde anual din diaspora, felicitari pt cei care cotizeaza.
geanina-nica spune:
Nici eu nu prea imbogatesc RO Si cred ca se descurca si singura
si cu pachetele s-au trimis pachete dintr-o parte in alta de muuuuuuuuuuuuult timp,
Si sa vina tipul din reportaj si sa-mi spuna pana la urma la cat i-a iesit kg de carnat si salam,daca kg.pe pachet e intre 2.50-3 euro
vikinga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
|