Imnul emigrantului roman si banii lor

Imnul emigrantului roman si banii lor | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Imnul emigrantului roman

Ma intreb ce s-ar face Romania fara banii trimisi din Diaspora?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Acum cu recesiunea economica,intram in scurt timp in moarte clinica!Pana la final mai e un pas!Tineti aproape sa ne aprindeti o lumanare!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Haha, ce haios, tipul ala grasut seamana cu Hurley din Lost, haha!

Romania sigur nu ar muri fara banii trimisi de cei de afara. Totusi daca e adevarat ca se trimit anual 5 miliarde de euro, nu e o suma neglijabila. Eu nu trimit nimic, LOL, sunt o zgarca! LOL

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Sunt convinsa ca economia nu s-ar scufunda fara acei bani dar sigur ne-ar merge si ma prost. Da... se poate si mai rau de-atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Stai ca acus vine lisaelisa si-ti da raspunsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai, lasati, nu ne plangeti de mila, pana una alta de-un carnat si-o slana acolo ne-a mai ramas si noua...

http://stirileprotv.ro/video/s-a-intors-roata-rudele-le-trimit-pachete-romanilor-din-italia-si-spania/60299381

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Hai, lasati, nu ne plangeti de mila, pana una alta de-un carnat si-o slana acolo ne-a mai ramas si noua...

http://stirileprotv.ro/video/s-a-intors-roata-rudele-le-trimit-pachete-romanilor-din-italia-si-spania/60299381

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Eii dar asta nu e nimic nou!da...poate s-o fi intensificat acum de cind cu criza dar,nu e nicio noutate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca e la stiri e noutate, nu?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Stai ca acus vine lisaelisa si-ti da raspunsul!

Ba nu.

Daca in Romania intra 5 miliarde anual din diaspora, felicitari pt cei care cotizeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Nici eu nu prea imbogatesc RO Si cred ca se descurca si singura
si cu pachetele s-au trimis pachete dintr-o parte in alta de muuuuuuuuuuuuult timp,
Si sa vina tipul din reportaj si sa-mi spuna pana la urma la cat i-a iesit kg de carnat si salam,daca kg.pe pachet e intre 2.50-3 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Citat:
citat din mesajul lui Androix
Hai, lasati, nu ne plangeti de mila, pana una alta de-un carnat si-o slana acolo ne-a mai ramas si noua...http://stirileprotv.ro/video/s-a-intors-roata-rudele-le-trimit-pachete-romanilor-din-italia-si-spania/60299381www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile meleAndreea mama de Filip si Georgia
Eii dar asta nu e nimic nou!da...poate s-o fi intensificat acum de cind cu criza dar,nu e nicio noutate!Dana
Lol andacos pai cine a mincat saramura din crap proaspat de dunare plimbat cu aveonu dom'le;) ca si acu' te tin minte:) Dar am voie ca-s cu pofte . Si chiar imi doresc cu jind sa saracesc romania de bors din ala de acrit ..borsul, de leustean si pastirnac. Sa imbogatesc nemtia! Si sa-mi iasa si mie ciorba de burta cum trebe ca fara pastirnac nu mi-a priit.Dar rationamentul asta trebuie sa tina si la produsele alimentare turcesti si chinezesti de aici, nu? Mare mare noroc pe nemtii astia cu atita ajutor, de aia au trecut criza.Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput