Vrancea (21)
Raspunsuri - Pagina 18
katalina spune:
Didi.
poate ne gasim pe FB !
Incet ,incet se mai invioreaza si topicul nostru.
Asteptam fetele la vorba
Catalina 27+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
DidiAlex spune:
Kata, nu am cont pe FB. de fapt mi-am facut asa aiurea in tramvai odata..si mi-am ales un nume..de te doare capu..acu mi-am amintit : Frau schroth nici nu mai stiu parola :)
Dana, mi-a placut asa de mult rochia ta de nasa.. de unde iti procuri rochitele..toate sunt deosebite dar asta e mortala si nu e nici visinie, ca orice nasa.
de ex am o nunta duminica si mereu is in criza de idei..
dana n. spune:
Noi astazi am fost la pediatru. David cantareste 8580 grame si are 70cm lungime. Am facut si vaccin...deci la noapte ne paste febra...
Alex, multumesc mult. Rochiile le-am luat de aici, din Germania. Cea de nasa am luat-o dintr-un boutique iar ce de botez de la Peek & Cloppenburg.
Cu David am rabdare numai ca este tare greu...ma doare coloana de la atata tinut in brate.
Sa stii ca eu tot mancarica la borcanase ii dau (hipp). Am intrebat pediatrul, moasa si m-au sfatuit sa nu ma complic cu pregatitul ci sa i-o cumpar pe asta de-a gata ca este foarte bune.
Doamne ce au crescut baietii tai...sa va traiasca.
Inchei ca s-a trezit puiul meu...
Va pup pe toate!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
abramburika spune:
Buna!
Iata-ma-s .. da, ce fain ca s-a mai animat subiectul .
Multumim fetelor pt. urari!! Noi suntem tare bucurosi, desi stiu ca o sa urmeze o perioada mai grea ...
dana - superb Davidutz !! Are niste ochi de ma termina! Si tu arati ff bine, ff eleganta in abele ipostaze (si la botezul vostru si ca nasica). Frumoasa relatia voastra de prietenie care s-a inchegat cu o relatie de cumetrie acum .
didi - perfect de acord cu rasfatatul. La varste asa mici mi se pare asa de aiurea sa aud ca e alintat, rasfatat etc.
Sa va traiasca baietii!!
katalina - chiar soacra cu trei nurori . Ti-am admirat burtica in pozele Danei!
O mai asteptam si pe Roxana sa ne mai povesteasca de Christian. Ai inceput munca, nu? Cum mai sunteti?
prixi spune:
Buna, fetelor!
Dupa cum bine si-a amintit Petro, am inceput serviciul (deja de 3 saptamani) si am din ce in ce mai putin timp pentru forum...Cand ajung acasa, vreau sa recuperez timpul pierdut si deci stau tot timpul numai dupa Christian. Ne umple sufletul de bucurie si nu ne mai saturam pupandu-l si dragalindu-l!
Draga Petro, te felicit si aici pentru sarcina, fie ca totul sa decurga bine pana la capat si fie ca bebe sa va umple sufletul de bucurii, alaturi de Silvia!
Dana, te-am admirat si eu in poze! Superbe toalete ai avut! Iar David e un frumos, dar are cui sa semene! Felicitari pentru 'ma-ma'...Cred ca te topesti toata dupa el, cand il auzi strigandu-te...
Katalina, sarcina usoara in continuare! Te-am vazut si eu in pozicile Danei si aratai excelent! Radiai de fericire! Tin pumnii ca cel mai nou membru al familiei sa vina la termen si sa fie sanatos si mancacios!
Le pup si pe restul fetelor si va urez sa aveti un we frumos! La noi se anunta tare frumos si cred ca ne vom face curaj sa iesim cu Christian cu masina la un drum mai lung! Cred ca voi lua cu mine, ca sa nu ii lipseasca nimic!
P.S. Vreau si eu sa va vad pe FB...deci va cer oficial prietenia! Eu sunt noua pe acolo, asa ca va astept invitatiile!
Pupici tuturor si numai bine! Am intrat de la serviciu si deja am stat cam multisor...
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
prixi spune:
Am uitat sa adresez un sincer La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sa ne traiasca sfintii!
prixi spune:
Fetelor, haideti sa o felicitam pe Alinutza, pentru nasterea bebelinei! Alinutza, refacere usoara dupa cezariana si mult laptic pentru Antonia! Te asteptam cu pozici, cand vei mai avea timp de forumeala!
motanik spune:
Buna fetelor, ce bine ca mai scrieti!
In primul rand, vreau sa spun ca am vazut pozele de la botezul lui David, niste frumosi cu totii sunteti! Nasica burticoasa Katalina cum te simti? Cand ai dpn?
Danuta, si eu am admirat toaletele, dar cred ca tie iti sta bine cu orice ca asa esti de frumoasa!!!
Felicitari pt primul cuvintel, ma bucur alaturi de tine.
Roxi ma bucur sa citesc vesti de la voi, ce ne povestesti de Christian? gangureli, cuvintele ceva? Cred si eu ca abia astepti sa ajungi acasa la el, am inceput si eu de cateva saptamani un job ca traducator, merg la programari medicale cand sunt chemata de firma cu care colaborez...si cat sunt plecata Theo sta la prietena mea, dar e greu tare sa o las si vin intr-un suflet inapoi. Cum o sa ne dezlipim de ei cand or fi mari si or sa vrea sa fie independenti...nu stiu, nici nu vreau sa imi imaginez!!
Unde mergeti in weekend?
Si la noi e cald si frumos dar maine Lari lucreaza si dupa-amiaza mergem sa vedem o casa caci in sfarsit facem pasul si ne mutam in ceva mai mare, cu gradina, sa aiba unde se zbengui Theo. Sa vedem duminica daca iesim pe undeva..
Ce id ai pe facebook?
Didi, ce faci doamna? Am citit bine ca mergeti in Ro in iulie?
Mergem si noi 17 iulie - 1 august caci pe 25 iulie Theo face 2 ani (oh my God!!) si ne-am promis ca o sa incercam in fiecare an de ziua ei sa o serbam cu tot familionul acasa. Vrem sa ajungem si pe la mare cateva zile, am si ceva de alergat pt niste acte, vrem multe noi, nu stiu cum reusim sa ne impartim...
Ce fac baietii tai? hai mai fa o fetita daca zici ca nu ti se mai pare greu sa ai 3!
Eu incep de la 1 iunie tratament cu clomyd, stimularea ovulatiei, sper sa se mai prinda o data sa mai facem o surioara sau un fratior pt Theo.
Petro, cum te simti? Auzi, poate nu mai retin corect, dar si tu ai avut ceva probleme pana sa ramai insarcinata prima data parca, nu? Cum s-a intamplat acum? mai luai ceva tratament?
Stie Silviuta ca vine barza acum? sau astepti sa creasca burtica sa ii spui?
Sper ca te simti mai bine si sa ne spui cand aflam ce e.
Alinutza felicitari pt bebelina, sa fie sanatoasa si cuminte si mancacioasa si sa aiba mult noroc in viata!
Andreia, ce faceti? printesa ta e ok? Va pupam.
Noi facem nazdravanii, Theodora mea e super rasfatata ca nu ne rabda inima sa ii refuzam ceva si ni se urca usor usor in cap, da la 6 luni nu stie sa fie smecher si rasfatul e ok, dar cand are aproape 2 ca a mea si stie toate nebuniile si intelege...eh, tot zic gata o sa fiu mai stricta cu ea dar si cand o cert face niste figuri de ma topeste si tot ea castiga Zice vreo 15-20 cuvinte, danseaza de mama focului, se apala singura pe dinti, la dus vrea sa ma spele si ea pe mine cat o spal eu pe ea, isi pune si scoate singura sosetele (la scos e usor dar la pus ce mai conteaza daca e calcaiul pus invers ),de mancat nici nu poate fi vorba sa ii dam noi, are setul ei cu furculita, cutitas si lingurita si le foloseste cu succes, e mai greu la ciorbita ca si-o pune pe haine de cele mai multe ori ca nu tine lingurita perfect...dar eh, cu multa practica ajungem unde trebuie :)
Nu imi vine sa cred cat de repede a crescut, parca ieri era si a mea botezata si acum ma alearga de abia tin pasul cu ea.
Bucurati-va de fiecare clipa langa ei, fetelor, ca tare repede trec!
Cam atat...weekendul viitor avem si noi lung caci nu se munceste pe 31 asa ca mergem cu niste prieteni in nord, la granita cu Scotia, in zona lacurilor faimoase, poate ati auzit de Lake District, sper sa avem parte de vreme frumoasa cum e acum. In rest, asteptam Wimbledonul (v-am mai spus cred de vara-mea tenismena) si apoi iulie sa mergem in Ro.
Va pupam cu drag, numai bine!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
helbi spune:
Felicitari Alinuza si sa va traiasca bbelina!
Andra, merci de intrebare, sunt bine. Chiar ieri, de ziua numelui, Bianca a primit cel mai frumos cadou, dupa spusele ei si anume acceptul la gimnasiul la care isi dorea, unul din cele mai bine cotate din Frankfurt. Sunt fericita si doresc tuturor, mai ales fetelor din strainatate, sa traiasca momentele pe care le-am triat eu vazindu-mi fata, singura straina din clasa, cu cele mai bune note din toata clasa! Invatatoarea ei mereu o da ca exemplu.....si pe mine pe linga ea, si datorita faptului ca a mea scrie, citeste, vorbeste in RO. Nu ca in copil scolit in RO, asta e clar..............dar se descurca. Invatati-va copii limba materna! Limba tarilor in care traitzi o va invata automat odata cu intratul la gradi.
Andra, si noi vrem sa venim in RO in jur de 14 iulie.........trebuie sa-i fac pasaport nou Biancai. Insa, nu am rezervat inca nimic.......
Voi v-atzi decis sa raminetzi in UK definitiv, sau numai perioada asta, pina trece (daca va trece) criza.
Si aici avem in sfarsit soare. Azi Bia merge la o aniversare, dar pt maien si poimaine avem program impreuna!
WE placut tuturor!
abramburika spune:
Ciao!
Multumesc de urari!!
alina - felicitari si refacere rapida!! Si bb mancacios si necolicos !! Asteptam sa treci si pe-aici cu impresii, cand ai timp.
andra - da, aproape 2 ani mi-au trebuit sa raman insarcinata cu S. Mi se pare ca acelasi "diagnostic" aveam si anume, ovare polichistice (sau cu dana, nu mai retin). Oricum, aveam menstruatia ff neregulata, pana si 4 luni am avut pauza. Atunci am luat de toate ... naturiste. Era si stresul mare. Cand mi s-a spus ca sunt slabe sanse pe cale naturala, ca mi se recomanda FIV, am lasat-o mai moale, ca n-aveam de ales. Ma inscrisesem la FIV si stiam ca e de asteptat. Ei, atunci a aparut bb. Deci, tind sa cred ca stresul era o piedica ff mare la mine. Ca idee, cred ca m-au ajutat atunci si niste pastile naturiste, agnocasto. Nu stiu ce sa zic.
Acum nu am mai luat nimic si nici nu intentionam sa o fac. Am lasat totul la voia intamplarii ... nu ne-am protejat in nici un fel si iata ca a venit tot dupa 2 ani si. Insa dupa nastere mi s-a reglat menstruatia, eram ceas.
Tu ai inceput iar sa faci analize, investigatii?
roxana - ma bucur sa aud despre voi. Ceva poze noi cu Christian? Merge la cresa sau e tot mama ta cu tine sa te ajute?
andreia - mare dreptate ai cu lb. materna. Asta intentionez si eu cu S., sa invete si romana. Pana acum i-am vorbit numai romaneste, ea vorbeste romaneste cu accent moldovenesc (aishea, lasa-ma in pashe, pi mini etc), desi are cuvinte pe care de la inceput, de la ea, le-a zis in italiana (pane=paine, scale=scari, mano=mana, majoritatea culorilor etc.) Cred auzite de prin jur, de prin parc, de la TV pt. ca noi i le-am zis in romaneste. Oricum, baza e romana. Din sept. va merge la gradinita si va invata ff repede si italiana. Deja o intelege, ca mai interactioneaza pe-afara cu diverse persoane, dar nu o vorbeste. Am inceput sa ii spun expresiile de baza (mi-e foame, fac pipi, ma doare burtica, vreau aia ...) si in italiana, ca sa aiba un minim vocabular la gradinita. Asa mi s-a spus de catre educatoarele de acolo. Si intentionez sa ii vorbesc in romaneste, sa nu piarda legatura cu lb materna.
Felicitari Biancai pt. rezultatele de la scoala!
Despre noi ... ca intreba andra ... S. i-am explicat cat de cat de bebe din burtica. Nu stiu insa cat intelege, pana nu vede si schimbari concrete. Oricum, cand o intrebi ce isi doreste (surioara sau fratior) spune de fiecare data bebita fetita. Iar daca e baietel cica i-l dam inapoi lui tati . A decis si numele, auzindu-ma pe mine cand vb cu niste prietene despre posibilele nume (invariabil Elisa, nici ca vrea sa auda alt nume), iar la baietel i-l dam inapoi lu' tati, nu o intereseaza numele. Mai are momente de tandrete cand ne jucam si ne iubim amandoua cand mangaie burtica, da pupici si ii spune lui bebita vlei sa te joci cu mine, ti aiuto eu sa iesi de-acolo . Ma topesc toata. Cand o vedea insa si burtica mai mare si miscacioasa o sa fie si mai si ... E frumos! E minunat!
O fi si mai greu cu 2, dar cred ca se merita pt. satisfactiile pe care ti le aduc.
Si noi vom merge in Ro (iulie si aug.) intr-o vacanta prelungita, ca sa ii ofer ocazia S. sa stea mai mult cu rudele, la curte, la tara etc.
Cam atat despre noi!